408748 - Rozšírenie kúpaliska Topoľčany
Detaily
ID zákazky
408748
Názov
Rozšírenie kúpaliska Topoľčany
Referenčné číslo
1/2017/VO
ID obstarávateľa
4623
Hlavný kód CPV
45212212-5
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
723 697,56
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
31. 7. 2017 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 15:41
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Topoľčany
IČO
00311162
Mesto
Topoľčany
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
zodpovedná za predmet zákazky: Ing. Alžbeta Melicherová, zodpovedná za verejné obstarávanie Ing. Helena
Kontaktný email
 polonyiorangemail.sk
Kontaktný telefón
 +421 905826576
Rozširujúce info
Popis zákazky
Zámerom verejného obstarávateľa je rozšírenie mestského kúpaliska Topoľčany a vybudovať nový bazén pre atrakcie tobogán a šmykľavky. Dôvodom je plánované rozšírenie a vylepšenie kúpaliska v meste Topoľčany. Stavba bude svojimi technickými, konštrukčno-fyzikálnymi a technologickými parametrami, dispozičným usporiadaním a výrazom vyhovovať svojmu účelu a spĺňať všetky požiadavky platnej legislatívy a STN (EN). Riešená prístavba pozostáva z jedného hlavného stavebného objektu SO 101 kde je vybudovaný nový bazén rozmerov 25,0 x 16,0 m. Minimálna hĺbka bazéna je 0,7 m a mierne klesá v spáde na 1,1 m. K bazénu patria ešte sprchovacie brodiská a okolo bazéna je spevnená plocha zo zámkovej dlažby. Do bazéna sa vstupuje cez nerezové rebríky po bočnej strane a z predu je schodisko priamo do bazéna. Na oboch čelných stranách je bazén vyvýšený o 150 mm kvôli vlnám, ktoré vznikajú pri zošmyknutí sa toboganom alebo šmykľavkou. V bazéne bude umiestnená ďalšia atrakcia valec, približne v strede zo železobetónu. K bazénu patrí technologická miestnosť, v ktorej je umiestnená bazénová technológia. Nová oceľová veža bude vybudovaná nad technologickou miestnosťou. Tobogán(1ks) a šmykľavky (4ks) sú ukotvené na oceľovú vežu s oceľovými schodmi s najvyšším bodom (+ 9,0m od 0,000 BPV), ktorej súčasťou je prívod vody do atrakcií. Pod povrchom pri bazéne je navrhnutá kontrolná chodba a vyrovnávacia nádrž pre bazén. Kontrolná chodba slúži na kontrolu trysiek v bazéne a pre vedenie a kontrolu inžinierskych sietí, ktoré budú vybudované v rozšírení kúpaliska. Ostatné podrobnosti sú uvedené s projektovej dokumentácii, ktorá je samostatnou prílohou súťažných podkladov. Verejný obstarávateľ trvá na dokončení stavby najneskôr do polovice mája 2018 vrátane času na upratanie a prípravu kúpaliska na letnú sezónu. Za účelom vybudovania atrakcií (tobogán a šmýkľavky) je potrebné víťazným uchádzačom s ktorým verejný obstarávateľ uzatvorí zmluvu o dielo vypracovať realizačnú projektovú dokumentáciu na oceľovú vežu. Náklady na vypracovanie tejto realizačnej projektovej dokumentácie musia byť zahrnuté v celkovej cene. Pokiaľ verejný obstarávateľ v opise predmetu zákazky, alebo vo výkaze výmer uvádza označenie konkrétneho výrobcu, výrobný postup, značku, patent, typ, krajinu, oblasť alebo miesto pôvodu alebo výroby, je možné nahradiť ho plnením ekvivalentným k uvedenému výrobcovi, výrobnému postupu, značke, patentu, typu, krajine, oblasti alebo miesta pôvodu alebo výroby.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie a hodnotenie ponúk časť ostatné je neverejné. Otváranie ponúk časť kritériá bude oznámené uchádzačom min. 5 pracovných dní pred otváraním ponúk. Na otváraní ponúk časť Kritériá sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk a nebol vylúčený.
Doplňujúce informácie
Predmetné verejné obstarávanie nie je žiadne z uvedených možností (zelené, inovácia, sociálne aspekty). Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky vo výške 20.000.- €. Podrobnosti o zložení zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. Uchádzač (fyzická osoba), štatutárny orgán alebo člen štatutárneho orgánu uchádzača (právnická osoba) sa preukáže na otváraní ponúk časť Kritériá dokladom totožnosti a výpisom z OR/ŽR. Poverený zástupca sa preukáže dokladom totožnosti, výpisom z OR/ŽR a originálom alebo overenou kópiou splnomocnenia na zastupovanie. Súťažné podklady sú dostupné všetkým záujemcom na profile verejného obstarávateľa - Mesto Topoľčany na stránke https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky. Verejný obstarávateľ poskytuje súťažné podklady záujemcom prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa v elektronickej forme, kde budú súťažné podklady zverejnené po zverejnení výzvy na predkladanie ponúk, a kde budú zverejňované informácie v prípade potreby doplniť alebo vysvetliť súťažné podklady. Verejný obstarávateľ však odporúča požiadať o súťažné podklady minimálne v rozsahu časť zmluva a rozpočet vo formáte word resp. exe si emailom na adrese: polonyi@orangemail.sk, aby verejný obstarávateľ v prípade potreby vysvetľovať mohol poskytnúť vysvetlenie všetkým potenciálnym záujemcom. Žiadosť musí obsahovať názov zákazky, kompletné identifikačné údaje žiadateľa, názov, adresa sídla, tel. kontakt a emailová adresa, na ktorú majú byť zaslané súťažné podklady - uvedené časti. Po doručení kompletnej žiadosti budú súťažné podklady záujemcovi zaslané na jeho emailovú adresu. Ponuka bude predložená v súlade s ustanovením § 49 ods. 5 v členení na osobitne oddelenú a uzavretú časť označenú ako Kritériá, a na osobitne oddelenú a uzavretú časť označenú ako Ostatné. Podrobnosti o obsahu jednotlivých častí ponúk budú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ uprednostňuje elektronickú komunikáciu formou e-mailu, pri ktorej elektronickou formou zabezpečí stanovenie postupu potvrdenia o doručení predmetného dokumentu a záujemca/uchádzač je povinný stanoveným spôsobom potvrdiť prijatie písomnosti. Elektronickú komunikáciu verejný obstarávateľ stanovuje pri podaní žiadosti o účasť, vysvetľovaní výzvy na predkladanie ponúk a súťažných podkladov, pri oznámení o vylúčení, pri vysvetľovaní ponuky, pri oznámení o neprijatí ponuky a oznámení o výsledku vyhodnotenia ponúk. Elektronická komunikácia sa nepripúšťa pri doručení ponúk, zmene alebo doplnení ponúk a pri uplatnení revíznych postupov, kedy sa vyžaduje listinná forma, a doručenie osobne alebo bežným doručovacím spôsobom v zákonom stanovených lehotách. Verejný obstarávateľ pripúšťa predloženie ponuky iba v slovenskom jazyku. Kontaktná mailová adresa: polonyi@orangemail.sk
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 127 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 1/2017/VO
2017 164 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE 1/2017/VO
Oznámenia detailne
[1/2017/VO] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2017/VO
Dátum zverejnenia vo vestníku
29. 6. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
408748
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
127
[1/2017/VO] Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov typu oznámenia
Koncesné obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2017/VO
Dátum zverejnenia vo vestníku
21. 8. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
K
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
ID zákazky
408748
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
164