409275 - Zníženie energetickej náročnosti MŠ - Lúčik Tlmače
Detaily
ID zákazky
409275
Názov
Zníženie energetickej náročnosti MŠ - Lúčik Tlmače
Referenčné číslo
VO/12/2017/VB
ID obstarávateľa
4355
Hlavný kód CPV
45214100-1
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
516 119,66
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
28. 7. 2017 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 15:41
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Tlmače
IČO
00307581
Mesto
Tlmače
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Zuzana KOTRUS RÁKOCIOVÁ
Kontaktný email
 prednostamestotlmace.sk
Kontaktný telefón
 +421 366341759
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je výber zhotoviteľa stavebných prác v rámci zníženia energetickej náročnosti materskej škôlky v rozsahu projektovej dokumentácie, výkazu výmer a týchto súťažných podkladov. Uchádzač zabezpečí v rozsahu projektovej dokumentácie a výkazu výmer uskutočnenie stavebných prác s dodávkou požadovaného tovaru (materiálu) a poskytnutia služieb v rámci zhotovenia diela, zabezpečí dopravu do miesta uskutočnenia stavebných prác a zabezpečí realizáciu ostatných úkonov vyplývajúcich z uskutočnenia stavebných prác určených verejným obstarávateľom. Stavebno- technické riešenie stavby pozostáva z týchto hlavných častí: 1)Zateplenie obvodových stien kontaktným zatepľovacím systémom, na minerálnej báze, včítane výmeny obvodových výplní okien a dverí. Zateplenie strešných konštrukcií. 2)Stavebné úpravy pre vytvorenie bezbariérových vstupov do častí stavby 3)Komplexná rekonštrukcia vnútornej elektroinštalácie 4)Stavebné úpravy kuchyne a doplnenie zariadení 5)Rekonštrukcia teplovodu medzi časťami stavby 6)Výmena vykurovacích telies termoregulačnými hlavicami 7)Nevyhnutné stavebné úpravy poškodených konštrukcií a častí.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie časti ponúk označených ako Ostatné je neverejné. Otváranie časti ponúk označených ako Kritériá je verejné. Otváranie časti ponúk označených ako Kritériá sa uskutoční za prítomnosti členov komisie na vyhodnotenie ponúk s možnosťou účasti uchádzačov. Verejné otváranie časti ponúk označených ako Kritériá sa uskutoční v lehote podľa zákona o verejnom obstarávaní.
Doplňujúce informácie
Zábezpeka sa vyžaduje. Zábezpeka je stanovená vo výške 10 000,00 €. Podmienky zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. Pre toto zadávanie zákazky sa v zmysle § 187 ods. 8 zákona bude postupovať podľa § 20 ods.1 zákona v znení účinnom do 18.10.2018. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo / možnosť postupovať v podľa § 116 Zákona o verejnom obstarávaní v prípade, ak v tomto postupe verejného obstarávania nebude predložená ani jedna ponuka alebo ani jedna z predložených ponúk bez vykonania podstatných zmien nesplní požiadavky určené verejným obstarávateľom na predmet zákazky, alebo zákazky sa podstatne nezmenia. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo neuzatvoriť Zmluvu o dielo v prípade, ak nezíska na plnenie zmluvy plánované finančné zdroje od poskytovateľa NFP z nenávratného finančného príspevku poskytnutého verejnému obstarávateľovi Ministerstvom pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky ako riadiaci organ pre Integrovaný regionálny operačný program v rámci operačného programu Integrovaný regionálny operačný program, pre projekt Zníženie energetickej náročnosti MŠ Lúčik Tlmače Uchádzač sa zaväzuje strpieť výkon kontroly / auditu súvisiaceho s vykonaním diela kedykoľvek počas platnosti a účinnosti príslušnej Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku uzavretej objednávateľom ako prijímateľom nenávratného finančného príspevku za účelom financovania predmetného stavebného diela, a to zo strany oprávnených osôb na výkon kontroly / auditu v zmysle príslušných právnych predpisov SR a EÚ, najmä zákon č. 292/2014 o príspevku poskytovanom z európskych štrukturálnych a investičných fondov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a zákon č. 357/2015 Z. z. o finančnej kontrole a audite o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a príslušnej Zmluvy o nenávratnom finančnom príspevku a jej príloh vrátane Všeobecných zmluvných podmienok a poskytnúť týmto orgánom riadne a včas všetku potrebnú súčinnosť. Porušenie tejto povinnosti zhotoviteľa je podstatným porušením zmluvy, ktoré oprávňuje objednávateľa od zmluvy odstúpiť. . Uchádzač berie na vedomie a rešpektuje, že zákazka financovaná z fondov EÚ, ohľadom ktorej sa uzatvára zmluva, bude predmetom ex ante administratívnej finančnej kontroly procesu verejného obstarávania zo strany príslušného Riadiaceho orgánu a / alebo Sprostredkovateľského orgánu pod Riadiacim orgánom. Ak výsledok predmetnej administratívnej finančnej kontroly nebude kladný, alebo kontrolné orgány odhalia akúkoľvek nezrovnalosť, alebo k schváleniu nedôjde najneskôr do 3 mesiacov od nadobudnutia platnosti zmluvy, je ktorákoľvek zo zmluvných strán oprávnená od zmluvy odstúpiť. Schválenie zákazky v rámci ex ante kontroly príslušným kontrolným orgánom je zároveň podmienkou nadobudnutia účinnosti zmluvy. Ostatné doplňujúce informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 516 119,66 EUR Stavebno-inštalačné práce
Položky detailne
[1]
  516 119,66 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Stavebné práce sa uskutočnia v intraviláne v zastavanom území mesta Tlmače, kraj: Nitriansky, okres: Levice, obec: Tlmače, katastrálne územie: Tlmače, KN C 5976/2, 3, 4.
Kritéria kvality
Áno
Predpokladana hodnota bez DPH
516 119,66
Fondy EU
Áno
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
409275
Názov položky
--
Kód CPV
45300000-0
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
5
Názov kritéria
--
CPV kód
Stavebno-inštalačné práce
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 127 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania VO/12/2017/VB
2017 235 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk VO/12/2017/VB
Oznámenia detailne
[VO/12/2017/VB] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
VO/12/2017/VB
Dátum zverejnenia vo vestníku
29. 6. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
409275
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
127
[VO/12/2017/VB] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
VO/12/2017/VB
Dátum zverejnenia vo vestníku
29. 11. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
409275
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
235