410188 - Zabezpečenie technického vybavenia pre Zberný dvor Zavar
Detaily
ID zákazky
410188
Názov
Zabezpečenie technického vybavenia pre Zberný dvor Zavar
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4773
Hlavný kód CPV
34144700-5
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
275 343,30
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
23. 11. 2017 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:18
Zrýchlený postup
Nie
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Obec Zavar
IČO
00313203
Mesto
Zavar
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Michaela Takáč Markovičová
Kontaktný email
 markovicovavisions.cc
Kontaktný telefón
 +421 907744938
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je nákup technológie pre projekt Zberný dvor Zavar, spolufinancovaného z Operačného programu Kvalita životného prostredia, vyhláseného Ministerstvom životného prostredia Slovenskej republiky, na základe podanej žiadosti o poskytnutí podpory formou dotácie na rok 2016, vrátane dopravy do miesta dodania predmetu zákazky.
Informácie o otváraní ponúk
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie časti ponúk Ostatné je neverejné a pri otváraní ponúk komisia postupuje podľa § 52 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. Otváranie časti ponúk Kritériá sa uskutoční v termíne podľa § 52 ods. 2 a spôsobom podľa § 52 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní.
Doplňujúce informácie
1. Odôvodnenie nerozdelenia predmetu zákazky na časti: Verejný obstarávateľ už pri stanovení predpokladanej hodnoty zákazky, ktorú získal prieskumom trhu a oslovením potencionálnych dodávateľov na trhu, zistil, že na trhu je dostatok (min. 5) dodávateľov, ktorí sú schopní dodať predmet zákazky v celom rozsahu. Z tohto dôvodu nie je potrebné rozdeľovať predmet zákazky na časti. Z vykonaného prieskumu trhu zároveň vyplýva, že na trhu je obvyklé, že dodávatelia dokážu komplexne dodať tovar v celom požadovanom rozsahu a zabezpečiť aj servisnú podporu, a ktoré disponujú dostatočnými kapacitami na úspešné realizovanie predmetu tejto zákazky, na základe čoho je možné zabezpečiť transparentnú hospodársku súťaž. Nutnosť rozdeliť predmet zákazky na časti a sprístupniť tak zákazku čo najväčšiemu počtu dodávateľov má zmysel, pokiaľ dodávatelia nie sú schopní splniť predmet zákazky v celku. 2. Žiadame záujemcov, aby kontaktnej osobe oznámili, že si stiahli súťažné podklady, a to za účelom evidencie záujemcov, prípadného doručenia vysvetlení, zmien a iných informácií, kt. by mohli mať vplyv na vypracovanie kvalitnej ponuky k danej zákazke. 3.Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podm. účasti určené ver.obstarávateľom jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 ZVO. Uchádzač môže na preukázanie ekon. a fin. postavenia podľa bodu III.1.2) využiť fin.zdroje inej osoby v zmysle § 33 ods. 2 ZVO. Uchádzač môže na preukázanie techn. a odb. spôsobilosti podľa bodu III.1.3) využiť techn. a odb.kapacity inej osoby v zmysle § 34 ods. 3 ZVO. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podm. účasti vo ver.obstarávaní týkajúcich sa ekonom. a fin. postavenia alebo techn. a odb. spôsobilosti spoločne. 4.Verejný obstarávateľ si v tomto postupe uplatňuje právo odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, že s úspešným uchádzačom podpíše Zmluvu, ktorá je výsledkom tohto postupu po tom, ako mu bude schválená táto zákazka v rámci kontroly verejného obstarávania poskytovateľom nenávratného finančného príspevku, t.j. po doručení správy z kontroly verejného obstarávania verejnému obstarávateľovi. 5.Úspešný uchádzač predloží po elektronickej aukcii, na základe oznámenia o prijatí ponuky a výzvy na riadnu súčinnosť na uzavretie zmluvy, súčasne s návrhom zmluvy dokumenty v rozsahu v súlade so súťažnými podkladmi časťou A.3 Ďalšie informácie.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- -- -- Kontajnery a nádoby na odpad a odpadky
Položky detailne
[1]
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Obec Zavar
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
--
Fondy EU
Áno
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
410188
Názov položky
--
Kód CPV
34928480-6
Náklady/cena
Cena
Mena
--
Doba trvania
6
Názov kritéria
--
CPV kód
Kontajnery a nádoby na odpad a odpadky
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 207 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania vyhlásenia verejných súťaží 0474
Oznámenia detailne
[0474] vyhlásenia verejných súťaží
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Typ dokumentu
CONTRACT
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
0474
Dátum zverejnenia vo vestníku
20. 10. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
ID zákazky
410188
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
207