406363 - Poistenie zodpovednosti za škodu škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja
Detaily
ID zákazky
406363
Názov
Poistenie zodpovednosti za škodu škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja
Referenčné číslo
TSK/2017/04081
ID obstarávateľa
2812
Hlavný kód CPV
66516000-0
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
37 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
3. 4. 2017 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 15:21
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Trenčiansky samosprávny kraj
IČO
36126624
Mesto
Trenčín
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Bc. Silvia Páleníková
Kontaktný email
 silvia.palenikovatsk.sk
Kontaktný telefón
 +421 326555865
Rozširujúce info
Popis zákazky
Poistenie zodpovednosti za škodu škôl a školských zariadení v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja. Obdobie poistenia bude od 15.05.2017 do 31.12.2017. Predmetom poistenia v rámci poistenia zodpovednosti za škodu škôl a školských zariadení sú: - činnosti v súlade so zákonom č. 302/2001 Z. z. o samospráve vyšších územných celkov v znení neskorších predpisov a všetky činnosti vyplývajúce poistením z platných právnych predpisov a tiež činností vyplývajúce z rozhodnutí štátnych orgánov, - činnosti v zmysle výpisu z obchodného registra, živnostenského registra a zriaďovacích listín, - činnosti vykonávané školami a školskými zariadeniami v zriaďovateľskej pôsobnosti Poistníka. V rámci poistenia zodpovednosti za škodu škôl a školských zariadení sú poistené: - všeobecná zodpovednosť za škodu, - školské úrazy žiakov, - poistenie pre prípad krádeže vecí žiakov. Poistníkom je Trenčiansky samosprávny kraj. Poistenými sú školy a školské zariadenie v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja. Presný predmet a rozsah poistenia je definovaný v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Verejného otvárania časti ponúk, označených ako ,,Kritériá" sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý predkladá ponuku, ktorý sa preukáže preukazom totožnosti. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie pri otváraní ponúk.
Doplňujúce informácie
1. Verejný obstarávateľ poskytuje prístup k súťažným podkladom a inej sprievodnej dokumentácii na internetovej adrese https://www.tsk.sk/uradna-tabula/verejne-obstaravanie/podlimitne-zakazky.html?page_id=66906. Súťažné podklady si záujemca môže vyžiadať v lehote na predkladanie ponúk písomne, elektronicky na adrese silvia.palenikova@tsk.sk, prípadne prostredníctvom pošty, iného doručovateľa, na adrese uvedenej I.1) tejto výzvy na predkladanie ponúk. Súťažné podklady budú poskytnuté elektronicky. Z dôvodu bezproblémovej komunikácie záujemca vo svojej žiadosti o súťažné podklady uvedie nasledovné údaje: - názov predmetu zákazky, - označenie výzvy na predkladanie ponúk, - obchodné meno, - sídlo/miesto podnikania, - identifikačné číslo, - korešpondenčnú adresu, - meno a priezvisko kontaktnej osoby, - e-mailovú adresu kontaktnej osoby, - telefónne číslo kontaktnej osoby. 2. Doklady a dokumenty verejný obstarávateľ požaduje predložiť ako originály, resp. ich úradne overené kópie alebo môže predložiť vyplnený formulár Jednotného európskeho dokumentu (ďalej len "JED"), ktorým môže nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti (§ 39 ods.1 zákona o verejnom obstarávaní). Bližší popis postupu vyplnenia JED-u je upravený v súťažných podkladoch. 3. Verejný obstarávateľ vyhlasuje, že obmedzuje informácie požadované ako podmienky účasti (týkajúce sa časti IV: Podmienky účasti oddiel A až D) na jednu otázku, s odpoveďou áno alebo nie (ALFA: Globálny údaj pre všetky podmienky účasti), t. j. či hospodárske subjekty spĺňajú všetky požadované podmienky účasti. 4. V prípade, že požadované doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti sú pre verejného obstarávateľa priamo a bezodplatne prístupné v elektronických databázach, uchádzač uvedie v JED-e informácie potrebné na prístup do týchto databáz, najmä internetovú adresu elektronickej databázy, akékoľvek identifikačné údaje a súhlasy potrebné na prístup do tejto databázy. 5. Verejný obstarávateľ podľa ustanovenia § 40 ods. 6 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. 6. Verejný obstarávateľ stanovuje v tomto postupe zadávania zákazky komunikáciu v slovenskom jazyku a zároveň oznamuje, že aplikuje prechodné ustanovenie ohľadom komunikácie podľa § 187 ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní. Ponuky sa predkladajú v slovenskom jazyku. 7. Lehota na predkladanie ponúk je uvedená v bode IV.2.2). Ponuky sa predkladajú na adrese uvedenej v bode I.1) tejto výzvy na predkladanie ponúk. 8. Verejný obstarávateľ oznamuje záujemcom, že na internetovej adrese https://www.tsk.sk/uradna-tabula/verejne-obstaravanie/podlimitne-zakazky.html?page_id=66906 je zverejnená informácia o trhových konzultáciách k určeniu predpokladanej hodnoty zákazky.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 56 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania TSK/2017/04081
2017 96 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania TSK/2017/04081
Oznámenia detailne
[TSK/2017/04081] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
TSK/2017/04081
Dátum zverejnenia vo vestníku
20. 3. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
406363
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
56
[TSK/2017/04081] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
TSK/2017/04081
Dátum zverejnenia vo vestníku
16. 5. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
406363
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
96