414147 - PREKRYTIE VONKAJŠIEHO VÝBEHU ŠIMPANZOV NEREZOVOU SIEŤOU
Detaily
ID zákazky
414147
Názov
PREKRYTIE VONKAJŠIEHO VÝBEHU ŠIMPANZOV NEREZOVOU SIEŤOU
Referenčné číslo
1/2018/VO/Po
ID obstarávateľa
723
Hlavný kód CPV
45340000-2
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
335 229,60
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
2. 5. 2018 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 11:57
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Zoologická záhrada
IČO
00179710
Mesto
Bratislava - mestská časť Karlova Ves
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
zodpovedná za predmet zákazky: Ing. Miloslava Šavelová, kontaktná osoba zodpovedná za verejné obstarávanie: Ing. Helena Polónyi
Kontaktný email
 polonyiorangemail.sk
Kontaktný telefón
 +421 905826576
Rozširujúce info
Popis zákazky
Objekt tvorí vonkajší výbeh pre šimpanzov. Vertikálne ohradenie výbehu je tvorené súčasnou železobetónovou konštrukciou so sklenými pozorovacímí stanoviskami s jedným vstupom v podobe oceľových vrát. Uvedené ohradenie bude doplnené o nerezové samonosné zastrešenie pomocou nerezovej siete 50x87mm, priemerr lanka 3mm, a v mieste u schodiska na južnej strane bude sieť s rozmermi ôk 40x69, kotvená na obvodové lano. Konštrukcia zastrešenia vonkajšieho výbehu bude riešená predpnutou nerezovou sieťou podoprenou stĺpmi, a ďalej obvodovou železobetónovou stenou so sklenými výlohami, vstupnými vrátami a plnou oceľovou výplňou. Tvarovo je rozdelená na sústavu 6 pagód spojených do jedného celku. Celková čistá plocha sietí je cca 1.113 m2, bez nutných prestrihov siete.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk je verejné - za účasti uchádzačov, ktorí predložili ponuky. Uchádzač sa pri prezentácii preukáže občianskym preukazom (pasom alebo inou identifikačnou kartou) a výpisom z registra podnikania, v prípade zastúpenia sa preukáže aj splnomocnením vystavením štatutárnym orgánom uchádzača.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady sú dostupné všetkým záujemcom na profile verejného obstarávateľa na stránke https://www.uvo.gov.sk/profily. Verejný obstarávateľ poskytuje súťažné podklady záujemcom prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa v elektronickej forme, kde budú súťažné podklady zverejnené po zverejnení výzvy na predkladanie ponúk, a kde budú zverejňované informácie v prípade potreby doplniť alebo vysvetliť súťažné podklady.Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, aby si vyžiadali súťažné podklady - časť ZoD a tabuľku - návrh naplnenie kritéria cena vo formáte word resp,. exe e-mailom na adrese: polonyi@orangemail.sk . Žiadosť musí byť v slovenskom jazyku a musí obsahovať názov zákazky, kompletné identifikačné údaje žiadateľa, názov, adresa sídla, tel. kontakt a emailová adresa, na ktorú majú byť zaslané súťažné podklady -uvedené časti. Po doručení kompletnej žiadosti budú súťažné podklady záujemcovi zaslané na jeho emailovú adresu. Ponuka bude predložená v 1 obálke Podrobnosti o obsahu ponuky budú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ stanovuje elektronickú komunikáciu, pri ktorej elektronickou formou zabezpečí stanovenie postupu potvrdenia o doručení predmetného dokumentu a záujemca/uchádzač je povinný stanoveným spôsobom potvrdiť prijatie písomnosti. Elektronickú komunikáciu verejný obstarávateľ stanovuje pri žiadosti o účasť, pri vysvetľovaní súťažných podkladov a informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, pri oznámení o vylúčení, pri vysvetľovaní ponuky, pri oznámení o neprijatí ponuky a oznámení o výsledku vyhodnotenia ponúk. Elektronická komunikácia sa nepripúšťa pri predkladaní ponúk, zmene alebo doplnení ponúk a pri uplatnení revíznych postupov (žiadosť o nápravu a námietka), kedy sa vyžaduje listinná forma a doručenie osobne alebo bežným doručovacím spôsobom v zákonom stanovených lehotách. Verejný obstarávateľ pripúšťa elektronickú a listinnú komunikáciu vrátane predloženia ponuky iba v slovenskomjazyku. Pre zabezpečenie viazanosti ponúk verejný obstarávateľ požaduje zloženie zábezpeky vo výške 10 000.- EUR. Podrobnosti o zložení zábezpeky budú uvedené v súťažných podkladoch. Predmetné verejné obstarávanie nemá charakter zeleného verejného obstarávania.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 335 229,60 EUR Stavebné práce na stavbe plôch pre zoologické záhrady
Položky detailne
[1]
  335 229,60 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
ZOO Bratislava pavilón šimpanzov
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
335 229,60
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
414147
Názov položky
--
Kód CPV
45236220-8
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
6
Názov kritéria
--
CPV kód
Stavebné práce na stavbe plôch pre zoologické záhrady
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 69 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 1/2018/VO/Po
Oznámenia detailne
[1/2018/VO/Po] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2018/VO/Po
Dátum zverejnenia vo vestníku
9. 4. 2018
ID obstarávateľa
723
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
414147
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
69