412462 - Zber, preprava a zneškodnenie komunálneho odpadu na území mesta Revúca
Detaily
ID zákazky
412462
Názov
Zber, preprava a zneškodnenie komunálneho odpadu na území mesta Revúca
Referenčné číslo
1/2018/VO
ID obstarávateľa
6057
Hlavný kód CPV
90510000-5
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
1 800 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
1. 3. 2018 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:46
Zrýchlený postup
Nie
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Revúca
IČO
00328693
Mesto
Revúca
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
zodpovedná za predmet zákazky: Ing. Ján Profant, zodpovedná za verejné obstarávanie Ing. Helena Polónyi
Kontaktný email
 polonyiorangemail.sk
Kontaktný telefón
 +421 905826576
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom je zákazka na poskytnutie služby podľa § 3 ods. 4 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon") postupom verejnej súťaže podľa § 66 ods. 7 zákona. Predmetom zákazky je poskytnutie služby zberu, odvozu a likvidácie komunálneho odpadu z mesta Revúca v súlade so zákonom č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a ďalších dohodnutých činností vyplývajúcich z predmetu plnenia predmetu zákazky, ktoré obsahuje najmä pravidelný vývoz zmesového komunálneho odpadu, triedeného papiera, triedených plastov, triedeného skla (kontajnery a vrecia), triedených kovov, odvozu a prenájmu veľkoobjemových kontajnerov vrátane prevádzkovania zberného dvora, ktorý je vo vlastníctve mesta. Mesto Revúca ako verejný obstarávateľ požaduje od poskytovateľa služby pravidelné poskytovanie evidencie (mesačne) o druhoch a množstve odpadov, ich uskladnení, využití alebo zneškodnení podľa platných právnych predpisov. Zber a preprava komunálnych odpadov a drobných stavebných odpadov bude vykonávaná podľa požiadaviek definovaných v platnom Všeobecne záväznom nariadení Mesta Revúca (ďalej len ,,Mesto alebo ,,verejný obstarávateľ). Mesto bezplatne poskytne poskytovateľovi služby Všeobecné záväzné nariadenia Mesta, popr. iné záväzné rozhodnutia Mesta týkajúce sa predmetu zmluvy. Poskytovateľ služby musí zabezpečiť ku dňu začatia výkonu činnosti všetky odberné miesta kontajnermi podľa pokynov verejného obstarávateľa.
Informácie o otváraní ponúk
Uchádzač sa pri prezentácii preukáže občianskym preukazom (pasom alebo inou identifikačnou kartou) a výpisom z registra podnikania, v prípade zastúpenia sa preukáže aj splnomocnením vystavením štatutárnym orgánom uchádzača.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady sú dostupné všetkým záujemcom na profile verejného obstarávateľa na stránke https://www.uvo.gov.sk/profily. Verejný obstarávateľ poskytuje súťažné podklady záujemcom prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa v elektronickej forme, kde budú súťažné podklady zverejnené po zverejnení oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania, a kde budú zverejňované informácie v prípade potreby doplniť alebo vysvetliť súťažné podklady. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, aby si vyžiadali súťažné podklady - časť ZoD a tabuľku - návrh na plnenie kritéria cena vo formáte word resp,. exe e-mailom na adrese: polonyi@orangemail.sk. Žiadosť musí byť v slovenskom jazyku a musí obsahovať názov zákazky, kompletné identifikačné údaje žiadateľa, názov, adresa sídla, tel. kontakt a emailová adresa, na ktorú majú byť zaslané súťažné podklady - uvedené časti. Po doručení kompletnej žiadosti budú súťažné podklady záujemcovi zaslané na jeho emailovú adresu. Ponuka bude predložená v jednej obálke Podrobnosti o obsahu ponuky budú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ stanovuje elektronickú komunikáciu, pri ktorej elektronickou formou zabezpečí stanovenie postupu potvrdenia o doručení predmetného dokumentu a záujemca/uchádzač je povinný stanoveným spôsobom potvrdiť prijatie písomnosti. Elektronickú komunikáciu verejný obstarávateľ stanovuje pri žiadosti o účasť, pri vysvetľovaní súťažných podkladov a informácií uvedených v Oznámení o vyhlásení verejného obstarávania, pri oznámení o vylúčení, pri vysvetľovaní ponuky, pri oznámení o neprijatí ponuky a oznámení o výsledku vyhodnotenia ponúk. Elektronická komunikácia sa nepripúšťa pri predkladaní ponúk, zmene alebo doplnení ponúk a pri uplatnení revíznych postupov (žiadosť o nápravu a námietka), kedy sa vyžaduje listinná forma a doručenie osobne alebo bežným doručovacím spôsobom v zákonom stanovených lehotách. Verejný obstarávateľ pripúšťa elektronickú a listinnú komunikáciu vrátane predloženia ponuky iba v slovenskom jazyku. Pre zabezpečenie viazanosti ponúk verejný obstarávateľ požaduje zloženie zábezpeky vo výške 80.000.- €. Podrobnosti o zložení zábezpeky budú uvedené v súťažných podkladoch. Predmetné verejné obstarávanie má charakter zeleného verejného obstarávania.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 15 vyhlásenia verejných súťaží vyhlásenie verejnej súťaže (tovary) 1/2018/VO
2019 54 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 1/2018/VO
Oznámenia detailne
[1/2018/VO] vyhlásenie verejnej súťaže (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenie verejnej súťaže (tovary)
Typ dokumentu
CONTRACT
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2018/VO
Dátum zverejnenia vo vestníku
22. 1. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
Kód podtypu oznámenia
MST
ID zákazky
412462
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
15
[1/2018/VO] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
CONTRACT_AWARD
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2018/VO
Dátum zverejnenia vo vestníku
18. 3. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
412462
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
54