413759 - Náhradné diely autobusy Mercedes
Detaily
ID zákazky
413759
Názov
Náhradné diely autobusy Mercedes
Referenčné číslo
NL 2/2018
ID obstarávateľa
6484
Hlavný kód CPV
34300000-0
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
2 706 219,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
20. 4. 2018 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:54
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Dopravný podnik Bratislava, akciová spoločnosť
IČO
00492736
Mesto
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Kristína Galovičová
Kontaktný email
 verejne.obstaravaniedpb.sk
Kontaktný telefón
 +421 259501260
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je uzavretie rámcovej dohody v súlade s ustanovením § 56 a § 99 zákona o verejnom obstarávaní, ktorej predmetom bude nákup originálnych náhradných dielov do autobusov Mercedes-Benz. Rámcová dohoda sa uzatvára na dobu určitú, a to na 48 mesiacov odo dňa účinnosti zmluvy, pričom obstarávateľská organizácia je oprávnená využiť opciu o ďalších 24 mesiacov na predĺženie zmluvy. Bližšie podmienky sú upravené v zmluve, ktorá je súčasťou týchto súťažných podkladov. V zmysle nariadenia Komisie (ES) č. 1400/2002 z 31. júla 2002 o uplatňovaní článku 81 ods. 3 Zmluvy na niektoré kategórie vertikálnych dohôd a zosúladených postupov v sektore motorových vozidiel, článku 1 Definície, ods. 1, písm. t): originálne náhradné diely sú náhradné diely, ktoré majú tú istú akosť ako komponenty použité na montáž motorového vozidla a ktoré sú vyrobené podľa špecifikácií a výrobných noriem poskytnutých výrobcom motorového vozidla na výrobu komponentov alebo náhradných dielov pre príslušné motorové vozidlo. Sú to náhradné diely, ktoré sú vyrobené na tej istej výrobnej linke ako tieto komponenty. Uchádzač je povinný preukázať, že diely sú originálne náhradné diely osvedčením, že diely sa svojou akosťou zhodujú s komponentami použitými na montáž príslušného vozidla a boli vyrobené podľa špecifikácií a výrobných noriem výrobcu vozidla.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť štatutárny orgán uchádzača, ktorý sa komisii na vyhodnotenie ponúk preukáže výpisom z obchodného registra, živnostenského registra alebo ekvivalentným dokumentom a preukazom totožnosti alebo splnomocnená osoba uchádzača, ktorá sa pred otváraním ponúk preukáže predmetným splnomocnením a preukazom totožnosti.
Doplňujúce informácie
1.Podľa § 39 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní splnenie podmienky účasti možno preukázať jednotným európskym dokumentom, ktorým hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti, pričom doklad, resp. doklady nahradené jednotným európskym dokumentom predloží uchádzač obstarávateľovi do 5 pracovných dní odo dňa doručenia žiadosti, ak obstarávateľ neurčí dlhšiu lehotu (vzor jednotného európskeho dokumentu tvorí Prílohu č. 3 súťažných podkladov). Textovo editovateľnú podobu formulára vo formáte .rtf uchádzač nájde na stránke http://www.uvo.gov.sk/legislativametodika-dohlad/jednotnyeuropskydokumentpreverejneobstaravanie-553.html. Informácie týkajúce sa postupu a identifikácie obstarávateľa (Časť I Jednotného európskeho dokumentu) do neho sám prenesie/prepíše. 2.Komunikácia a výmena informácií sa uskutočňuje písomne prostredníctvom pošty, iného doručovateľa, elektronicky alebo ich kombináciou v súlade s § 187 ods. 8 zákona o verejnom obstarávaní a bodom 11 súťažných podkladov. 3.Ponuky, návrhy a ďalšie doklady a dokumenty vo verejnom obstarávaní sa predkladajú v štátnom jazyku. Ak je doklad alebo dokument vyhotovený v cudzom jazyku, predkladá sa spolu s jeho úradným prekladom do štátneho jazyka; to neplatí pre ponuky, návrhy, doklady a dokumenty vyhotovené v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je úradný preklad do štátneho jazyka. 4.Komunikácia medzi obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude prebiehať v slovenskom jazyku. 5.Všetky ďalšie vzájomné práva a povinnosti ako aj všetky formálne, obsahové podmienky a požiadavky verejného obstarávania budú zahrnuté v súťažných podkladoch. 6.Všetky potrebné dokumenty z verejného obstarávania budú zverejnené na profile obstarávateľa na adrese:http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/6484. 7. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky a dokladov, ktorými sa preukazuje splnenie podmienok účasti a iných dokladov, súvisiacich s týmto oznámením znáša uchádzač bez finančného nároku voči obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 2 706 219,00 EUR Časti motorov
Položky detailne
[1]
  2 706 219,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Miestom dodania predmetu zákazky bude Dopravný podnik Bratislava, a.s., Hlavný sklad, Vozovňa Trnávka, Rožňavská ulica 19, Bratislava.
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
2 706 219,00
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
413759
Názov položky
--
Kód CPV
34312000-7
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
48
Názov kritéria
--
CPV kód
Časti motorov
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 57 vyhlásenia verejných súťaží vyhlásenie verejnej súťaže (tovary) NL 2/2018
Oznámenia detailne
[NL 2/2018] vyhlásenie verejnej súťaže (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenie verejnej súťaže (tovary)
Typ dokumentu
CONTRACT_UTILITIES
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
NL 2/2018
Dátum zverejnenia vo vestníku
21. 3. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
Kód podtypu oznámenia
MST
ID zákazky
413759
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA – VYBRANÉ ODVETVIA
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
57