415784 - Rekonštrukcia návštevnej infraštruktúry arboréta Kysihýbel
Detaily
ID zákazky
415784
Názov
Rekonštrukcia návštevnej infraštruktúry arboréta Kysihýbel
Referenčné číslo
4/2018/EU
ID obstarávateľa
9427
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
510 965,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
8. 8. 2018 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:27
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Národné lesnícke centrum (NLC)
IČO
42001315
Mesto
Zvolen
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mária Ivaničová
Kontaktný email
 obstaravamgmail.com
Kontaktný telefón
 +421 950434478
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je rekonštrukcia návštevnej infraštruktúry arboréta Kysihýbel. Stavba sa delí na nasledujúce stavebné objekty: SO1 Prevádzková budova SO2 Prednáškový altánok SO3 OplotenieSO4 Spevnená plocha SO5 Chodníky SO6 Vŕtaná studňa SO7 Prívodné potrubie SO8 Terénne úpravy SO9 Fotovoltaicky zdroj s príslušenstvom SO10 - Záhradná infraštruktúra a doplnky: lavičky, mostík, altánok a vyhotovenie realizačného projektu stavby. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť oprávnený (splnomocnený) zástupca uchádzača, ktorý predložil ponuku v tejto podlimitnej zákazke.
Doplňujúce informácie
1. Záujemcovia si môžu súťažné podklady vyžiadať písomne na e-mailovej adrese: obstaravam@gmail.com. Súťažné podklady sa poskytujú výlučne v elektronickej forme na e-mailovú adresu záujemcu, uvedenú v doručenej žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov. 2. Každého záujemcu informujeme, že súťažné podklady sú k dispozícii v profile verejného obstarávateľa a sú prístupné bez obmedzenia. Všetky prípadné opravy a/alebo odpovede na žiadosti o vysvetlenie budú zverejnené tamtiež. 3. Komunikácia a výmena informácií medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa na základe § 187 ods. 8 zákona uskutoční písomne prostredníctvom pošty, iného doručovateľa, elektronicky alebo kombináciou uvedených spôsobov, pričom pod pojmom elektronicky resp. v elektronickej podobe sa rozumie komunikácia uskutočňovaná prostredníctvom e-mailu. 4.Výsledkom verejného obstarávania bude Zmluva o dielo. 5. Zmluva s úspešným uchádzačom nadobudne platnosť dňom jej podpisu obidvoma zmluvnými stranami a účinnosť dňom nasledujúcim po dni jej zverejnenia na webovom sídle objednávateľa v súlade s ust. § 47a Obchodného zákonníka, po splnení odkladacej podmienky, ktorá spočíva v tom, že: a) dôjde k schváleniu procesu verejného obstarávania. V prípade neschválenia procesu verejného obstarávania poskytovateľom nenávratného finančného príspevku, si objednávateľ vyhradzuje právo využiť inštitút odkladacej podmienky a následne zmluvu anulovať. 6. Uchádzač alebo osoba, ktorej zdroje majú byť použité na preukázanie splnenia podmienok účasti, môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti (Odd III.1 tejto výzvy) Jednotným európskym dokumentom (JED) podľa §39. Z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované JED-om. Na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania, je kedykoľvek v jeho priebehu možné uchádzača písomne požiadať podľa § 39 ods. 6 zákona o predloženie dokladov nahradených JED-om.Ak uchádzač použije jednotný európsky dokument, verejný obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača požiadať o predloženie dokladu alebo dokladov nahradených týmto jednotným európskym dokumentom. 7. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje v sume 15 000,- EUR. Bližšie informácie k zábezpeke sú uvedené v súťažných podkladoch. 8.Doklady a dokumenty požadované na preukázanie splnenia požiadaviek verejného obstarávateľa na predmet zákazky sa nachádzajú špecifikované v súťažných podkladoch v kap. B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY v bode 3. 9. Predmetné verejné obstarávanie je zelené verejné obstarávanie,nie je obstarávanie inovácií, ani nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 10. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 510 965,00 EUR Stavebné práce na stavbe budov
Položky detailne
[1]
  510 965,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Lesnícke arborétum Kysihýbel pri Banskej Štiavnici - podľa projektovej dokumentácie
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
510 965,00
Fondy EU
Áno
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
415784
Názov položky
--
Kód CPV
45210000-2
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
7
Názov kritéria
--
CPV kód
Stavebné práce na stavbe budov
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 136 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 4/2018/EU
Oznámenia detailne
[4/2018/EU] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
4/2018/EU
Dátum zverejnenia vo vestníku
11. 7. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
415784
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
136