410605 - Výstavba Komunitného centra - Sečovce
Detaily
ID zákazky
410605
Názov
Výstavba Komunitného centra - Sečovce
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
6360
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
233 332,30
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
10. 10. 2017 11:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:13
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Sečovce
IČO
00331899
Mesto
Sečovce
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Vratislav Šindler
Kontaktný email
 vratislav.sindlergmail.com
Kontaktný telefón
 +421 905184585
Rozširujúce info
Popis zákazky
Podrobný opis stavebných prác a dodávok, ktoré sú predmetom zákazky, je podrobne definovaný v projektovej dokumentácii, ktorá je v elektronickej podobe súčasťou týchto súťažných podkladov. Definovanie prác je zahrnuté do jednotlivých položiek v neocenenom výkaze výmer. Základné údaje o stavbe Predmetom projektu je novostavba komunitného centra v meste Sečovce, okres Trebišov. Umiestnenie stavby vychádza z územného plánu a z územno-technických požiadaviek, pričom je navrhované s ohľadom na orientáciu budovy k svetovým stranám a vychádza zároveň z požiadaviek stavebníka (investora) na priestorovo-prevádzkové a architektonické riešenie. Vstup na pozemok je z vedľajšej komunikácie. Hlavný vstup je orientovaný zo západnej strany. Umiestnenie stavby: Uvedená stavba sa nachádza v meste Sečovce 19km západne od mesta Michalovce. Parcely na ktorých sa bude realizovať stavba tvoria voľné pozemky na kraji rómskej osady. Komunitné centrum je jednopodlažný objekt, zastrešený pultovou strechou. Novostavba má pôdorys v tvare obdĺžnika o rozmeroch 24,4 m x 13,8 m. Teplotná oblasť v zmysle platnej normy v tejto lokalite je číslo 2. Vonkajšia výpočtová teplota je -12 °C, veterná oblasť 2, počiatočná základná rýchlosť vetra je 26m/s.
Informácie o otváraní ponúk
V uvedenom termína sa uskutoční otváranie častí ponúk označených ako "Ostatné", ktoré je neverejné a uchádzači sa ho nesmú zúčastniť. Otváranie časti ponúk označených ako "Kritéria" sa uskutoční v termíne, ktorý bude uchádzačom dodatočne oznámení. Podrobný postup otvárania ponúk je uvedený v súťažných podkladoch.
Doplňujúce informácie
1) Verejný obstarávateľ na základe § 46 ods. 1 požaduje od uchádzačov zábezpeku viazanosti ponuky. Verejný obstarávateľ vyžaduje zábezpeku ponúk vo výške 2 000,00 € (dvetisíc eur). Doklad o zložení zábezpeky musí byť súčasťou ponuky uchádzača. ďalšie podrobnosti o zložení zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. 2) Uchádzač berie na vedomie a rešpektuje, že zákazka financovaná z fondov EÚ, ohľadom ktorej sa uzatvára zmluva, bude predmetom ex ante administratívnej finančnej kontroly procesu verejného obstarávania zo strany príslušného Riadiaceho orgánu a/alebo Sprostredkovateľského orgánu pod Riadiacim orgánom. Ak výsledok predmetnej administratívnej finančnej kontroly nebude kladný, alebo kontrolné orgány odhalia akúkoľvek nezrovnalosť, alebo k schváleniu nedôjde najneskôr do 3 mesiacov od nadobudnutia platnosti zmluvy, je ktorákoľvek zo zmluvných strán oprávnená od zmluvy odstúpiť. Schválenie zákazky v rámci ex ante kontroly príslušným kontrolným orgánom je zároveň podmienkou nadobudnutia účinnosti zmluvy. 3) Zhotoviteľ sa zaväzuje strpieť výkon kontroly/auditu súvisiaceho s vykonaním diela kedykoľvek počas platnosti a účinnosti príslušnej Zmluvy o poskytnutí nenávratného finančného príspevku uzavretej objednávateľom ako prijímateľom nenávratného finančného príspevku za účelom financovania predmetného diela, a to zo strany oprávnených osôb na výkon kontroly/auditu v zmysle príslušných právnych predpisov SR a EÚ, najmä Zákon o príspevku z EŠIF zákon č. 292/2014 o príspevku poskytovanom z európskych štrukturálnych a investičných fondov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Zákon o finančnej kontrole a audite zákon č. 357/2015 Z. z. o finančnej kontrole a audite o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a príslušnej Zmluvy o nenávratnom finančnom príspevku a jej príloh vrátane Všeobecných zmluvných podmienok a poskytnúť týmto orgánom riadne a včas všetku potrebnú súčinnosť. Porušenie tejto povinnosti Zhotoviteľa je podstatným porušením zmluvy, ktoré oprávňuje objednávateľa od zmluvy odstúpiť. Oprávnené osoby na výkon kontroly/auditu/overovania na mieste sú najmä: a) Poskytovateľ a ním poverené osoby, b) Útvar vnútorného auditu Riadiaceho orgánu alebo Sprostredkovateľského orgánu a nimi poverené osoby c) Najvyšší kontrolný úrad SR, príslušná Správa finančnej kontroly, Certifikačný orgán a nimi poverené osoby, d) Orgán auditu, jeho spolupracujúce orgány a nimi poverené osoby, e) Splnomocnení zástupcovia Európskej Komisie a Európskeho dvora audítorov, f) Orgán zabezpečujúci ochranu finančných záujmov EÚ, g) Osoby prizvané orgánmi uvedenými v písm. a) až f) v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR a ES.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 183 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 2017 - KCS
2018 48 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk VO93535051
Oznámenia detailne
[2017 - KCS] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Koncesné obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 - KCS
Dátum zverejnenia vo vestníku
18. 9. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
K
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
410605
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
183
[VO93535051] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
VO93535051
Dátum zverejnenia vo vestníku
8. 3. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
410605
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
48