415938 - „Rekonštrukcia a modernizácia stravovacej prevádzky, ubytovacích a sociálnych priestorov v Rehabilitačnom pavilóne a v Kaštieli “ – PLATAN ZSS Lontov
Detaily
ID zákazky
415938
Názov
„Rekonštrukcia a modernizácia stravovacej prevádzky, ubytovacích a sociálnych priestorov v Rehabilitačnom pavilóne a v Kaštieli “ – PLATAN ZSS Lontov
Referenčné číslo
2018-PL-0036
ID obstarávateľa
3011
Hlavný kód CPV
45215213-3
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
643 779,92
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
15. 8. 2018 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:29
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Nitriansky samosprávny kraj
IČO
37861298
Mesto
Nitra
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Mgr. Ľudmila Števicová
Kontaktný email
 ludmila.stevicovaunsk.sk
Kontaktný telefón
 +421 376925903
Rozširujúce info
Popis zákazky
Objekt pozostáva z dvoch hlavných častí, z rehabilitačného pavilónu a z kaštieľa. Rehabilitačný pavilón je jednopodlažný, nepodpivničený objekt so šikmou pultovou strechou. Kaštieľ má jedno nadzemné podlažie, je čiastočne podpivničený, zastrešený šikmou sedlovou strechou. Zadná časť kaštieľa je dvojpodlažná, kde spodné podlažie je čiastočne zapustené do terénu, Rehabilitačný pavilón a kaštieľ sú prepojené spojovacou chodbou. Navrhované stavebné úpravy nezasahujú do nosnej konštrukcie objektu. Jedná sa najmä o vnútorné dispozičné zmeny. V celom objekte sú navrhnuté nové rozvody vody a kanalizácie, ktoré sú napojené na areálové vedenia. Nové budú aj rozvody vykurovania a vzduchotechniky. V celom objekte sú navrhnuté nové nášľapné vrstvy podláh, podľa účelu miestnosti a výmena všetkých vnútorných dverí z vysokotlakého laminátu aj s oceľovými zárubňami. Zasklené steny na chodbách budú hliníkové. Plochá strecha nad kuchyňou (zabudovaná bývala terasa) sa zateplí a zaizoluje. Odvodnenie strechy je riešené pomocou pozinkovaného žľabu a zvodov. Rehabilitačný pavilón: Zabuduje sa terasa na juhovýchodnom konci pavilónu. Sem sa premiestni kuchyňa aj s príslušenstvom. Vedľa kuchyne je navrhnutá jedáleň klientov, a zvlášť jedáleň pre zamestnancov. Telocvičňa, terapeutické miestnosti a kancelária ostávajú bez zmien. Vo zvyšnej časti sa vytvoria izby pre klientov s kúpeľňami, spoločná kuchynka a záchody pre mužov a pre ženy. Chodba bude mať nový sadrokartónový podhľad. Kaštieľ: V pravej časti sa vytvoria šatne pre zamestnancov, bezbariérová kúpeľňa pre klientov a miestnosť pre vodoliečbu. V práčovní sa vytvoria priestory na uskladnenie špinavého a čistého prádla. Vedľa sesterskej izby sa vytvorí ambulancia a izolačná izba a k niektorým izbám sa vybudujú nové kúpeľne. Vo všetkých miestnostiach kaštieľa sa navrhuje sadrokartónový podhľad. Pri spojovacej chodbe sa vybuduje zimná záhrada a pri práčovni sa vytvorí krytá terasa. Navrhuje zateplenie povaly kaštieľa z dôvodu vylepšenia tepelnotechnických vlastností objektu. Vonkajší vzhľad objektu sa zásadne nemení. V obvodových konštrukciách sú navrhnuté len malé zmeny, hlavne zväčšenie alebo zamurovanie okenných otvorov. Najväčšie zmeny sa týkajú zadnej terasy, ktorá sa zamuruje. Nová obvodová stena sa zateplí kontaktným zatepľovacím systémom a opatrí sa rovnakou omietkou ako ostatné časti rehabilitačného pavilónu. Pri vstupe do spojovacej chodby a pri vstupe do skladu potravín sa vytvoria nové spevnené plochy zo zámkovej dlažby. Viac informácii sa nachádza v Technickej správe ZSS PLATAN Lontov, v Technickej správe ZSS PLATAN Lontov práce naviac a v projektovej dokumentácií, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk a jeho ponuka nebola vylúčená.Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady spolu s podkladovou dokumentáciou budú všetkým záujemcom sprístupnené na profile verejného obstarávateľa. VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ NEBUDE ZASIELAŤ PROJEKTOVÚ DOKUMENTÁCIU ELEKTRONICKOU FORMOU Z DOVODU VEĽKÉHO OBJEMU PRENOSOVÝCH DÁT. Záujemca môže požiadať o zaslanie súťažných podkladov a výkazov výmer bez projektovej dokumentácie v editovateľnom formáte na e-mailovej adrese: ludmila.stevicova@unsk.sk. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku ponuky. Zábezpeka je stanovená vo výške 19.000,- EUR. Verejný obstarávateľ podľa § 40 ods. 6 zákona vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak nesplnil podmienky účasti; predložil neplatné doklady; poskytol informácie alebo doklady, ktoré sú nepravdivé alebo pozmenené tak že nezodpovedajú skutočnosti; pokúsil sa neoprávnene ovplyvniť postup verejného obstarávania; pokúsil sa získať dôverné informácie, ktoré by mu poskytli neoprávnenú výhodu; ak nastal konflikt záujmov podľa § 23, ktorý nemožno odstrániť inými účinnými opatreniami; ak na základe dôveryhodných informácii má dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narušujúcu hospodársku súťaž, ak táto podmienka bola uvedená v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania; pri posudzovaní odbornej spôsobilosti preukázateľne identifikovala protichodné záujmy záujemcu alebo uchádzača, ktoré môžu nepriaznivo ovplyvniť plnenie zákazky; nepredložil po písomnej žiadosti vysvetlenie alebo doplnenie predložených dokladov v určenej lehote; nepredložil po písomnej žiadosti doklady nahradené jednotným európskym dokumentom v určenej lehote; nenahradil inú osobu, prostredníctvom ktorej preukazuje splnenie podmienok účasti finančného a ekonomického postavenia alebo technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti, ktorá nespĺňa určené požiadavky, v určenej lehote inou osobou, ktorá spĺňa určené požiadavky; alebo nenahradil subdodávateľa, ktorý nespĺňa požiadavky určené verejným obstarávateľom novým subdodávateľom, ktorý spĺňa určené požiadavky v lehote podľa § 41 ods. 2 zákona o VO.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 143 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 2018-PL-0036
Oznámenia detailne
[2018-PL-0036] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018-PL-0036
Dátum zverejnenia vo vestníku
20. 7. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
415938
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
143