Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je obstaranie potravín v troch častiach. uchádzač môže predložiť ponuku na jednu časť predmetu zákazky, dve časti predmetu zákazky alebo na všetky časti predmetu zákazky.
v časti I. všeobecné potraviny - ako múka, krupica, strúhanka, cukor, soľ, ryža, cestoviny, hrach, šošovica, fazuľa, krúpy, káva, kakao, ocot, olej, sterilizované uhorky, sterilizovaný hrášok, paradajkový pretlak, kompóty ( rôzne druhy ovocia), sterilizované lečo, cvikla, horčica, kečup, sterilizované feferóny, čalamáda, polievkové korenie, sójová omáčka, mak, čokoláda, varová, krémový prášok, sterilizovaná kapia, chren, hrášok s mrkvou, džemy, sirup, koreniny, citrónový koncentrát, med porciovaný, cesnaková pasta, sójové kocky, a ďalšie
v časti II. : mrazené a chladené potraviny - ako filety z morských a sladkovodných rýb, morské plody, pizza, palacinky, knedlíčky, pirohy, rôzne zeleninové zmesi, hranolky, americké zemiaky, mäso bravčové, hovädzie, lístkové cesto
v časti III. mlieko a mliečne výrobky - bryndza, tvaroh, jogurt, majonéza, tatárska omáčka, margarín, maslo, rastlinný roztierateľný tuk, smotana, rôzne druhy syrov
pre potreby školskej jedálne Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Súčasťou predmetu zákazky sú aj súvisiace služby spojené s dopravou na miesto dodania, naložením a vyložením dodaného tovaru do skladu na mieste dodania. Množstvá jednotlivých druhov tovaru budú spresňované pravidelnými objednávkami. Druhová skladba jednotlivých položiek predmetu zákazky je podrobne uvedená v súťažných podkladoch.