415786 - I/76 Šarovce kruhová križovatka - Kalná nad Hronom - oprava cesty
Detaily
ID zákazky
415786
Názov
I/76 Šarovce kruhová križovatka - Kalná nad Hronom - oprava cesty
Referenčné číslo
SSC IVSC BA/2018/6
ID obstarávateľa
15
Hlavný kód CPV
45233142-6
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
1 882 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
10. 8. 2018 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:28
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Slovenská správa ciest
IČO
00003328
Mesto
Bratislava-Ružinov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Andrea Meszárošová
Kontaktný email
 infossc.sk
Kontaktný telefón
 +421 250255487
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je realizácia opravy vozovky cesty I/76 na vybraných úsekoch cesty spred kruhovou križovatkou po križovatku s I/51 v Kalnej nad Hronom. Oprava pozostáva s výmeny ložnej a obrusnej vrstvy krytu vozovky a v intraviláne Kalnej nad Hronom aj časti podložia vrátane úprav uličných vpustí a poklopov a položenia výstužnej vložky. Šírkové a smerové usporiadanie cesty po oprave ostane zachované. Práce budú realizované tak, aby bola zachovaná prejazdnosť minimálne v jednom jazdnom pruhu a po úsekoch. Premávka na opravovanom úseku môže byť spustená až po dokončení a skonsolidovaní nových asfaltových vrstiev. Cieľom opravy je obnovenie prevádzkovej spôsobilosti na predmetnom úseku cesty I. triedy, ktorá je vzhľadom na rozsah porúch ohrozuje bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Na vozovke sa vyskytujú výrazné poruchy krytu (výtlky, sieťové trhliny, rozpad obrusnej vrstvy, pozdĺžne a priečne trhliny, pozdĺžne koľaje), ktoré pravdepodobne v niektorých miestach zasahujú až do podkladových vrstiev vozovky. Na vozovke je množstvo starých vysprávok po predošlých lokálnych opravách.
Informácie o otváraní ponúk
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie časti ponúk OSTATNÉ je neverejné Otváranie časti ponúk KRITÉRIÁ je verejné a komisia ho vykoná v súlade s ustanoveniami § 52 ods. 2 zákona o VO len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené.
Doplňujúce informácie
Poskytovanie vysvetlení a iné dorozumievanie medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi sa bude uskutočňovať výlučne elektronicky prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania (EVO) prevádzkovanom na portáli www.evo.gov.sk. Pre túto verejnú súťaž verejný obstarávateľ použije systém EVO len na: - fázu poskytovania súťažných podkladov, doplňujúcich podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie - fázu vysvetľovania, t. j. elektronického predkladania žiadostí o vysvetlenie požiadaviek uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladov, informatívneho dokumentu alebo inej sprievodnej dokumentácie; resp. poskytnutia súvisiaceho vysvetlenia na žiadosti záujemcov/uchádzačov zo strany verejného obstarávateľa. Zhotoviteľ je povinný strpieť výkon kontroly, auditu a overovania súvisiaceho s predmetom zákazky kedykoľvek počas platnosti a účinnosti zmluvy a poskytnúť im všetku potrebnú súčinnosť. Oprávnené osoby na výkon kontroly, auditu a overovania sú: a) MDV SR a ním poverené osoby, b) Útvar následnej finančnej kontroly a nimi poverené osoby, c) NKÚ SR, príslušná správa finančnej kontroly, Certifikačný orgán a nimi poverené osoby, d) Orgán auditu, jeho spolupracujúce orgány a nimi poverené osoby, e) Splnomocnený zástupcovia EK a Európskeho dvora audítorov, f) Osoby prizvané orgánmi uvedenými v bode a) až d) v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR a EÚ Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača alebo záujemcu ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž, ak sa táto podmienka uvedie v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania alebo v oznámení použitom ako výzva na súťaž. Podľa § 187 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní zápis v zozname podnikateľov vykonaný podľa predpisov účinných do 17. apríla 2016 je zápisom do zoznamu hospodárskych subjektov v rozsahu zapísaných skutočností. Verejný obstarávateľ a obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu, koncesnú zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 137 Výzvy na predkladanie ponúk výzva na predkladanie ponúk (tovary) SSC IVSC BA/2018/6
Oznámenia detailne
[SSC IVSC BA/2018/6] výzva na predkladanie ponúk (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
výzva na predkladanie ponúk (tovary)
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
SSC IVSC BA/2018/6
Dátum zverejnenia vo vestníku
12. 7. 2018
ID obstarávateľa
15
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
WYT
ID zákazky
415786
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
137