416414 - I/77 BARDEJOV - REKONŠTRUKCIA KRIŽOVATKY - UL. ŠTEFÁNIKOVA - UL.T. ŠEVČENKA - UL. MLYNSKÁ
Detaily
ID zákazky
416414
Názov
I/77 BARDEJOV - REKONŠTRUKCIA KRIŽOVATKY - UL. ŠTEFÁNIKOVA - UL.T. ŠEVČENKA - UL. MLYNSKÁ
Referenčné číslo
150818
ID obstarávateľa
5450
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
692 417,07
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
12. 9. 2018 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:33
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Bardejov
IČO
00321842
Mesto
Bardejov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Mikuláš Serečun
Kontaktný email
 webbardejov.sk
Kontaktný telefón
 +421 544723035 / 544722641
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky sú stavebné práce na rekonštrukcii križovatky ulíc ŠTEFÁNIKOVA - T. ŠEVČENKA - MLYNSKÁ, v rozsahu podľa súťažných podkladov a výkazu výmer a sprievodnej projektovej dokumentácie. Záujmové územie sa nachádza v intraviláne mesta Bardejov, v širšom centre mesta v priestore existujúcej priesečnej križovatky cesty I/77 a miestnych komunikácií (MK) na ul. Tarasa Ševčenku a Mlynská. Križovatka má typický tvar - priesečná križovatka s jedným samostatným pruhom pre ľavé odbočenie z ulice Štefánikovej na ul. Mlynskú. Podradenosť vedľajšej komunikácie je riešená dopravnou značkou. Územie, kde sa stavba nachádza je rovinatého charakteru. Tvar novej okružnej križovatky rešpektuje vyššie uvedené komunikácie, ktoré zostávajú prístupné aj z novej križovatky. Križovatka ulíc Štefánikovej, T. Ševčenku a Mlynská je v súčasnosti usporiadaná ako neriadená priesečná križovatka s jedným samostatným pruhom pre ľavé odbočenie z ulice Štefánikovej na ul. Mlynskú. Súčasná organizácia dopravy a a stavebné usporiadanie križovatky je kapacitne nepostačujúce. Prebudovaním rekonštrukciou križovatky a zvýšením jej priepustnosti sa odstráni nepriaznivá dopravno-bezpečnostná situácia. Tým dôjde k zlepšeniu plynulosti dopravy, zvýšeniu bezpečnosti účastníkov cestnej premávky, a zlepšeniu životného prostredia v dotknutom území. Hluková situácia v križovatke sa rekonštrukciou zásadne nezmení a odpovedá hlukovej záťaži primeranej dopravnej intenzite na tejto frekventovanej komunikácii, kde už je v súčasnosti vysoká hladina hluku. Trvalé zlepšenie hlukových pomerom je možné iba vylúčením ťažkej tranzitnej dopravy na plánovaný obchvat.
Informácie o otváraní ponúk
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Otváranie ponúk je neverejné z dôvodu použitia elektronickejaukcie v súlade s § 54 ZVO.
Doplňujúce informácie
1.Navrhovanú cenu predmetu zmluvy nie je možné navŕšiť počas trvania zmluvy v dôsledku registrácie úspešného uchádzača za platiteľa DPH. 2.Verejný obstarávateľ zaradí v rámci vyhodnotenia ponúk elektronickú aukciu implementovanú v systéme EVO. 3.V rámci danej zákazky bude použitá otvorená elektronická aukcia pre najnižšiu cenu,z tohto dôvodu verejný obstarávateľ odporúča postupovať podľa Príručky k novej verzii modulu e-Aukcie zverejnenej na portáli EVO. 4. Do elektronickej aukcie bude zaradený uchádzač, ktorý predloží ponuku podľa pokynov uvedených v súťažných podkladoch a splní určené podmienky. 5. Zaradeným uchádzačom po otvorení elektronickej aukcie systém EVO automaticky vygeneruje notifikačný e-mail obsahujúci dve linky. Prvá linka obsahuje Výzvu na účasť v elektronickej aukcii a druhá linka je pre vstup do aukčnej siene. 6. Technické predpoklady: pre bezproblémovú účasť je nutné mať na pracovnej stanici: - operačný systém Windows - stabilné pripojenie na internet - nainštalovaný niektorý z podporovaných webových prehliadačov. Internetový prehliadač musí podporovať 128 bitové SSL certifikáty prešifrovanie komunikácie so serverom pomocou HTTPS - nastavený jazyk Slovenčina. Zároveň je potrebné zabezpečiť doručovanie notifikačných e-mailov generovaných systémom EVO tzn. nastavenie mailového servera uchádzača tak, aby prijímané mailové správy neboli blokované, vyhodnocované ako SPAM resp. ako škodlivé a boli správne doručené. 7.Technické prekážky na strane verejného obstarávateľa, ktoré je možné preukázať, oprávňujú verejného obstarávateľa zopakovať elektronickú aukciu v rámci danej zákazky na ten istý predmet obstarávania. O tejto skutočnosti budú prostredníctvom systému EVO bezodkladne informovaní všetci uchádzači a bude im oznámený ďalší postup. 8. Súťažné podklady je možné získať v Profile verejného obstarávateľa vedeného ÚVO. 9. Ponuky uchádzači budú predkladať iba v listinnej podobe. 10. Zábezpeka na zabezpečenie viazanosti ponúk sa vyžaduje. Zábezpeka je stanovená vo výške 20.000,- eur (slovom Dvadsaťtisíceur).
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 692 417,07 EUR Práce na oprave ciest
Položky detailne
[1]
  692 417,07 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Miestne komunikácie Mesta Bardejov: križovatky ulíc ŠTEFÁNIKOVA - T. ŠEVČENKA - MLYNSKÁ
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
692 417,07
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
416414
Názov položky
--
Kód CPV
45233142-6
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
4
Názov kritéria
--
CPV kód
Práce na oprave ciest
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 163 výzva na predkladanie ponúk (tovary) výzva na predkladanie ponúk (služby) mesto vlastné
Oznámenia detailne
[mesto vlastné] výzva na predkladanie ponúk (služby)
Názov typu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 1. podtypu oznámenia
výzva na predkladanie ponúk (tovary)
Názov 2. podtypu oznámenia
výzva na predkladanie ponúk (služby)
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
mesto vlastné
Dátum zverejnenia vo vestníku
17. 8. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
WYT
Kód podtypu oznámenia
WYS
ID zákazky
416414
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
163