414522 - Geofyzikálny prieskum
Detaily
ID zákazky
414522
Názov
Geofyzikálny prieskum
Referenčné číslo
2018002
ID obstarávateľa
17757
Hlavný kód CPV
71351710-3
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
205 020,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
14. 5. 2018 08:30
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:17
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
MH Invest II, s.r.o.
IČO
50021150
Mesto
Bratislava - mestská časť Ružinov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Fedor Hässler
Kontaktný email
 f.hasslermhinvest2.sk
Kontaktný telefón
 +421 220620537
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je uskutocnenie geofyzikalneho prieskumu, ktory pozostava z nasledovnych cinnosti (i) mobilizacia terennej skupiny; (ii) vytycenie meracej siete; (iii) terenne merania DEMP; (iv) spracovanie nameranych udajov; (v) vyhotovenie zaverecnej spravy.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk bude realizované verejne a na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť všetci uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk, pričom títo sa musia preukázať dokladmi uvedenými v súťažných podkladoch (preukazom totožnosti a/alebo dokladom o oprávnení podnikať a splnomocnenec aj plnomocenstvom).
Doplňujúce informácie
(1) Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky, dokladov ktorými preukazuje splnenie podmienok účasti a iných dokladov, súvisiacich s týmto oznámením znáša záujemca/uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. (2) Zákazka bude zadaná postupom podľa § 113 a § 114 ZVO, a to ako reverzná súťaž podľa § 114 ods. 9 ZVO. (3) Verejný obstarávateľ vyžaduje zábezpeku viazanosti ponúk vo výške 6 000,- EUR. Spôsoby zloženia zábezpeky sú uvedené v súťažných podkladoch. (4) Verejný obstarávateľ je povinný zrušiť vyhlásený postup zadávania zákazky v prípadoch stanovených ZVO. Verejný obstarávateľ môže zrušiť verejné obstarávanie alebo jeho časť aj vtedy, ak sa zmenili okolnosti, za ktorých sa vyhlásilo verejné obstarávanie, ak sa v priebehu postupu verejného obstarávania vyskytli dôvody hodné osobitného zreteľa, pre ktoré nemožno od verejného obstarávateľa požadovať, aby vo verejnom obstarávaní pokračoval, najmä ak sa zistilo porušenie ZVO, ktoré má alebo by mohlo mat zásadný vplyv na výsledok verejného obstarávania, ak nebolo predložených viac ako dve ponuky alebo ak navrhované ceny v predložených ponukách sú vyššie ako predpokladaná hodnota. Ak bola predložená len jedna ponuka a obstarávateľ nezrušil verejné obstarávanie alebo jeho časť, je povinný zverejniť v profile odôvodnenie, prečo verejné obstarávanie nezrušil. (5) Akákoľvek komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude výlučne v slovenskom jazyku a písomnou formou prostredníctvom komunikačného modulu systému EVO (www.evo.gov.sk). Zo strany záujemcu/uchádzača bude akceptovaný aj český jazyk. V prípade preukázateľného výpadku a/alebo nedostupnosti systému EVO možno komunikáciu medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi uskutočňovať aj písomne. Bližšie informácie o komunikácii sú uvedené v súťažných podkladoch. (6) Doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti uchádzačov so sídlom mimo územia Slovenskej republiky musia byť predložené v pôvodnom jazyku a súčasne musia byť úradne preložené do slovenského jazyka okrem dokladov predložených v českom jazyku. Ak sa zistí rozdiel v ich obsahu, rozhodujúci je preklad v štátnom jazyku, t.j. v slovenskom jazyku. (7) Ak uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti prostredníctvom Jednotného európskeho dokumentu v časti IV Jednotného európskeho dokumentu môže vyplniť len oddiel: GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely častí IV Jednotného európskeho dokumentu. (8) Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 205 020,00 EUR Geologické, geofyzikálne a iné vedecké prieskumné služby
Položky detailne
[1]
  205 020,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
okres Košice - okolie
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
205 020,00
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
414522
Názov položky
--
Kód CPV
71351000-3
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Geologické, geofyzikálne a iné vedecké prieskumné služby
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 114 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 6055 - WYS
Oznámenia detailne
[6055 - WYS] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
6055 - WYS
Dátum zverejnenia vo vestníku
11. 6. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
414522
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
114