414145 - Rekonštrukcia budovy Koruna, bývalý kláštor Paulánov v Šamoríne
Detaily
ID zákazky
414145
Názov
Rekonštrukcia budovy Koruna, bývalý kláštor Paulánov v Šamoríne
Referenčné číslo
5/2018/VO
ID obstarávateľa
4209
Hlavný kód CPV
45212314-0
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
823 507,28
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
20. 7. 2018 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:25
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Šamorín
IČO
00305723
Mesto
Šamorín
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
zodpovedná za predmet zákazky: Ing. Lea Fašangová, zodpovedná za verejné obstarávanie Ing. Helena Polónyi
Kontaktný email
 polonyiorangemail.sk
Kontaktný telefón
 +421 905826576
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom projektu je rekonštrukcia budovy Koruna, bývalý kláštor Paulánov v Šamoríne, ktorý sa nachádza v centrálnej časti mesta Šamorín na ulici Hlavná ul. 808/46, Šamorín.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý predložil ponuku a ktorý môže byť zastúpený poverenou osobou. Uchádzač sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a oprávnením na podnikanie (neoverená kópia). Poverený zástupca sa preukáže preukazom totožnosti, oprávnením na podnikanie (neoverená kópia) a splnomocnením na zastupovanie.
Doplňujúce informácie
Verejný obstarávateľ vyžaduje zábezpeku vo výške 20.000.- €. Podrobnosti budú uvedené v súťažných podkladoch. Súťažné podklady sú dostupné všetkým záujemcom na profile verejného obstarávateľa na stránke https://www.uvo.gov.sk/profily. Verejný obstarávateľ poskytuje súťažné podklady záujemcom prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa v elektronickej forme, kde budú súťažné podklady zverejnené po zverejnení výzvy na predkladanie ponúk, a kde budú zverejňované informácie v prípade potreby doplniť alebo vysvetliť súťažné podklady. Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, aby si vyžiadali súťažné podklady - časť ZoD a výkaz výmer vrátane rozpočtu vo formáte word resp. exe e-mailom na adrese: polonyi@orangemail.sk. Žiadosť musí obsahovať názov zákazky, kompletné identifikačné údaje žiadateľa, názov, adresa sídla, tel. kontakt a emailová adresa, na ktorú majú byť zaslané súťažné podklady - uvedené časti. Po doručení kompletnej žiadosti budú súťažné podklady záujemcovi zaslané na jeho emailovú adresu. Ponuka bude predložená v jednej obálke Podrobnosti o obsahu ponuky budú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ stanovuje elektronickú komunikáciu, pri ktorej elektronickou formou zabezpečí stanovenie postupu potvrdenia o doručení predmetného dokumentu a záujemca/uchádzač je povinný stanoveným spôsobom potvrdiť prijatie písomnosti. Elektronickú komunikáciu verejný obstarávateľ stanovuje pri vysvetľovaní súťažných podkladov a pri vysvetľovaní ponúk. Elektronická komunikácia sa nepripúšťa pri doručení ponúk, zmene alebo doplnení ponúk, oznámení o vylúčení, oznámení o neprijatí ponuky, oznámení o výsledku vyhodnotenia ponúk a pri uplatnení revíznych postupov, kedy sa vyžaduje listinná podoba, a doručenie osobne alebo bežným doručovacím spôsobom v stanovených lehotách. Verejný obstarávateľ pripúšťa predloženie ponuky iba v slovenskom jazyku. Predmetné verejné obstarávanie nie je žiadne z uvedených možností (zelené, inovácia, sociálne aspekty).