413063 - REŠTAUROVANIE OBRAZOV
Detaily
ID zákazky
413063
Názov
REŠTAUROVANIE OBRAZOV
Referenčné číslo
2018002
ID obstarávateľa
3679
Hlavný kód CPV
45454100-5
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
70 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
6. 4. 2018 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:52
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Slovenská národná knižnica
IČO
36138517
Mesto
Martin
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Štefan Buzek
Kontaktný email
 stefan.buzeksnk.sk
Kontaktný telefón
 +421 432451288
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je záväzok uchádzača vykonať na vlastné náklady a vlastné nebezpečenstvo zreštaurovanie 44 ks obrazov: a) reštaurovanie a konzervovanie 27 obrazov z fondov Slovanského múzea A. S. Puškina Slovenskej národnej knižnice b) reštaurovanie a konzervovanie 17 obrazov z fondov Literárneho múzea Slovenskej národnej knižnice v rozsahu a bližšej špecifikácii, ktorá je uvedená v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Podľa § 114 ods. 10 zákona pri použití elektronickej aukcie je otváranie ponúk neverejné, údaje z otvárania ponúk sa nezverejňujú a zápisnica z otvárania ponúk sa uchádzačom neposiela.
Doplňujúce informácie
Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe na základe písomnej alebo e-mailovej žiadosti záujemcu. Súťažné podklady budú sprístupnené záujemcom po bezplatnej registrácii v systéme EVO. Názov zákazky je REŠTAUROVANIE OBRAZOV. Pre účasť v tejto zákazke je potrebné po registrácii pokračovať v zmysle usmernení na portáli EVO prístupných v sekcii Metodické pokyny a súťažných podkladov. Komunikačným jazykom je slovenský jazyk. V prípade, ak je uchádzačom skupina dodávateľov, takýto uchádzač je povinný predložiť doklad podpísaný všetkými členmi skupiny o nominovaní vedúceho člena oprávneného konať v mene ostatných členov skupiny v súvislosti s touto zákazkou. V prípade, ak bude ponuka skupiny dodávateľov vyhodnotená ako úspešná, táto skupina bude povinná vytvoriť medzi sebou právny vzťah podľa relevantných ustanovení súkromného práva, napr. podľa § 829 a nasl. zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v platnom znení. Z dokumentácie preukazujúcej vznik združenia (resp. inej zákonnej formy spolupráce fyzických alebo právnických osôb) musí byť zrejmé, ako sú stanovené vzájomné práva a povinnosti, kto akou časťou sa bude na plnení podieľať a skutočnosť, že všetci členovia ručia za záväzky spoločne a nerozdielne. verejný obstarávateľ uzavrie zmluvu len s uchádzačom zapísaným registri partnerov verejného sektora. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu, ak a základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž. Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti z dôvodu prevzatia zodpovednosti za službu jedným hospodárskym subjektom. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou na predkladanie ponúk a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, nie je predmetné VO zelené, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 45 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 2018002
Oznámenia detailne
[2018002] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018002
Dátum zverejnenia vo vestníku
5. 3. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
413063
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
45