415186 - Pozáručný servis a opravy klimatizačných a vzduchotechnických zariadení
Detaily
ID zákazky
415186
Názov
Pozáručný servis a opravy klimatizačných a vzduchotechnických zariadení
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
9521
Hlavný kód CPV
50730000-1
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
80 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
2. 8. 2018 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:28
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Správa služieb diplomatickému zboru, a.s.
IČO
35822163
Mesto
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Karol Čechovič
Kontaktný email
 cechovicssdz.sk
Kontaktný telefón
 +421 259205732
Rozširujúce info
Popis zákazky
Pravidelný pozáručný servis klimatizačných a vzduchotechnických zariadení, výmena filtrov, opravy, odstránenie porúch, vykonávanie odborných prehliadok, vypracováva hlásenie o úniku fluorovaných skleníkových plynov. Podrobnejšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie v počte jeden. Ďalšie podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch.
Doplňujúce informácie
a)Každý uchádzač môže predložiť len jednu ponuku. Uchádzač nemôže byt zároveň členom skupiny dodávateľov, ktorá predkladá inú ponuku. b)Komunikácia na účely vysvetľovania sa realizuje výlučne v slovenskom jazyku. c)Verejného obstarávateľa pri realizácii verejného obstarávania zastupuje spoločnosť Inštitút poradenstva a obstarávania KLIENT, s.r.o. d)Súťaž sa realizuje ako elektronická cez portál EVO na www.evo.gov.sk a až do identifikácie potenciálneho úspešného uchádzača alebo uchádzačov sa všetky doklady a dokumenty predkladajú výlučne v elektronickej forme cez systém EVO. Na účasť v súťaži je potrebné sa na tomto portáli zaregistrovať do súťaže a pokračovať ďalej v zmysle usmernení na portáli EVO, vo Všeobecných pokynoch a v Súťažných podkladoch, ktoré budú dostupné cez portál EVO na web adrese: htps://evo.gov.sk/evo/tender/9521_5002_20180712.nsf/stddocs?OpenView&count=-1&ExpandView&login a Profil verejného obstarávateľa. Akékoľvek vysvetľovanie v súťaži sa realizuje výlučne písomne prostredníctvom portálu EVO. Telefonický kontakt slúži len na potvrdenie doručenia písomností alebo na informácie o funkčnosti zariadení písomnej komunikácie, nie na poskytovanie vysvetlení. e)Súťažné podklady sa nezasielajú, sú k dispozícii v priestore zákazky cez systém EVO a na Profile verejného obstarávateľa. f)Lehota na žiadosti o súťažné podklady - registráciu pre účasť v zadávaní zákazky je vždy totožná s lehotou na predkladanie ponúk, odporúčame však registrovať sa do systému EVO čo najskôr po jej zverejnení v systéme EVO. g)Zábezpeka ponuky sa vyžaduje vo výške 2 400,- EUR h)Reálny začiatok plnenia predmetu zákazky závisí od podpisu zmluvy.