413413 - Podrobná diagnostika mosta - Most SNP cez Dunaj v Bratislave
Detaily
ID zákazky
413413
Názov
Podrobná diagnostika mosta - Most SNP cez Dunaj v Bratislave
Referenčné číslo
MAGS OVO 38548/2018
ID obstarávateľa
6563
Hlavný kód CPV
71631450-9
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
208 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
12. 4. 2018 13:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:55
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Hlavné mesto SR Bratislava
IČO
00603481
Mesto
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Juraj Šimo
Kontaktný email
 juraj.simobratislava.sk
Kontaktný telefón
 +421 259356522
Rozširujúce info
Popis zákazky
Podrobná diagnostika Mostu SNP - hlavného mostného objektu a estakád slúži na posúdenie jeho stavu, zistenia odchýlok od normálu a ich príčin, overenie bezpečnosti, ďalšej spôsobilosti a zvyškovej únavovej životnosti Mosta SNP.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk je verejné. Pri tejto súťaži sa použije postup podľa §66 ods.7 zák. o VO (ZVO),tzn. vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa §40 ZVO sa uskutoční po vyhodnotení ponúk. Ponuka sa predkladá v jednej uzatvorenej obálke s označením "SÚŤAŽ Diagnostika mosta SNP - NEOTVÁRAŤ" + identif.uchádzača. Otvárania ponúk sa môžu zúčastniť štatut.zást. uchádzača, resp.nimi splnomocnené osoby.
Doplňujúce informácie
1. Obhliadka miesta plnenia možná po vzájomnej dohode. Kontaktná oosoba: Ing. Adam Miškovčík, 02/59356766, adam.miskovcik@bratislava.sk. 2. Rekapitulácia - ponuka musí obsahovať: - Doklady preukazujúce splnenie podmienky účasti podľa §32, §34 a §35 zákona o verejnom obstarávaní - Zadávací list diagnostiky (vyplnený ponukovými cenami) - Návrh na plnenie kritérií:Tab. č.1 až 7 (podpísaný štatutárnym zástupcom uchádzača resp. ním splnomoc. osoby) - Zmluva o dielo (návrh podpísaný štatutárnym zástupcom uchádzača). 3. Postup pri vyžiadaní a poskytnutí súťažných podkladov: Záujemca zadá do internetového vyhľadávača elektronickú adresu www.ezakazky.sk/magistrat, klikne na názov zákazky, potom klikne na "Žiadosť o účasť" a prihlási sa do systému nasledovným spôsobom: - ak už záujemca má v systéme zriadené konto, prihlási sa priamo svojimi prihlasovacími údajmi alebo - ak ešte záujemca nemá zriadené konto v systéme, klikne na "Registrácia" a postupuje podľa pokynov uvedených pre registráciu v systéme priamo na internetovej stránke www.ezakazky.sk, pričom po úspešnom prihlásení si záujemca vygeneruje žiadosť o účasť vo formáte *pdf s časovou pečiatkou, ktorá sa zobrazí v záložke "Dokumenty". Vygenerovanú žiadosť o súťažné podklady záujemca vytlačí, potvrdí štatutárnym zástupcom záujemcu alebo štatutárnym zástupcom záujemcu poverenou osobou spôsobom, ktorý má záujemca uvedený ako spôsob konania menom záujemcu v oficiálnych dokumentoch (podpis/podpisy alebo podpis/podpisy a odtlačok pečiatky) a doručí poštovou zásielkou alebo iným prepravcom listových zásielok alebo osobne verejnému obstarávateľovi do lehoty uvedenej oddiele IV.2.2) tohto oznámenia na kontaktnú adresu uvedenú v tomto oznámení. 4. Verejný obstarávateľ bezodkladne poskytne vysvetlenie informácií potrebných na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti všetkým záujemcom, ktorí sú mu známi, najneskôr však 6 dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk za predpokladu, že o vysvetlenie záujemca požiada dostatočne vopred. 5. Ak vznikne na základe obhliadky potreba ďalších informácií využije sa inštitút vysvetlenia podľa § 114 ods. 8 ZVO. 6. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania aj uchádzača alebo záujemcu, ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narušajúcu hospodársku súťaž. 7. Podmienky účasti je možné preukázať aj spôsobom uvedeným v § 39 ods. 1 ZVO. V prípade preukázania splnenia podmienok účasti podľa § 39 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní musia z predloženého Jednotného európskeho dokumentu ( ďalej len JED) jednoznačne vyplývať informácie o splnení všetkých určených podmienok účasti a informácie o spôsobe preukázania určených podmienok účasti v tomto postupe zadávania zákazky.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 62 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk MAGS OVO 38548/2018
Oznámenia detailne
[MAGS OVO 38548/2018] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
MAGS OVO 38548/2018
Dátum zverejnenia vo vestníku
28. 3. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
413413
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
62