411386 - PRESTAVBA A NADSTAVBA BUDOVY NA BYTOVÝ DOM V OBCI VYŠNÝ ŽIPOV
Detaily
ID zákazky
411386
Názov
PRESTAVBA A NADSTAVBA BUDOVY NA BYTOVÝ DOM V OBCI VYŠNÝ ŽIPOV
Referenčné číslo
2017/1/PNB-BD
ID obstarávateľa
6465
Hlavný kód CPV
45211000-9
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
486 846,54
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
30. 11. 2017 10:45
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:20
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Vyšný Žipov
IČO
00332950
Mesto
Vyšný Žipov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Miroslav Ondič
Kontaktný email
 ocu.vysny.zipovmail.t-com.sk
Kontaktný telefón
 +421 574491113
Rozširujúce info
Popis zákazky
Stavba je navrhovaná pre nasledovné využitie : - vytvorenie priestorov pre bývanie v dvojizbových, trojizbových a jednom štvorizbovom byte - vytvorenie priestorov pre skladovanie potrieb k domácnosti - vybudovanie pomocných priestorov v suterénoch opravovanej stavby Stavba je navrhovaná v kontakte s existujúcou zástavbou rodinných domov v obci Vyšný Žipov, budovou kostola, zdravotného strediska a domom kultúry. Prístup k objektu je po miestnych komunikáciách. Stavba je 3 podlažný objekt v nadzemných podlažiach s jednám podzemným podlažím pod časťou dispozície prízemia. V 1. Podzemnom podlaží sú tu situované sklady pre obyvateľov bytového domu. Podlažia 1.NP 3.NP sú obytné. Na každom podlaží je iný počet bytov v kategórii 2 izbový byt , 3 izbový byt a 4 izbový byt. V objekte je riešená vnútorná komunikácia , centrálny priestor so schodiskom . Z centrálnej komunikácie sú prístupné jednotlivé byty. Centrálna komunikácia je presvetľovaná oknami v schodiskovom priestore. Nad objektom navrhujeme drevený väzníkový krov, do krovu je riešená výlez zo schodiskového priestoru. V streche sú umiestnené prevetrávacie hlavice VZT, strešné okná .V objekte sa vymenia všetky výplňové konštrukcie a vybudujú sa nové technické rozvody. Zásobovanie je navrhované z južnej strany po existujúcej komunikácii s doplnením k navrhovanej stavbe. Stavba je navrhovaná pre postup prác v jednej etape . 3.1 Oprava objektu po stránke technického vybavenie stavby . V stavbe sa menia komplet zdravotechnické rozvody, rozvody NN, vykurovacie rozvody a vykurovacie telesá. 3.2 Zateplenie objektu polystyrénom a minerálnou vlnou. 3.3 - Výmena výplňových konštrukcií okien a dverí 3.4 Vybudovanie väzníkovej strechy nad objektom 3.5 Vybudovanie jedného podlažia nad dispozíciou stavby 3. podlažia
Informácie o otváraní ponúk
Verejný obstarávateľ je povinný umožniť účasť na otváraní častí ponúk, označených ako "Kritériá" všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a ktorých ponuka nebola vylúčená a to: štatutárnemu zástupcovi uchádzača alebo ním písomne poverenej osobe.
Doplňujúce informácie
1. Vzhľadom na kritéria na vyhodnotenie ponúk ide o zelené verejné obstarávanie. 2. V rámci zadávania zákazky sa uplatňuje aj §113 ods.1 v nadväznosti na §40 ods.6 písm.g) Zákona 3. Nakoľko formulár neumožňuje presné podmienky lehoty na uskutočnenie stavebných prác, upresňuje sa táto skutočnosť v súťažných podkladoch a to v časti zmluvných podmienok ako: 12 mesiacov odo dňa úspešného odovzdania staveniska zhotoviteľovi. 4. Komunikácia a výmena informácia s v tomto verejnom obstarávaní bude riadiť ustanoveniami § 187 ods.8 Zákona. Doručovanie sa riadi ustanoveniami zákona č. 71/1967Zb. o správnom konaní v znení neskorších predpisov. 5. V predmetnom verejnom obstarávaní nebol použitý postup podľa §25 Zákona ("Prípravné trhové konzultácie a ...") 6. V zmysle §113 v nadväznosti na §64 ods.4 Zákona bol uverejnený v tejto výzve priamy odkaz na internetovú adresu na zverejnenie dokumentov a informácií podľa §64 ods. 1 a 2 Zákona 7. Doklady podľa bodu III.1. Podmienky účasti výzvy na predkladanie ponúk, preukazujúce splnenie podmienok účasti v čase podania ponuky možno predbežne nahradiť jednotným európskym dokumentom (§39 ods.1 zákona)
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017 214 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 2017/1/PNB-BD
Oznámenia detailne
[2017/1/PNB-BD] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Koncesné obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2017/1/PNB-BD
Dátum zverejnenia vo vestníku
31. 10. 2017
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
K
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
411386
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2017
Číslo vestníka
214