416619 - Rádionuklidový generátor
Detaily
ID zákazky
416619
Názov
Rádionuklidový generátor
Referenčné číslo
4/2018
ID obstarávateľa
9124
Hlavný kód CPV
33692510-5
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
92 500,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
14. 9. 2018 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:35
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Inštitút nukleárnej a molekulárnej medicíny
IČO
35562340
Mesto
Košice - mestská časť Juh
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
JUDr. Michaela Pitoňáková
Kontaktný email
 pitonakovainmm.sk
Kontaktný telefón
 +421 556118333
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je nákup a dodávka predmetu zmluvy: Rádionuklidový generátor. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Verejný obstarávateľ umožňuje účasť na otváraní ponúk uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ najneskôr do piatich dní odo dňa otvárania ponúk pošle všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuky v lehote na predkladanie ponúk zápisnicu z otvárania ponúk.
Doplňujúce informácie
Všetky dokumenty k zákazke sú všeobecne verejné dostupné v profile verejného obstarávateľa v záložke "zákazky" na webovej stránke: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/9124. Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzačov preukázanie splnenia požiadaviek na predmet zákazky, ktoré sú bližšie špecifikované v bode 26 časti V. kapitoly A súťažných podkladov. Žiadosťou o účasť sa podľa § 2 ods.5 písm. j) ZVO rozumie písomná žiadosť o poskytnutie súťažných podkladov, ak ide o postup zadávania podlimitnej zákazky bez využitia elektronického trhoviska. Žiadosť o účasť, resp. informáciu o prevzatí súťažných podkladov z profilu verejného obstarávateľa s uvedením dátumu prevzatia je záujemca povinný doručiť verejnému obstarávateľovi buď prostredníctvom doručovateľa alebo e-mailom na adresu kontaktného miesta uvedenú v oddieli I. bodu I.1) tejto výzvy na predkladanie ponúk v lehote uvedenej v bode IV.2.2) tejto výzvy. Komunikačným jazykom medzi verejným obstarávateľom a uchádzačom/záujemcom vrátane predloženej ponuky a žiadosti o účasť, resp. informácie o prevzatí súťažných podkladov z profilu verejného obstarávateľa je slovenský, prípadne český jazyk. Žiadosť o účasť, resp. informácia o prevzatí súťažných podkladov z profilu verejného obstarávateľa musí obsahovať identifikačné údaje záujemcu/žiadateľa (obchodný názov, sídlo/miesto podnikania, meno a priezvisko zodpovednej osoby, jej telefónne číslo a e-mail). Uvedené sa požaduje z dôvodu objektívneho stanovenia momentu prevzatia súťažných podkladov a s tým súvisiace určenie lehôt podľa ZVO. Ak záujemca uvedenú požiadavku nedodrží, verejný obstarávateľ bude zákonné lehoty počítať od momentu zverejnenia súťažných podkladov v profile verejného obstarávateľa. Verejný obstarávateľ informuje uchádzačov v súlade s ustanovením podľa § 46 ZVO o tom, že nevyžaduje od uchádzačov zloženie zábezpeky za účelom zabezpečenia viazanosti ich ponuky. Obhliadka miesta poskytnutia predmetu zákazky nie je verejným obstarávateľom organizovaná. V zmysle § 113 ods. 1 ZVO sa nepoužije § 49 ods. 5 ZVO, verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk (§ 114 ods. 9 ZVO - tzv. reverzný postup). Z uvedeného dôvodu verejný obstarávateľ upozorňuje všetkých záujemcov a uchádzačov na to, že ponuku je potrebné predkladať spolu len v jednej obálke. Bližšie informácie k vypracovaniu ponuky viď bod 16 časti III. kapitoly A súťažných podkladov. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy nie je predmetné verejné obstarávanie zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií a ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.