416378 - Zvýšenie bezpečnosti na cestách II. a III. triedy na rok 2018 - II. etapa
Detaily
ID zákazky
416378
Názov
Zvýšenie bezpečnosti na cestách II. a III. triedy na rok 2018 - II. etapa
Referenčné číslo
2018-PL-0040
ID obstarávateľa
9344
Hlavný kód CPV
45233140-2
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
2 424 237,50
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
10. 9. 2018 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:33
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Regionálna správa a údržba ciest Nitra a.s.
IČO
35960736
Mesto
Nitra
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Dagmar Trnáková
Kontaktný email
 dagmar.trnakovaunsk.sk
Kontaktný telefón
 +421 376925915
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom obstarávania je oprava komunikácií v správe Regionálnej správy ciest Nitra a.s. podľa predloženej dokumentácie, technických správ a výkazov výmer
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača.
Doplňujúce informácie
Súťažné podklady spolu s podkladovou dokumentáciou budú všetkým záujemcom sprístupnené na profile verejného obstarávateľa odo dňa zverejnenia Výzvy na predloženie ponuky vo Vestníku VO. Záujemca môže požiadať o zaslanie súťažných podkladov a výkazov výmer v editovateľnom formáte na e-mailovej adrese: dagmar.trnakova@unsk.sk. Verejný obstarávateľ požaduje zábezpeku ponuky vo výške 70.000 €. Podrobné informácie o spôsobe predloženia zábezpeky ponuky sú uvedené v súťažných podkladoch. Verejný obstarávateľ bude pred podpisom zmluvy požadovať od úspešného uchádzača preukázanie spôsobu výroby a dopravy asfaltovej zmesi. V prípade, že úspešný uchádzač je vlastníkom výrobne, výrobňa musí mať platné Vyhlásenie zhody pre zmesi, ktoré sú definované v PD. Uvedené zmesi musia byť v súlade s podmienkami určenými v KLAZ. Výrobňa musí mať zavedenú vnútropodnikovú kontrolu výroby podľa STN EN 13 108-21, uvedie vzdialenosť výrobne od miesta dodávky a spôsob, akým zabezpečí dodržanie technicko kvalitatívnych parametrov kladených na asfaltovú zmes podľa STN EN a projektovej dokumentácie, nakoľko doprava asfaltovej zmesi nesmie byť dlhšia ako 90 min. V prípade, že úspešný uchádzač nie je vlastníkom výrobne, musí preukázať zmluvný vzťah s výrobňou, ktorá musí mať platné vyhlásenie zhody pre zmesi, ktoré sú definované v PD. Uvedené zmesi musia byť v súlade s podmienkami určenými v KLAZ. Výrobňa musí mať zavedenú vnútropodnikovú kontrolu výroby podľa STN EN 13 108-21. Verejný obstarávateľ požaduje preukázať technológiu, ktorá zaručí, že asfaltové zmesi budú pri kladení dosahovať aspoň min. teploty stanovené STN EN pre dané materiály. Verejný obstarávateľ bude požadovať pred podpisom zmluvy Doklad preukazujúci zabezpečenie Technicko kvalitatívnych podmienok (TKP) platných na území SR - notifikované podľa Smernice EÚ č.98/34 pri realizácií predmetu zákazky - dodávka asfaltových recyklovaných zmesí podľa TKP č.6 Hutnené asfaltové zmesi, v prípade zahraničného uchádzača adekvátne kvalitatívne podmienky platné na území štátu, v ktorom má uchádzač sídlo v súlade s požiadavkami na túto náležitosť ponuky. Verejný obstarávateľ bude pred podpisom zmluvy požadovať Doklad o udelení súhlasu na recykláciu bitúmenových zmesí, príp. aj ich skladovanie pred opätovným použitím, resp. súhlas na prevádzkovanie zariadenia na zhodnocovanie odpadov bitúmenových zmesí, podľa zákona o odpadoch a tiež predloženie súhlasu na vydanie prevádzkového poriadku pre toto zariadenie v súlade s § 97 ods. 1 písm. e) zákona o odpadoch (79/2015). Verejný obstarávateľ nesmie uzatvoriť zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapísať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný podľa ustanovení zákona č. 315/2016 Z.z., alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapísať sa do regitra a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 161 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 2018-PL-0040
Oznámenia detailne
[2018-PL-0040] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018-PL-0040
Dátum zverejnenia vo vestníku
15. 8. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
416378
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
161