412059 - Zvýšenie kapacity materskej školy na ulici Bartókova v Štúrove
Detaily
ID zákazky
412059
Názov
Zvýšenie kapacity materskej školy na ulici Bartókova v Štúrove
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4486
Hlavný kód CPV
45214100-1
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
424 905,86
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
6. 2. 2018 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:45
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Štúrovo
IČO
00309303
Mesto
Štúrovo
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Eugen Szabó
Kontaktný email
 primatorsturovo.sk
Kontaktný telefón
 +421 367511070
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky sú stavebné úpravy zahŕňaujúce rozšírenie kapacít materskej škôlky nadstavbou na 1 z pavilónov a zateplenie obvodového a strešného plášťa vrtkých pavilónov a dokončením výmeny pôvodných starých hliníkových otvorových výplní okien. Projekt navrhuje úpravy, ktorými dôjde k odstráneniu najmä funkčných porúch a k zlepšeniu tepelnotechnických vlastností obvodových konštrukcií, k zníženiu energetickej náročnosti budovy a efektívnejšieho využitia zdroja tepla. Dôjde k výraznému predlženiu fyzickej i morálnej životnosti objektu.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní obálok s ponukami sa môžu zúčastniť štatutárni zástupcovia uchádzačov, ktorí predložili ponuku v lehote predkladania ponúk. Štatutárny zástupca uchádzača môže písomne splnomocniť aj inú osobu na účasť na otváraní ponúk
Doplňujúce informácie
1. Pokračovanie k bodu III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť - z dôvodu nedostatku znakov vo formulári: Odôvodnenie potreby a primeranosti podmienky účasti: Verejný obstarávateľ pri formulovaní podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 pism. d) a h) zákona o verejnom obstarávaní prihliada na získané praktické skúsenosti, ako aj požiadavky obvykle uplatňované v rámci relevantného trhu. Medzinárodné normy ISO špecifikujú požiadavky systému environmentálneho manažérstva a manažérstva kvality tak, že zohľadňujú právne požiadavky a iné požiadavky, ktoré sa organizácia zaviazala plniť, a informácie o významných environmentálnych aspektoch. 2. Súťažné podklady budú zverejnené v profile verejného obstobstarávateľa. Verejný obstarávateľ bude v profile zverejňovať všetky prípadné zmeny súťažných podkladov, ako aj odpovede na prípadné žiadosti o vysvetlenie/doplnenie súťažných podkladov. Z uvedeného dôvodu verejný obstarávateľ odporúča všetkým záujemcom, aby sledovaniu profilu venovali náležitú pozornosť. 3. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 4. Zmluva o dielo nadobudne platnosť po podpise oboma zmluvnými stranami a účinnosť po splnení odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, že príslušný poskytovateľ NFP odsúhlasí celý proces verejného obstarávania. 5. Verejný obstarávateľ upozorňuje na príslušné ustanovenie Zmluvy o dielo - poistenie zodpovednosti za škodu, ktorý sa týka úspešného uchádzača. 6. Odôvodnenie povahy obstarávaného predmetu zákazky a nerozdelenia zákazky na časti:Predmet zákazky nie je rozdelený na časti. Uchádzač predloží ponuku na celý predmet zákazky. Verejný obstarávateľ nerozdeľuje predmet zákazky, nakoľko v prípade rozdelenia na časti, separátna realizácia diela od rôznych zhotoviteľov by priniesla verejnému obstarávateľovi celkom zjavne neprimerané ťažkosti, ak nie nemožnosť získať celé stavebné dielo v plne funkčnej zostave, a zároveň by prakticky znemožnilo požadovať od mnohých zhotoviteľov súčinnosť a najmä zárucnézáručnéNa dielo ako na jeden logický funkčný celok sa požaduje jedna záruka.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 55 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania MS_02
Oznámenia detailne
[MS_02] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
MS_02
Dátum zverejnenia vo vestníku
19. 3. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
412059
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
55