415931 - Osvetlenie, ozvučenie, kamerový systém
Detaily
ID zákazky
415931
Názov
Osvetlenie, ozvučenie, kamerový systém
Referenčné číslo
2/2018/VO/po
ID obstarávateľa
723
Hlavný kód CPV
45236220-8
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
284 315,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
17. 8. 2018 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:29
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Zoologická záhrada
IČO
00179710
Mesto
Bratislava - mestská časť Karlova Ves
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
zodpovedná za predmet zákazky: Ing. Miloslava Šavelová, kontaktná osoba zodpovedná za verejné obstarávanie: Ing. Helena Polónyi
Kontaktný email
 polonyiorangemail.sk
Kontaktný telefón
 +421 905826576
Rozširujúce info
Popis zákazky
Osvetlenie, ozvučenie, kamerový systém
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk je verejné - za účasti uchádzačov, ktorí predložili ponuky. Uchádzač sa pri prezentácii preukáže občianskym preukazom (pasom alebo inou identifikačnou kartou) a výpisom z registra podnikania, v prípade zastúpenia sa preukáže aj splnomocnením vystavením štatutárnym orgánom uchádzača.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady sú dostupné všetkým záujemcom na profile verejného obstarávateľa na stránke https://www.uvo.gov.sk/profily. Verejný obstarávateľ poskytuje súťažné podklady záujemcom prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa v elektronickej forme, kde budú súťažné podklady zverejnené po zverejnení výzvy na predkladanie ponúk, a kde budú zverejňované informácie v prípade potreby doplniť alebo vysvetliť súťažné podklady.Verejný obstarávateľ odporúča záujemcom, aby si vyžiadali súťažné podklady - časť ZoD a tabuľku - návrh naplnenie kritéria cena vo formáte word resp,. exe e-mailom na adrese: polonyi@orangemail.sk . Žiadosť musí byť v slovenskom jazyku a musí obsahovať názov zákazky, kompletné identifikačné údaje žiadateľa, názov, adresa sídla, tel. kontakt a emailová adresa, na ktorú majú byť zaslané súťažné podklady -uvedené časti. Po doručení kompletnej žiadosti budú súťažné podklady záujemcovi zaslané na jeho emailovú adresu. Ponuka bude predložená v 1 obálke Podrobnosti o obsahu ponuky budú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ stanovuje elektronickú komunikáciu, pri ktorej elektronickou formou zabezpečí stanovenie postupu potvrdenia o doručení predmetného dokumentu a záujemca/uchádzač je povinný stanoveným spôsobom potvrdiť prijatie písomnosti. Elektronickú komunikáciu verejný obstarávateľ stanovuje pri žiadosti o účasť, pri vysvetľovaní súťažných podkladov a informácií uvedených vo výzve na predkladanie ponúk, pri oznámení o vylúčení, pri vysvetľovaní ponuky, pri oznámení o neprijatí ponuky a oznámení o výsledku vyhodnotenia ponúk. Elektronická komunikácia sa nepripúšťa pri predkladaní ponúk, zmene alebo doplnení ponúk a pri uplatnení revíznych postupov (žiadosť o nápravu a námietka), kedy sa vyžaduje listinná forma a doručenie osobne alebo bežným doručovacím spôsobom v zákonom stanovených lehotách. Verejný obstarávateľ pripúšťa elektronickú a listinnú komunikáciu vrátane predloženia ponuky iba v slovenskom jazyku. Predmetné verejné obstarávanie nemá charakter zeleného verejného obstarávania.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 284 315,00 EUR Inštalácie a montáž elektrických rozvodov a zariadení
Položky detailne
[1]
  284 315,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Zoologická záhrada Bratislava Mlynská dolina 1A 842 27 Bratislava
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
284 315,00
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
415931
Názov položky
--
Kód CPV
45311000-0
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
--
Názov kritéria
--
CPV kód
Inštalácie a montáž elektrických rozvodov a zariadení