410476 - OLEJE A MAZIVÁ.
Detaily
ID zákazky
410476
Názov
OLEJE A MAZIVÁ.
Referenčné číslo
3208/2017/ÚGR-OO
ID obstarávateľa
8171
Hlavný kód CPV
09211100-2
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
160 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
21. 9. 2017 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:12
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Dopravný podnik mesta Košice, akciová spoločnosť
IČO
31701914
Mesto
Košice-Západ
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
JUDr. Eva Dajčárová
Kontaktný email
 verejneobstaravaniedpmk.sk
Kontaktný telefón
 +421 556407491
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je dodávka mazacích olejov a mazív, ktoré sú podrobne opísané v súťažných podkladoch časť B.1. Mazacie oleje a mazivá musia spĺňať minimálne funkčné, prevádzkové a technické požiadavky a kvalitatívne parametre v zmysle STN a EN. Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti: Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti, nakoľko rozdelenie predmetu zákazky by mohlo spôsobiť, že vykonanie zákazky sa stane nadmerne technicky obtiažným či drahým, pričom uplatnil v rámci zvoleného postupu princíp hospodárnosti a efektívnosti a rovnako uplatnil aj princíp nediskriminácie.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie častí ponúk, označených ako Kritériá vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené. Otváranie častí ponúk, označených ako Kritériá je neverejné. Otváranie ponúk sa uskutoční za prítomnosti členov komisie na vyhodnotenie ponúk bez účasti uchádzačov z dôvodu použitia elektronickej aukcie v súlade s § 54 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní.
Doplňujúce informácie
Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti: Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti, nakoľko rozdelenie predmetu zákazky by mohlo spôsobiť, že vykonanie zákazky sa stane nadmerne technicky obtiažným či drahým, pričom uplatnil v rámci zvoleného postupu princíp hospodárnosti a efektívnosti a rovnako uplatnil aj princíp nediskriminácie. JED je dokument, ktorým hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom alebo obstarávateľom. Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti prostredníctvom formuláru Jednotného európskeho dokumentu (ďalej len JED) podľa ustanovenia § 39 zákona o verejnom obstarávaní. Ak uchádzač použije JED, verejný obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača písomne požiadať o predloženie dokladu alebo dokladov nahradených JED-om. Uchádzač doručí doklady verejnému obstarávateľovi do piatich pracovných dní odo dňa doručenia žiadosti, ak verejný obstarávateľ neurčí dlhšiu lehotu. Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov, aby si vzor formulára JED-u vo formáte .rtf, umožňujúci jeho priame vypĺňanie, stiahli z webového sídla Úradu pre verejné obstarávanie a riadne vyplnili. Predmetný formulár a bližší postup vyplnenia JED prostredníctvom bezplatnej služby Európskej komisie poskytujúcej elektronickú verziu JED, popísaný v Príručke k elektronickej službe na vyplnenie a opätovné použitie JED, je dostupný na webovom sídle úradu na adrese: http://www.uvo.gov.sk/legislativametodika-dohlad/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-553.html Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo, aby úspešní uchádzači, ktorí využili inštitút možnosti preukázania splnenia podmienok účasti Jednotným európskym dokumentom, aby do 5 pracovných dní po doručení výzvy na predloženie dokladov, zaslali verejnému obstarávateľovi doklady, tak ako to verejný obstarávateľ vyžadoval v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania a v týchto súťažných podkladoch časť A.2 PODMIENKY ÚČASTI UCHÁDZAČOV. V prípade, ak úspešný uchádzač podľa výsledku elektronickej aukcie, odstúpi od svojej ponuky v lehote viazanosti ponúk, komisia na vyhodnotenie ponúk novým vyhodnotením zostávajúcich výsledkov uskutočnenej elektronickej aukcie identifikuje úspešného uchádzača.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 160 000,00 EUR Mazacie oleje a mazivá
Položky detailne
[1]
  160 000,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
DPMK, a.s. 1. olejové hospodárstvo, Hornádska 10, Košice 2. čerpacia stanica, Hornádska 10, Košice 3. čerpacia stanica Košice-Šaca 4. skladové hospodárstvo, Bardejovská 6, Košice
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
160 000,00
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
410476
Názov položky
--
Kód CPV
09211000-1
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
24
Názov kritéria
--
CPV kód
Mazacie oleje a mazivá
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 178 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 3208/2017/UGR-OO
Oznámenia detailne
[3208/2017/UGR-OO] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
3208/2017/UGR-OO
Dátum zverejnenia vo vestníku
8. 9. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
410476
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
178