409093 - Rekonštrukcia verejnej budovy - obecného úradu v obci Krpeľany
Detaily
ID zákazky
409093
Názov
Rekonštrukcia verejnej budovy - obecného úradu v obci Krpeľany
Referenčné číslo
OPKZP-SC431-2017-19
ID obstarávateľa
5086
Hlavný kód CPV
45213150-9
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
376 576,96
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
19. 7. 2017 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 15:40
Zrýchlený postup
--
Informácie o otváraní ponúk
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Krpeľany
IČO
00316750
Mesto
Krpeľany
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
PhDr. Bohuslav Ferdinand Chudík
Kontaktný email
 bjfinance.skgmail.com
Kontaktný telefón
 +421 905866712
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky sú stavebné úpravy verejnej budovy, ktoré sa budú realizovať na objekte Obecného úradu v obci Krpeľany. Objekt je trojpodlažný s dvomi nadzemnými a jedným čiastočne zapusteným podlažím (suterénom). Objekt je postavený z tradičných stavebných materiálov. Navrhované úpravy pozostávajú z domurovania deliacich priečok v suteréne a v podkroví. Strecha nad objektom ostáva v pôvodnom tvare, ale je nutné zosilnenie a doplnenie niektorých časti krovu. Z dôvodu požiadavky na zmenu účelu povalových priestorov na využiteľné podkrovie, je nutné skladbu strechy zrekonštruovať tak, aby bola schopná plniť nove požiadavky. Pozemok sa nachádza v zastavanom území obce. Je rovinatý a žiadna jeho časť sa nenachádza v ochrannom pásme. Dopravné napojenie je nezmenené, a to z miestnej komunikácie. Objekt je napojený na pôvodné rozvody vody, kanalizácie a elektrickej energie, do ktorých sa nezasahuje. Stavebné práce zabezpečia komplexnú ochranu obvodového plášťa ako aj vylepšia existujúce tepelno-technické vlastnosti objektu. Rozsah prác: - Zateplenie fasády (minerálna vlna) - Zateplenie sokla (extrudovaný polystyrén) - Zateplenie stropu suterénu - Výmena niektorých pivničných okien, resp. pôvodných plastových okien na ostatných podlažiach kde dôjde k úprave v rohoch objektu - Úprava balkóna nad hlavným vstupom do objektu - Výmena sklobetónových výplní za plastové presklenia - Úprava vstupu do objektu novou betónovou zámkovou dlažbou - Odstránenie nefunkčných prvkov na fasáde - Nové okapové chodníky š=600mm okolo objektu - Nové ochranné vonkajšie zábradlie pri vstupe a na balkóne poschodia - Nové vnútorné úpravy schodiska (dlažba, zábradlie) - Nové podlahy v celom objekte - Vymaľovanie vnútorných priestorov, osadenie dverí v miestnostiach, nové deliace plastové konštrukcie na vnútornom schodisku - Výmena strešnej krytiny, bleskozvodu, dažďových žľabov, zvodov a strešných doplnkov (zachytávače snehu), doplnenie výlezného okna a stúpacie plošiny pre bezpečný prístup ku komínu a výmeny strešného okna - Doplnenie vrstiev zateplenia strešného plášťa Medzi ostatné práce súvisiace zo stavebnými úpravami a zateplením objektu patria práce spojené s výmenou strešnej krytiny, vytvorenie balkóna s výstupom na poschodí objektu, zrealizovanie nových vnútorných a vonkajších zábradlí na schodiskách a balkóne a výplní zábradlia balkónov Vstup do objektu pre osoby zo zníženou schopnosťou pohybu je zabezpečený elektrickou plošinou, ktorá bude osadená na zábradlí vonkajšieho schodiska. Pri vstupe na plošinu bude osadený zvonček napojený na kancelárie obecného úradu , ktorý upozorní pracovníkov obecného úradu na prípravu elektrickej plošiny a prípadnú pomoc osobe s obmedzenou schopnosťou pohybu pri vstupe do objektu.
Doplňujúce informácie
Zmluva o dielo nadobudne platnosť po podpise oboma zmluvnými stranami a účinnosť po splnení odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, že dôjde k uzatvoreniu platnej a účinnej zmluvy o poskytnutí dotácie či finančného grantu medzi príslušným poskytovateľom pomoci a príjemcom pomoci, ktorým je Obec Krpeľany, Štefánikova 138/7, 038 54 Krpeľany, IČO: 00316750, a to na základe jej podanej žiadosti a zároveň po splnení druhej odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, že príslušný poskytovateľ pomoci odsúhlasí celý proces verejného obstarávania. Financovanie sa bude vykonávať formou bezhotovostného platobného styku na základe daňových dokladov so splatnosťou 90 dní.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 376 576,96 EUR Stavebné práce na kancelárskych budovách
Položky detailne
[1]
  376 576,96 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Obec Krpeľany, Štefánikova 138/7, 038 54 Krpeľany
Kritéria kvality
Áno
Predpokladana hodnota bez DPH
376 576,96
Fondy EU
Áno
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
409093
Názov položky
--
Kód CPV
45213150-9
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
10
Názov kritéria
--
CPV kód
Stavebné práce na kancelárskych budovách
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 124 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania OPKZP-SC431-2017-19
Oznámenia detailne
[OPKZP-SC431-2017-19] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
OPKZP-SC431-2017-19
Dátum zverejnenia vo vestníku
23. 6. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
409093
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
124