413699 - Preprava a zhodnotenie anaeróbne stabilizovaného, mechanicky odvodneného kalu z prevádzky BIONERGY, a.s.
Detaily
ID zákazky
413699
Názov
Preprava a zhodnotenie anaeróbne stabilizovaného, mechanicky odvodneného kalu z prevádzky BIONERGY, a.s.
Referenčné číslo
1/2018/VO/po
ID obstarávateľa
12104
Hlavný kód CPV
90513800-4
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
2 600 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
22. 5. 2018 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:15
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
BIONERGY, a. s.
IČO
45322317
Mesto
Bratislava-Ružinov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
zodpovedná za predmet zákazky: Ing. Štefan Sojka, zodpovedná za verejné obstarávanie Ing. Helena Polónyi
Kontaktný email
 polonyiorangemail.sk
Kontaktný telefón
 +421 905826576
Rozširujúce info
Popis zákazky
Preprava a zhodnotenie anaeróbne stabilizovaného, mechanicky odvodneného kalu z prevádzky BIONERGY, a.s. v požadovanej špecifikácii uvedenej v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk je verejné - za účasti uchádzačov, ktorí predložili ponuky. Uchádzač sa pri prezentácii preukáže občianskym preukazom (pasom alebo inou identifikačnou kartou) a výpisom z registra podnikania, v prípade zastúpenia sa preukáže aj splnomocnením vystaveným štatutárnym orgánom uchádzača.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady sú dostupné všetkým záujemcom na profile obstarávateľa na stránke https://www.uvo.gov.sk/profily. Obstarávateľ poskytuje súťažné podklady záujemcom prostredníctvom profilu obstarávateľa v elektronickej forme, kde budú súťažné podklady zverejnené po zverejnení oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania, a kde budú zverejňované informácie v prípade potreby doplniť alebo vysvetliť súťažné podklady. Obstarávateľ odporúča záujemcom, aby si vyžiadali súťažné podklady - časť ZoD a tabuľku - návrh naplnenie kritéria cena vo formáte word resp,. exe e-mailom na adrese: polonyi@orangemail.sk . Žiadosť musí byť vyhotovená v slovenskom jazyku a musí obsahovať identifikáciu zákazky, kompletné identifikačné údaje žiadateľa, názov, adresa sídla, tel. kontakt a emailová adresa, na ktorú majú byť zaslané súťažné podklady -uvedené časti. Po doručení kompletnej žiadosti budú súťažné podklady záujemcovi zaslané na jeho emailovú adresu. Ponuka bude predložená v 1 obálke. Podrobnosti o obsahu ponuky budú uvedené v súťažných podkladoch. Obstarávateľ stanovuje elektronickú komunikáciu, pri ktorej elektronickou formou zabezpečí stanovenie postupu potvrdenia o doručení predmetného dokumentu a záujemca/uchádzač je povinný stanoveným spôsobom potvrdiť prijatie písomnosti. Elektronickú komunikáciu obstarávateľ stanovuje pri žiadosti o účasť, pri vysvetľovaní súťažných podkladov a informácií uvedených v Oznámení o vyhlásení verejného obstarávania, pri oznámení o vylúčení, pri vysvetľovaní ponúk, pri oznámení o neprijatí ponuky a oznámení o výsledku vyhodnotenia ponúk. Elektronická komunikácia sa nepripúšťa pri predkladaní ponúk, zmene alebo doplnení ponúk a pri uplatnení revíznych postupov (žiadosť o nápravu a námietka), kedy sa vyžaduje listinná forma a doručenie osobne alebo bežným doručovacím spôsobom v zákonom stanovených lehotách. Obstarávateľ pripúšťa elektronickú a listinnú komunikáciu vrátane predloženia ponuky iba v slovenskom jazyku. Pre zabezpečenie viazanosti ponúk verejný obstarávateľ požaduje zloženie zábezpeky vo výške 50 000.- EUR. Podrobnosti o zložení zábezpeky budú uvedené v súťažných podkladoch. Predmetné verejné obstarávanie má charakter zeleného verejného obstarávania.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 73 vyhlásenia verejných súťaží vyhlásenie verejnej súťaže (služby) 1/2018/VO/po
Oznámenia detailne
[1/2018/VO/po] vyhlásenie verejnej súťaže (služby)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenie verejnej súťaže (služby)
Typ dokumentu
CONTRACT_UTILITIES
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2018/VO/po
Dátum zverejnenia vo vestníku
13. 4. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
Kód podtypu oznámenia
MSS
ID zákazky
413699
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA – VYBRANÉ ODVETVIA
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
73