408839 - Podkrovné byty Tíllia – Zateplenie
Detaily
ID zákazky
408839
Názov
Podkrovné byty Tíllia – Zateplenie
Referenčné číslo
Lipany-2017-PZ-zateplenie_TILIA
ID obstarávateľa
5940
Hlavný kód CPV
45321000-3
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
182 790,35
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
3. 7. 2017 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 15:38
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Lipany
IČO
00327379
Mesto
Lipany
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
JUDr. Marta Budišová
Kontaktný email
 marbuvo1gmail.com
Kontaktný telefón
 +421 905490863
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky sú stavebné práce na polyfunkčnom objekte s podkrovnými bytmi. Budova je nepodpivničená, s dvomi nadzemnými podlažiami a podkrovím. Prvé a druhé nadzemné podlažie je riešené ako obchodné priestory. Cieľom stavebných úprav je dosiahnutie úspory energie pri prevádzkovaní objektu, odstránenie porúch vyvolaných tepelnými mostami a taktiež celková estetizácia stavby.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk a časti ponúk označených ako Ostatné bude neverejné. Otvárania časti ponúk označených ako Kritériá sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená. Uchádzač sa preukáže preukazom totožnosti a kópiou dokladu o oprávnení podnikať, poverený zástupca uchádzača sa preukáže aj splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
VI.3.1) K súťažným podkladom je umožnený prístup elektronickými prostriedkami v systéme EVOSERVIS na adrese https://www.evoservis.sk/marbu/ v lehote podľa bodu IV.2.2 tejto výzvy. Manuál používania systému je zverejnený na rovnakej internetovej adrese. VI.3.2) Žiadosť o vysvetlenie informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii (ďalej len žiadosť o vysvetlenie): VI.3.2.a) Lehota na doručenie žiadosti o vysvetlenie: Dostatočne vopred pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk, tak, aby bolo umožnené verejnému obstarávateľovi poskytnúť vysvetlenie informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, v súťažných podkladoch alebo v inej sprievodnej dokumentácii všetkým záujemcom, najneskôr tri pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. VI.3.2.b) Spôsob predloženia žiadosti o vysvetlenie: elektronicky prostredníctvom systému EVOSERVIS na internetovej stránke https://www.evoservis.sk/marbu/ VI.3.2.c) Spôsob poskytnutia vysvetlenia: elektronicky prostredníctvom systému EVOSERVIS na internetovej stránke https://www.evoservis.sk/marbu/. Záujemcovi, bude na e-mail, zadaný pri registrácii do systému EVOSERVIS, doručený notifikačný e-mail, že k predmetnej zákazke existuje nová správa. Záujemca/uchádzač sa prihlási do systému EVOSERVIS a v komunikačnom rozhraní bude mať prístup k vysvetleniam. VI.3.3) Verejný obstarávateľ nie je povinný v rámci dorozumievania podľa bodov VI.3.1 a VI.3.2 komunikovať so záujemcami písomne v listinnej forme. VI.3.4) Obhliadka: Verejný obstarávateľ umožní obhliadku miesta uskutočnenia predmetu zákazky záujemcom, ktorí sa dostavia 23.06.2017 o 10:00 hod na miesto plnenia. Kontaktná osoba: Ing. Beáta Figurová Bedlovičová, Tel. 051 4881173. VI.3.5) Zábezpeka ponúk sa vyžaduje. Zábezpeka je stanovená vo výške 5000,00 EUR. Zábezpeku je možné zložiť poskytnutím bankovej záruky za uchádzača alebo zložením finančných prostriedkov uchádzačom na účet verejného obstarávateľa v banke alebo v pobočke zahraničnej banky. Podrobné pokyny sú uvedené v súťažných podkladoch. VI.3.6) Požiadavky na predloženie dokladov preukazujúcich splnenie požiadaviek na predmet zákazky: VI.3.6.a) Platný dokument (licencia) na zhotovovanie tepelnoizolačných kontaktných systémov vrátane zoznamu komponentov, uvedených v technickej špecifikácii licencie kontaktného tepelnoizolačného systému vydanú nezávislou inštitúciou. (originál, resp. úradne osvedčená kópia) VI.3.6.b) Platný dokument (licencia) na zabudovanie vonkajších otvorových konštrukcií do stavieb, ktorý preukazuje systém tesnenia a výplne škáry. (originál, resp. úradne osvedčená kópia)
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 50 Výzvy na predkladanie ponúk Informácie o použití priameho rokovacieho konania pre podlimitné zákazky Lipany-2017-PZ-zateplenie_TILIA-oznamenie-vysledok
2017 114 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk Lipany-2017-PZ-zateplenie_TILIA
Oznámenia detailne
[Lipany-2017-PZ-zateplenie_TILIA-oznamenie-vysledok] Informácie o použití priameho rokovacieho konania pre podlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
Informácie o použití priameho rokovacieho konania pre podlimitné zákazky
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
Lipany-2017-PZ-zateplenie_TILIA-oznamenie-vysledok
Dátum zverejnenia vo vestníku
12. 3. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
IB
ID zákazky
408839
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
50
[Lipany-2017-PZ-zateplenie_TILIA] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
Lipany-2017-PZ-zateplenie_TILIA
Dátum zverejnenia vo vestníku
9. 6. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
408839
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
114