415141 - VYBUDOVANIE LABORATÓRIA INVÁZNYCH DRUHOV VO VÄZBE NA REKONŠTRUKCIU PODKROVIA BUDOVY LOS A PRIPOJENIE OBJEKTU NA NET OPTICKÝM KÁBLOM
Detaily
ID zákazky
415141
Názov
VYBUDOVANIE LABORATÓRIA INVÁZNYCH DRUHOV VO VÄZBE NA REKONŠTRUKCIU PODKROVIA BUDOVY LOS A PRIPOJENIE OBJEKTU NA NET OPTICKÝM KÁBLOM
Referenčné číslo
3/2018
ID obstarávateľa
9427
Hlavný kód CPV
45210000-2
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
330 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
6. 8. 2018 13:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:27
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Národné lesnícke centrum (NLC)
IČO
42001315
Mesto
Zvolen
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mária Ivaničová
Kontaktný email
 obstaravamgmail.com
Kontaktný telefón
 +421 950434478
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je stavebná obnova historického objektu administratívnej budovy z prelomu 19. a 20. storočia, neskoršie používaná ako laboratóriá Národného lesníckeho centra a jeho adaptácia podkrovia pre potreby chovných staníc invázneho hmyzu. Predmetom PD je návrh pracoviska laboratórií, kde bude laboratórny chov invázneho hmyzu, jedná sa o invázne organizmy pre ekosystém, nie pre ľudí. Súčasťou návrhu je aj pripojenie areálu objektu NLC BS na optický kábel. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť oprávnený (splnomocnený) zástupca uchádzača, ktorý predložil ponuku v tejto podlimitnej zákazke.
Doplňujúce informácie
1. Záujemcovia si môžu súťažné podklady vyžiadať písomne na e-mailovej adrese: obstaravam@gmail.com. Súťažné podklady sa poskytujú výlučne v elektronickej forme na e-mailovú adresu záujemcu, uvedenú v doručenej žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov. 2. Každého záujemcu informujeme, že súťažné podklady sú k dispozícii v profile verejného obstarávateľa a sú prístupné bez obmedzenia. Všetky prípadné opravy a/alebo odpovede na žiadosti o vysvetlenie budú zverejnené tamtiež. 3. Komunikácia a výmena informácií medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa na základe § 187 ods. 8 zákona uskutoční písomne prostredníctvom pošty, iného doručovateľa, elektronicky alebo kombináciou uvedených spôsobov, pričom pod pojmom elektronicky resp. v elektronickej podobe sa rozumie komunikácia uskutočňovaná prostredníctvom e-mailu. 4.Výsledkom verejného obstarávania bude Zmluva o dielo. 5. Uchádzač alebo osoba, ktorej zdroje majú byť použité na preukázanie splnenia podmienok účasti, môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti (Odd III.1 tejto výzvy) Jednotným európskym dokumentom (JED) podľa §39. Z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované JED-om. Na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania, je kedykoľvek v jeho priebehu možné uchádzača písomne požiadať podľa § 39 ods. 6 zákona o predloženie dokladov nahradených JED-om.Ak uchádzač použije jednotný európsky dokument, verejný obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača požiadať o predloženie dokladu alebo dokladov nahradených týmto jednotným európskym dokumentom. 6. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje v sume 9 000,- EUR. Bližšie informácie k zábezpeke sú uvedené v súťažných podkladoch. 7.Doklady a dokumenty požadované na preukázanie splnenia požiadaviek verejného obstarávateľa na predmet zákazky sa nachádzajú špecifikované v súťažných podkladoch v kap. B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY v bode 3. 8. Predmetné verejné obstarávanie je zelené verejné obstarávanie,nie je obstarávanie inovácií, ani nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 9. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.