410225 - Nadstavba materskej školy a spoločenská miestnosť Rohožník
Detaily
ID zákazky
410225
Názov
Nadstavba materskej školy a spoločenská miestnosť Rohožník
Referenčné číslo
83/2017
ID obstarávateľa
4543
Hlavný kód CPV
45214100-1
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
467 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
18. 9. 2017 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
10. 11. 2023 15:49
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Rohožník
IČO
00309923
Mesto
Rohožník
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Bc. Mária Kožuchová
Kontaktný email
 maria.kozuchovarohoznik.sk
Kontaktný telefón
 +421 346588101
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky sú stavebné práce na realizácií stavby Nadstavba materskej školy a spoločenská miestnosť Objekt 1 nadstavba materskej školy Objekt 2 spoločenská miestnosť Objekt 3 stavebné úpravy časti materskej školy na jedáleň podrobné vymedzenie predmetu zákazky v SP.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie častí ponúk označených ako ,,Ostatné" je neverejné. Otváranie častí ponúk, označených ako Kritériá vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Medzi odoslaním oznámenia a otvorením časti ponúk, označených ako Kritériá, bude aspoň päť pracovných dní.
Doplňujúce informácie
1. Verejný obstarávateľ poskytuje k súťažným podkladom bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy prístup prostredníctvom elektronických prostriedkov. Z tohto dôvodu verejný obstarávateľ súťažné podklady neodosiela. 2. Súťažné podklady sú zverejnené v profile verejného obstarávateľa: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/4543 3.Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti môže uchádzač predbežne nahradiť Jednotným európskym dokumentom (ďalej len JED), v súlade s § 39 zákona o verejnom obstarávaní. Hospodársky subjekt môže v časti IV. JED uviesť tzv. globálny údaj pre všetky podmienky účasti. 4.Úspešný uchádzač najneskôr k momentu podpisu Zmluvy o dielo predloží verejnému obstarávateľovi doklad : poistnú zmluvu s poisťovňou, v ktorej úspešný uchádzač uzatvoril stavebno-montážne poistenie tzv. CAR/EAR poistenie, pričom toto poistenie bude kryť škody nielen na diele do hodnoty zmluvy o dielo, ale aj hodnotu okolitého majetku verejného obstarávateľa, do poistnej výšky min. 467 000,- EUR. Po uzatvorení tejto poistnej zmluvy sa vyžaduje bezodkladné predloženie overenej fotokópie poistnej zmluvy. Účinnosť poistnej zmluvy musí byť platná minimálne na lehotu realizácie zákazky.Doklad preukazujúci uvedené skutočnosti bude prílohou zmluvy o dielo. 5. Komunikácia a výmena informácií medzi verejným obstarávateľom, a záujemcami/uchádzačmi sa uskutoční písomne prostredníctvom pošty, iného doručovateľa, elektronicky alebo kombináciou uvedených spôsobov, pričom pod pojmom elektronicky resp. v elektronickej podobe sa rozumie komunikácia uskutočňovaná prostredníctvom e-mailu. 6.Zmluva nadobúda platnosť dňom podpísania oboma zmluvnými stranami. Zmluva o Dielo nadobudne účinnosť po splnení odkladacej podmienky účinnosti zmluvy, ktorou bude schválenie zákazky v rámci kontroly príslušného verejného obstarávania Riadiacim orgánom, t.j. doručenie správy z kontroly príslušného verejného obstarávania objednávateľovi. Objednávateľ má právo bez sankcií odstúpiť od zmluvy bez udania iného dôvodu v nadväznosti na doručenie správy z kontroly príslušného verejného obstarávania, ktorou Riadiaci orgán neschváli predmetné verejné obstarávanie, ak ešte nedošlo k plneniu Zmluvy. 7.Obhliadka stavby je stanovená na deň 5.09.2017 o 10.00 hod. Miesto stretnutia záujemcov je na adrese: Obecný úrad Rohožník, Školské námestie 406/1, 90638 Rohožník V prípade záujmu o obhliadku mimo termínu postupujte v zmysle bodu 10.4. časti A. súťažných podkladov na predmet zákazky. 8. Ďalšie podmienky a požiadavky týkajúce sa tohto verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch a v príslušných právnych predpisoch.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 165 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 83/2017
Oznámenia detailne
[83/2017] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
83/2017
Dátum zverejnenia vo vestníku
22. 8. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
410225
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
165