410909 - Zemný plyn
Detaily
ID zákazky
410909
Názov
Zemný plyn
Referenčné číslo
NsP Brezno/PLZ/24/2017
ID obstarávateľa
8835
Hlavný kód CPV
09123000-7
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
182 700,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
25. 10. 2017 11:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:16
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Nemocnica s poliklinikou Brezno, n.o.
IČO
31908969
Mesto
Brezno
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Sandra Ballová
Kontaktný email
 sekretariatnspbr.sk
Kontaktný telefón
 +421 486302130
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je nepretržité zabezpečenie dodávky zemného plynu vrátane prepravy a distribúcie zemného plynu a prevzatie zodpovednosti za odchýlku do dvoch odberných miest verejného obstarávateľa v kvalite zodpovedajúcej technickým podmienkam prevádzkovateľa distribučnej siete, v súlade s platnými právnymi predpismi SR, technickými podmienkami a prevádzkového poriadku prevádzkovateľa distribučnej siete na obdobie 12 mesiacov.
Informácie o otváraní ponúk
Neverejné otváranie časti ponúk, označených ako "Ostatné", sa uskutoční v súlade so zákonom. Otváranie časti ponúk, označených ako "Kritériá", vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, v lehote podľa zákona. Vzhľadom na ustanovenia zákona vo vzťahu k elektronickej aukcii je otváranie častí ponúk, označených ako "Kritéria", neverejné.
Doplňujúce informácie
1. Súťažné podklady budú sprístupnené všetkým záujemcom odo dňa zverejnenia výzvy na predloženie ponuky vo Vestníku VO na profile Verejného obstarávateľa. Súťažné podklady v editovateľnom formáte budú zasielané záujemcom na základe žiadosti v slovenskom jazyku, ktorú zašle na e-mailovú adresu kontaktnej osoby verejného obstarávateľa: ballova@nspbr.sk, a v ktorej bude uvedená adresa, na ktorú záujemca požaduje zaslať súťažné podklady. 2. Súťažné podklady je možné aj osobne si vyzdvihnúť po predchádzajúcej žiadosti o účasť na adrese Nemocnica s poliklinikou Brezno, n.o., Banisko č. 273/1, 977 01 Brezno, kancelária Referátu verejného obstarávania, 7. poschodie poliklinická časť, v pracovných dňoch v čase od 08:00 hod. Termín prevzatia SP je potrebné si vopred telefonicky dohodnúť. Súťažné podklady budú vydávané v elektronickej forme na CD/DVD nosiči (formáty . pdf, .doc/.docx). 3.V zmysle § 39 ods. 1 ZVO uchádzač môže doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom (JED), pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi úspešný uchádzač podľa § 55 ods. 1 ZVO v čase a spôsobom určeným verejným obstarávateľom. Vzor JED sa nachádza v Prílohe č. 2 týchto súťažných podkladov. Verejný obstarávateľ požaduje v časti IV. JEDu, aby bola vyplnená celá časť IV. v oddieloch A až D JEDu. JED sa predkladá v súlade s ustanoveniami § 39 ZVO. Podľa § 2 ods. 1 a ods. 2 Vyhlášky ÚVO č. 155/2016 Z. z. je potrebné JED predložiť za nasledovné subjekty: -záujemcu, uchádzača, resp. účastníka, -každého člena skupiny dodávateľov (osobitne), -inú osobu, ktorej finančné zdroje alebo technické a odborné kapacity sú využívané na preukázanie splnenia podmienok účasti, -subdodávateľa, ktorého finančné zdroje alebo technické a odborné kapacity sú nevyužívané na preukázanie splnenia podmienok účasti. Uchádzač môže v prípade záujmu využiť elektronickú verziu JED, ktorá je dostupná na nasledujúcom odkaze (spolu s manuálom na jeho vyplnenie): http://uvo.gov.sk/legislativametodika-dohlad/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-553.html Ak je uchádzačom skupina dodávateľov podmienky účasti preukazuje v súlade s § 37 ods. 3 až ods. 4 ZVO.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 199 Výzvy na predkladanie ponúk výzva na predkladanie ponúk (tovary) NsP Brezno/PLZ/24/2017
Oznámenia detailne
[NsP Brezno/PLZ/24/2017] výzva na predkladanie ponúk (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
výzva na predkladanie ponúk (tovary)
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
NsP Brezno/PLZ/24/2017
Dátum zverejnenia vo vestníku
10. 10. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
WYT
ID zákazky
410909
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
199