411196 - Elektrická energia
Detaily
ID zákazky
411196
Názov
Elektrická energia
Referenčné číslo
NSP Brezno/PLZ/25/2017
ID obstarávateľa
8835
Hlavný kód CPV
09310000-5
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
109 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
3. 11. 2017 11:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:18
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Nemocnica s poliklinikou Brezno, n.o.
IČO
31908969
Mesto
Brezno
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Sandra Ballová
Kontaktný email
 sekretariatnspbr.sk
Kontaktný telefón
 +421 486302130
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je nepretržité zabezpečenie dodávky elektrickej energie do troch odberných miest verejného obstarávateľa uvedeného v bode I.1) tejto výzvy vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku, vrátane distribúcie v rámci pravidiel stanovených prevádzkovateľom distribučnej sústavy (ďalej len PDS) na obdobie 12 mesiacov. Dodávka elektrickej energie vrátane distribučných služieb musí zodpovedať technickým podmienkam a prevádzkovému poriadku PDS a musí byť v súlade s platnými právnymi predpismi SR v platnom znení, a to zákon č. 251/2012 Z. z. o energetike a vyhláška ÚRSO č. 24/2013 Z. z. v platnom znení. Súčasťou zadania predmetu zákazky sú služby: distribúcia elektrickej energie vrátane sieťových služieb, dodávka elektrickej energie vrátane prevzatia zodpovednosti za odchýlku a garancia dodávok v predpokladanom dohodnutom množstve 975 MWh. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v časti "B - Opis predmetu zákazky" súťažných podkladov.
Informácie o otváraní ponúk
Neverejné otváranie častí ponúk, označených ako "Ostatné", sa uskutoční v súlade so zákonom. Otváranie častí ponúk, označených ako "Kritériá", vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, v lehote podľa zákona. Vzhľadom na ustanovenia zákona vo vzťahu k elektronickej aukcii je otváranie častí ponúk, označených ako "Kritériá", neverejné.
Doplňujúce informácie
1. Súťažné podklady budú sprístupnené všetkým záujemcom v lehote podľa zákona na profile Verejného obstarávateľa. Súťažné podklady v editovateľnom formáte budú zasielané záujemcom na základe žiadosti v slovenskom jazyku, ktorú zašle na e-mailovú adresu kontaktnej osoby verejného obstarávateľa: ballova@nspbr.sk, a v ktorej bude uvedená adresa, na ktorú záujemca požaduje zaslať súťažné podklady. 2. Súťažné podklady je možné aj osobne si vyzdvihnúť po predchádzajúcej žiadosti o účasť na adrese Nemocnica s poliklinikou Brezno, n.o., Banisko č. 273/1, 977 01 Brezno, kancelária Referátu verejného obstarávania, 7. poschodie poliklinická časť, v pracovných dňoch v čase od 08:00 hod. Termín prevzatia SP je potrebné si vopred telefonicky dohodnúť. Súťažné podklady budú vydávané v elektronickej forme na CD/DVD nosiči (formáty . pdf, .doc/.docx). 3.V zmysle § 39 ods. 1 ZVO uchádzač môže doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom (JED), pričom doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti predkladá verejnému obstarávateľovi úspešný uchádzač podľa § 55 ods. 1 ZVO v čase a spôsobom určeným verejným obstarávateľom. Vzor JED sa nachádza v Prílohe č. 2 týchto súťažných podkladov. Verejný obstarávateľ požaduje v časti IV. JEDu, aby bola vyplnená celá časť IV. v oddieloch A až D JEDu. JED sa predkladá v súlade s ustanoveniami § 39 ZVO. Podľa § 2 ods. 1 a ods. 2 Vyhlášky ÚVO č. 155/2016 Z. z. je potrebné JED predložiť za nasledovné subjekty: -záujemcu, uchádzača, resp. účastníka, -každého člena skupiny dodávateľov (osobitne), -inú osobu, ktorej finančné zdroje alebo technické a odborné kapacity sú využívané na preukázanie splnenia podmienok účasti, -subdodávateľa, ktorého finančné zdroje alebo technické a odborné kapacity sú nevyužívané na preukázanie splnenia podmienok účasti. Uchádzač môže v prípade záujmu využiť elektronickú verziu JED, ktorá je dostupná na nasledujúcom odkaze (spolu s manuálom na jeho vyplnenie): http://uvo.gov.sk/legislativametodika-dohlad/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-553.html Ak je uchádzačom skupina dodávateľov podmienky účasti preukazuje v súlade s § 37 ods. 3 až ods. 4 ZVO. 4. Predpokladaná hodnota zákazky za elektrickú energiu vo výške 109 000,00 Eur bez DPH je stanovená vrátane spotrebnej dane a platieb súvisiacich s distribúciou.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 206 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk NsP Brezno/PLZ/25/2017
Oznámenia detailne
[NsP Brezno/PLZ/25/2017] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
NsP Brezno/PLZ/25/2017
Dátum zverejnenia vo vestníku
19. 10. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
411196
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
206