414010 - Obstaranie technológie pivovaru
Detaily
ID zákazky
414010
Názov
Obstaranie technológie pivovaru
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
17629
Hlavný kód CPV
42215000-6
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
949 817,50
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
28. 5. 2018 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:56
Kontaktný telefón
--
Zrýchlený postup
Nie
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Terra Wylak, s.r.o.
IČO
47245689
Mesto
Veľké Zálužie
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Dušan Bajan
Kontaktný email
 dusan.bajangmail.com
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je dodanie kompletnej technológie remeselníckeho pivovaru. Technická špecifikácia technológie je súčasťou súťažných podkladov.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie častí ponúk Ostatné je neverejné. Otváranie častí ponúk Kritériá vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase oznámenom uchádzačom, ktorých ponuky neboli vylúčené. Otváranie častí ponúk označených ako Kritériá je v súlade s § 54 odsek 3 zákona o verejnom obstarávaní neverejné.
Doplňujúce informácie
1. Verejný obstarávateľ súťažné podklady uchádzačom nezasiela. Všetky súťažné podklady a podklady potrebné na prípravu ponuky sú neobmedzene, verejne dostupné v profile verejného obstarávateľa, ktorý je vedený na www.uvo.gov.sk: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/17629 a na stránke: http://www.voarchiv.eu/files/249-02c84c99bf/ 2. Splnenie podmienok účasti možno predbežne nahradiť v zmysle § 39 zákona o verejnom obstarávaní jednotným európskym dokumentom (ďalej aj ,,JED""), pričom z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované jednotným európskym dokumentom, stanovené verejným obstarávateľom v bode III.1 tohto oznámenia. Verejný obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača písomne požiadať podľa § 39 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní o predloženie dokladov nahradených JED-om. 3. Jednotný európsky dokument v editovateľnej forme je možné stiahnuť z webového sídla UVO na: http://www.uvo.gov.sk/legislativametodika-dohlad/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-553.html. Manuál k vyplneniu dokumentu je zverejnený na: http://www.uvo.gov.sk/extdoc/1096/jed_-_manual.pdf. Verejný obstarávateľ požaduje aby bol jednotný európsky dokument ručne podpísaný osobou oprávnenou konať za hospodársky subjekt/záujemcu/uchádzača alebo riadne splnomocnenou osobou. 4. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu, koncesnú zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 5. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky, dokladov ktorými preukazuje splnenie podmienok účasti a iných dokladov, súvisiacich s touto výzvou znáša záujemca/uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi. 6. Zábezpeka ponuky v zmysle § 46 zákona o verejnom obstarávaní sa vyžaduje vo výške: 10 000,00 EUR. Doklad o zložení zábezpeky musí byť súčasťou ponuky uchádzača. Ak doklad o zložení zábezpeky nebude súčasťou ponuky, resp. ak finančné prostriedky nebudú zložené na účte verejného obstarávateľa podľa bodu 17.4.a) alebo ak banková záruka nebude obsahovať náležitosti podľa bodu 17.4.b), bude uchádzač z verejnej súťaže vylúčený.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2019 51 výsledky verejných súťaží výsledok verejnej súťaže (tovary) 07032019
Oznámenia detailne
[07032019] výsledok verejnej súťaže (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
výsledky verejných súťaží
Názov 2. podtypu oznámenia
výsledok verejnej súťaže (tovary)
Typ dokumentu
CONTRACT_AWARD
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
07032019
Dátum zverejnenia vo vestníku
13. 3. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
VS
Kód podtypu oznámenia
VST
ID zákazky
414010
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
51