415798 - Zníženie energetickej náročnosti hlavnej budovy a budovy školských dielní SPŠ-ISzKI Komárno - SPŠ-ISzKI Komárno, Petofiho 2, 945 50 Komárno
Detaily
ID zákazky
415798
Názov
Zníženie energetickej náročnosti hlavnej budovy a budovy školských dielní SPŠ-ISzKI Komárno - SPŠ-ISzKI Komárno, Petofiho 2, 945 50 Komárno
Referenčné číslo
2018-PL-0034
ID obstarávateľa
3011
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
695 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
8. 8. 2018 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:28
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Nitriansky samosprávny kraj
IČO
37861298
Mesto
Nitra
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Dagmar Trnáková
Kontaktný email
 dagmar.trnakovaunsk.sk
Kontaktný telefón
 +421 376925915
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom obstarávania je zníženie energetickej náročnosti objektu SO 01 pavilón ,A" a telocvičňa a objektu SO 02 - budova školských dielní SPŠ. Stavebné úpravy budú uskutočnené podľa predloženej projektovej dokumentácie nasledovne: - zateplenie obvodového plášťa a vo všetkých vystupujúcich častí budovy kontaktným zatepľovacím systémom - zateplenie sokla nad terénom a pod terénom tepelným izolantom z extrudovaného polystyrénu XPS hr. 120mm - zateplenie nadpražia okenných otvorov tepelným izolantom z extrudovaného polystyrénu XPS hr. 30mm - výmena, resp. doplnenie všetkých klampiarskych prvkov - nové klampiarske prvky sú navrhnuté z poplastovaného plechu hr. 0,5mm, - výmena odkvapového chodníka - výmena výplní otvorov - nové okná sú navrhnuté plastové s izolačným trojsklom - nové dvere sú navrhnuté plechové, resp. hliníkové, - výmena bleskozvodu v súlade so súčasne platnými predpismi a normami - nový bleskozvod Pôvodné drevené okná sa vymenia za plastové s tepelnoizolačným trojsklom. Vnútorné parapety sa osadia na existujúce kamenné, ktorých stav je potrebné posúdiť priamo na stavbe. Existujúce oceľové mreže treba demontovať a prispôsobiť tvar novým vonkajším parapetom Súčasťou súťažných podkladov je sprievodná dokumentácia, na základe ktorej uchádzač vypracuje cenovú ponuku.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk a jeho ponuka nebola vylúčená. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady spolu s podkladovou dokumentáciou budú všetkým záujemcom sprístupnené na profile verejného obstarávateľa odo dňa zverejnenia Výzvy na predloženie ponuky vo Vestníku VO. VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ NEBUDE ZASIELAŤ PROJEKTOVÚ DOKUMENTÁCIU ELEKTRONICKOU FORMOU Z DOVODU VEĽKÉHO OBJEMU PRENOSOVÝCH DÁT. Záujemca môže požiadať o zaslanie súťažných podkladov a výkazov výmer bez projektovej dokumentácie v editovateľnom formáte na e-mailovej adrese: dagmar.trnakova@unsk.sk. Verejný obstarávateľ podľa § 40 ods. 6 zákona vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak nesplnil podmienky účasti; predložil neplatné doklady; poskytol informácie alebo doklady, ktoré sú nepravdivé alebo pozmenené tak že nezodpovedajú skutočnosti; pokúsil sa neoprávnene ovplyvniť postup verejného obstarávania; pokúsil sa získať dôverné informácie, ktoré by mu poskytli neoprávnenú výhodu; ak nastal konflikt záujmov podľa § 23, ktorý nemožno odstrániť inými účinnými opatreniami; ak na základe dôveryhodných informácii má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž, ak táto podmienka bola uvedená v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania; pri posudzovaní odbornej spôsobilosti preukázateľne identifikovala protichodné záujmy záujemcu alebo uchádzača, ktoré môžu nepriaznivo ovplyvniť plnenie zákazky; nepredložil po písomnej žiadosti vysvetlenie alebo doplnenie predložených dokladov v určenej lehote; nepredložil po písomnej žiadosti doklady nahradené jednotným európskym dokumentom v určenej lehote; nenahradil inú osobu, prostredníctvom ktorej preukazuje splnenie podmienok účasti finančného a ekonomického postavenia alebo technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, ktorá nespĺňa určené požiadavky, v určenej lehote inou osobou, ktorá spĺňa určené požiadavky; alebo nenahradil subdodávateľa, ktorý nespĺňa požiadavky určené verejným obstarávateľom novým subdodávateľom, ktorý spĺňa určené požiadavky v lehote podľa § 41 ods. 2. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku ponuky vo výške 20.000 €. Podmienky a spôsob zloženia zábezpeky ponuky je uvedený v súťažných podkladoch, časť A. 1 bod 16.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 137 Výzvy na predkladanie ponúk výzva na predkladanie ponúk (tovary) 2018-PL-0034
Oznámenia detailne
[2018-PL-0034] výzva na predkladanie ponúk (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
výzva na predkladanie ponúk (tovary)
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018-PL-0034
Dátum zverejnenia vo vestníku
12. 7. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
WYT
ID zákazky
415798
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
137