412690 - Čistenie, zimná údržba a údržba zelene na pešej zóne vo Zvolene
Detaily
ID zákazky
412690
Názov
Čistenie, zimná údržba a údržba zelene na pešej zóne vo Zvolene
Referenčné číslo
NADZVOLEN012018
ID obstarávateľa
5345
Hlavný kód CPV
90611000-3
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
600 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
26. 2. 2018 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:47
Zrýchlený postup
Nie
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Zvolen
IČO
00320439
Mesto
Zvolen
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mária Šuleková
Kontaktný email
 mariasulekovaagenturavo.sk
Kontaktný telefón
 +421 238104790
Rozširujúce info
Popis zákazky
Jarná, letná, jesenná a zimná údržba v pešej zóne mesta Zvolen. Podrobný opis je uvedený v súťažných podkladoch uložený v profile verejného obstarávateľa na adrese: http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/5345.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk a otváranie čsti ponúk označených ako časť Ostatné je neverejné bez účasti uchádzačov. Verejný obstarávateľ umožňuje uchádzačom účasť na otváraní ponúk označených ako časť Kritériá. Na otváraní ponúk sa uchádzač preukáže dokladom totožnosti, zástupca uchádzača sa preukáže dokladom totožnosti a originálom, alebo úradne osvedčeným splnomocnením uchádzača.
Doplňujúce informácie
1.Súťažné podklady sa poskytujú mailom, alebo osobne na základe žiadosti o súťažné podklady, na adrese:mariasulekova@agenturavo.sk. Záujemca uvedie v žiadosti o súťažné podklady kontaktnú osobu a mail adresu.2. Záujemcovia predkladajú žiadosti v slovenskom jazyku, poštou, osobne, alebo e-mailom. Súťažné podklady sú k dispozícií aj v profile verejného obstarávateľa http://www.uvo.gov.sk/ vyhladavanie-profilov/zakazky/ 5345. V prípade ak ich uchádzač získa z profilu verejného obstarávateľa je doporučené uviesť túto informáciu na adresu mariasulekova@agenturavo.sk za účelom poskytovania prípadnych ďalších informácií súvisiacich s predmetom zákazky. Súčasne bude verejný obstarávateľ všetky ďalšie informácie, alebo vysvetlenia súťažných podkladov zverejňovať v profile. 3.Uchádzač predkladá verejnému obstarávateľovi dokumenty v listinnej podobe a súčasne ich predloží v elektronickej podobe na pamäťovom médiu, pričom ak ide o dokumenty, ktoré sú podpísané alebo obsahujú odtlačok pečiatky, predkladajú sa v elektronickej podobe s uvedením mena a priezviska osôb, ktoré dokumenty podpísali a dátumu podpisu, bez uvedenia podpisu týchto osôb a odtlačku pečiatky. 4. Verejný obstarávateľ použije v procese verejného obstarávania elektronickú formu komunikácie so záujemcami/ uchádzačmi, pričom sú záujemcovia/uchádzači povinní potvrdiť prijatie mailovej správy. 5. Verejný obstarávateľ upozorňuje dodržanie zákona č. 315/2016 Z.z. o registri partnerov verejného sektora. 6. Verejný obstarávateľ nepožaduje obhliadku predmetu zákazky. 7. V prípade ak úspešný uchádzač využíva kapacity tretích osôb, ktorými preukazoval technickú alebo odbornú spôsobilosť, zodpovedajú tretie osoby spolu s úspešným uchádzačom za plnenie zmluvy spoločne a nerozdielne. 8.Splnenie podmienok účasti možno predbežne nahradiť v zmysle § 39 zákona Jednotným európskym dokumentom (ďalej aj ,,JED"), pričom uchádzačom z predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované jednotným európskym dokumentom, stanovené verejným obstarávateľom. Verejný obstarávateľ umožňuje predložiť v JED globálny ukazovateľ. 9. V súlade s § 56 ods. 12 ZVO si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo predĺžiť lehotu na poskytnutie súčinnosti zo strany uchádzačov stanovenú v § 56 ods. 8,10,11 na viac ako 10 pracovnych dní. 10. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku ponuky vo výške 30 000,00 eur. 11.Pravidlá neuvedené v oznámení a v súťažnych podkladoch sa riadia ZVO. 12. Obstarávanie zamerané na zelené verejné obstarávanie.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 244 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania VYSLEDOKZVOLEN122018
Oznámenia detailne
[VYSLEDOKZVOLEN122018] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
CONTRACT_AWARD
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
VYSLEDOKZVOLEN122018
Dátum zverejnenia vo vestníku
12. 12. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
412690
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
244