415157 - KOMPOSTÁREŇ biologicky rozložiteľných odpadov Bánovce nad Bebravou
Detaily
ID zákazky
415157
Názov
KOMPOSTÁREŇ biologicky rozložiteľných odpadov Bánovce nad Bebravou
Referenčné číslo
0685 - 2018
ID obstarávateľa
4563
Hlavný kód CPV
45213280-9
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
746 247,56
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
9. 7. 2018 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:23
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Bánovce nad Bebravou
IČO
00310182
Mesto
Bánovce nad Bebravou
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Andrej Zelenák
Kontaktný email
 zelenakvisions.cc
Kontaktný telefón
 +421 907745169
Rozširujúce info
Popis zákazky
Novostavba prevádzky kompostárne biologicky rozložiteľných odpadov. Nový areál v obci Dežerice určený pre kompostovacie hospodárstvo o rozlohe 3000m2 bude slúžiť mestu Bánovce nad Bebravou a okolitým obciam. Vstupná surovina pre spracovanie bude biologicky rozložiteľný odpad rastlinného pôvodu: lístie, odpad z kosenia (ulíc, ihrísk, parkov, záhrad, cintorínov ap.), drevná hmota (konáre, haluzie ihličnatých stromov, štiepka ap.). Výsledný produkt prevádzky bude komunálny kompost.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk je neverejné v súlade s § 54 ods. 3 zákona o verejnom obstarávaní . Pri otváraní ponúk komisia postupuje podľa § 52 ods. 5 zákona o verejnom obstarávaní primerane.
Doplňujúce informácie
1.Vzhľadom na podmienky účasti, techn. špecifikácie, kritéria na vyhodnotenie ponúk predmetné ver.obstarávanie nie je zelené obstarávanie, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty. 2.Ver.obstarávateľ požaduje zábezpeku ponuky vo výške 8 000, 00€ EUR. Podmienky sú uvedené v súť. podkladoch. 3.Zhotoviteľ je v súlade s článkom 5. Fakturácia, zálohy ods. 5.9. zmluvy o dielo je povinný najneskôr do 7 dní odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy zložiť na bankový účet verejného obstarávateľa peňažnú zábezpeku vo výške 15% z ceny diela dohodnutej v zmluve. 4.Ver.obstarávateľ odporúča záujemcom obhliadku miesta realizácie zákazky bližšie informácie sú uvedené v súť. podkladoch. 5.Žiadosť o súť.podklady môže záujemca doručiť elektronicky (e-mailom), v listinnej podobe poštou, kuriérnou službou, alebo osobne na kontaktnú adresu podľa bodu I.1) v slovenskom jazyku v orig.vyhotovení. Záujemca v žiadosti o poskytnutie súť.podkladov uvedie svoje identifikačné údaje: (v prípade skupiny za každého člena skupiny samostatne), obchodný názov, adresa sídla uchádzača alebo miesto jeho podnikania, meno, priezvisko a funkcia štatutárneho zástupcu (štatutárnych zástupcov) uchádzača, IČO, IČ DPH, číslo faxu, internetová adresa, meno a priezvisko kontaktnej osoby telefónne číslo, e-mail. Ver.obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady v listinnej forme na základe písomnej alebo e-mailovej žiadosti záujemcu. 6.Odporúčame všetkým záujemcom, ktorí si prevzali súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa, aby sa zaregistrovali u verejného obstarávateľa a to zaslaním e-mailu na adresu kontaktnej osoby uvedenú v časti I.1) , ktorého obsahom bude informácia o prevzatí súťažných podkladov, ktorá bude zároveň obsahovať názov, adresu sídla a e-mailový kontakt záujemcu. Vzor registračného textu: V záujme zabezpečenia informovania v procese verejného obstarávania vyhláseného vo vestníku VVO č. ......./2018, zo dňa DD.MM.2018, značka ............ - WYP, s názvom: " KOMPOSTÁREŇ biologicky rozložiteľných odpadov Bánovce nad Bebravou " Vám oznamujem, že sme si dňa DD.MM.2018 stiahli z profilu verejného obstarávateľa súťažné podklady k predmetnej zákazke. Záujemca: Názov, adresa, IČO, telefón, fax, meno a priezvisko kontaktnej osoby telefónne číslo, e-mail. 7.Verejný obstarávateľ bude všetky vysvetlenia podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladov, informatívnych dokumentov alebo inej sprievodnej dokumentácie zverejňovať v profile verejného obstarávateľa na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie https://www.uvo.gov.sk/profily/-/profil/pzakazky/4563. 8.Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo realizovať predmet zákazky v závislosti od poskytnutia nenávratného finančného príspevku. Zároveň si vyhradzuje právo od zmluvy odstúpiť, alebo posunúť dobu plnenia v prípade, že k uzavretiu zmluvy o nenávratný finančný príspevok nedôjde
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 201 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE 8039
Oznámenia detailne
[8039] Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov typu oznámenia
Koncesné obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
8039
Dátum zverejnenia vo vestníku
10. 10. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
K
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
ID zákazky
415157
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
201