414616 - Preventívno - ambulantné a diagnostické centrum SÚSCCH a.s.
Detaily
ID zákazky
414616
Názov
Preventívno - ambulantné a diagnostické centrum SÚSCCH a.s.
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
9395
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
--
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
7. 6. 2018 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:18
Zrýchlený postup
Nie
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Stredoslovenský ústav srdcových a cievnych chorôb, a.s.
IČO
36644331
Mesto
Banská Bystrica
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Otília Soláriková
Kontaktný email
 solarikova.otiliasuscch.eu
Kontaktný telefón
 +421 4333147
Rozširujúce info
Popis zákazky
Návrh Preventívno ambulantné a diagnostické centrum SÚSCCH a.s (ďalej len PADC) zachováva kontinuitu architektonického výrazu existujúceho objektu SÚSCCH, a.s. Z urbanistického hľadiska návrh vhodne dopĺňa komplex budov ústavu, pričom výškovo nenaruší prevádzku heliportu na streche budovy ústavu. V čo najväčšej miere rešpektuje jestvujúce inžinierske siete areálu, komunikačné a parkovacie riešenie areálu a príjazdov SÚSCCH, a.s. Budova prístavby bude 5 podlažný monolitický železobetónový skelet, v pôdorysnom tvare L, v modulových osiach 7,2m x 7,2m, 7,2m x 6m, a KV 3,9m, s jedným podzemným a 4 nadzemnými podlažiami. Objekt bude mat jedno vnútorné monolitické schodisko, s priamym požiarnych východom do exteriéru. Nenosné priečky budú sadrokartónové zvukoizolačné hr.150mm Na zvislú prepravu pacientov a personálu budú tri výťahy - jeden lôžkový a dva osobné výťahy. Na zvislú prepravu tovarov lekárne medzi prízemím a suterénom bude jeden nákladný výťah. Podlahové konštrukcie budú liate anhydridové s povrchovou úpravou podľa účelu miestností /PVC/, antistatické /PVC/, techn. podlaha a dlažba. Strecha bude plochá so strešnou fóliou. Obvodový plášť bude ľahký, presadený, odvetraný. Prístavba bude s budovou ústavu prepojená spojovacou chodbou v suteréne, na prízemí prepojením chodbou a prevádzky jednodňovej chirurgie, na 2-4.NP bude prepojená s budovou ústavu exteriérom požiarne únikovými schodmi s prepojením na vonkajšie terasy ústavu, ktoré sú spojené s oceľovým požiarne únikových schodiskom ústavu. Toto schodisko bude slúžiť aj ako jedno z dvoch požiarne únikových schodísk z prístavby PADC centra. Riešené územie vedľa PADC umožňuje vytvoriť nové parkovacie miesta v počte 32 miest. Ďalšie parkovisko sa zrealizuje za VN rozvodnou stanicou o kapacite 30 vozidiel, primárne určené pre zamestnancov ústavu. Medicinálne plyny sa prepoja z jestvujúcich rozvodov ústavu cez spojovací modul. Budova bude mat vlastnú plynovú kotolňu, vzduchotechniku a chladenie. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch a ich prílohách - projektovej dokumentácii.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk označených ako ,,Ostatné bude neverejné. Na otváraní častí ponúk označených ako "Kritériá" sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku, ich ponuka nebola vylúčená v časti ,,Ostatné a bolo im doručené oznámenie o otváraní tejto časti ponúk. Bližšie informácie sú uvedené v časti A1, bod 24. Súťažných podkladov.
Doplňujúce informácie
1.Verejný obstarávateľ v súlade so zákonom č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní zverejňuje súťažné podklady a doplňujúce dokumenty vo svojom profile http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/9395. Každý záujemca, ktorý požiada o poskytnutie súťažných podkladov bude presmerovaný na profil verejného obstarávateľa. Iné typy a formáty súťažných podkladov nebudú poskytované. 1.1 Záujemcovia si môžu súťažné podklady vyžiadať aj doručením písomnej žiadosti o ich poskytnutie doručenej elektronicky na e-mailovú adresu kontaktnej osoby uvedenej v časti I.1 tohto Oznámenia. Žiadosť musí obsahovať identifikáciu verejného obstarávateľa, identifikáciu verejného obstarávania v rámci ktorého žiada o poskytnutie súťažných podkladov, identifikáciu záujemcu a jeho kontaktné údaje (tel. kontakt, e-mail). Doplnenie žiadosti doručením v listinnej forme sa nevyžaduje. 2. Verejný obstarávateľ bude v profile zverejňovať všetky odpovede na doručené žiadosti o vysvetlenie súťažných podkladov ako aj iné informácie týkajúce sa tejto zákazky, ktoré zároveň poskytne všetkým známym záujemcom a v prípade doplnenia súťažných podkladov zverejní v profile aj znenie rozsahu ich doplnenia. 3. Všetky náklady a výdavky spojené s účasťou uchádzača/záujemcu v tomto verejnom obstarávaní a s prípravou a predkladaním ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, a to bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 4.V prípade predkladania ponuky skupiny dodávateľov musí byť súčasťou ponuky aj osobitné písomné splnomocnenie pre člena skupiny dodávateľov, ktorý má právnu subjektivitu, na komunikáciu s verejným obstarávateľom v mene skupiny dodávateľov a právne úkony v mene skupiny dodávateľov v rámci celého procesu verejného obstarávania. Písomné splnomocnenie musí byť podpísané všetkými členmi skupiny dodávateľov a predložené ako originál alebo overená kópia. 5. Pre potreby podania žiadosti o vysvetlenie a inej komunikácie pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk sa odporúča využiť elektronickú poštu. 6. Verejný obstarávateľ vyžaduje na zabezpečenie ponuky zloženie zábezpeky. Zábezpeka je stanovená vo výške 340 000 EUR. Ďalšie informácie o spôsobe a podmienkach zloženia zábezpeky sú uvedené v Súťažných podkladoch 7. Ak v týchto Súťažných podkladoch alebo v ktorejkoľvek dokumentácii poskytnutej verejným obstarávateľom v rámci tohto verejného obstarávania, technické požiadavky odkazujú na konkrétneho výrobcu, výrobný postup, značku, patent, typ, krajinu, oblasť alebo miesto pôvodu alebo výroby, verejný obstarávateľ umožňuje predloženie ekvivalentu za podmienky, že ním ponúknuté riešenie spĺňa úžitkové, prevádzkové a funkčné charakteristiky, ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie účelu, na ktorý sú určené a ním ponúknuté riešenie spĺňa požadované technické parametre a špecifikáciu v rovnakom, alebo vyššom rozsahu.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2019 61 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE 01
2019 65 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 01
Oznámenia detailne
[01] Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Typ dokumentu
CONTRACT_AWARD
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
01
Dátum zverejnenia vo vestníku
27. 3. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
ID zákazky
414616
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
61
[01] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
MODIFICATION
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
01
Dátum zverejnenia vo vestníku
2. 4. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
414616
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O ÚPRAVE
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
65