416885 - Stojiská polopodzemných kontajnerov na komunálny odpad na sídlisku Družba v Trnave
Detaily
ID zákazky
416885
Názov
Stojiská polopodzemných kontajnerov na komunálny odpad na sídlisku Družba v Trnave
Referenčné číslo
35470/2018
ID obstarávateľa
4767
Hlavný kód CPV
44613800-8
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
348 580,77
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
12. 10. 2018 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:37
Zrýchlený postup
Nie
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Trnava
IČO
00313114
Mesto
Trnava
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Zuzana Dudášová
Kontaktný email
 zuzana.dudasovatrnava.sk
Kontaktný telefón
 +421 0918631555
Rozširujúce info
Popis zákazky
Rozsah predmetu zákazky je riešený v projektovej dokumentácii Stojiská polopodzemných kontajnerov na komunálny odpad na sídlisku Družba v Trnave, spracovanej projektantom Ing. Kováčikom v 07/2018. Predmet zákazky pozostáva z dodávky a realizácie 18 stojísk polopodzemných kontajnerov na komunálny a triedený odpad. Členenie stavby na stavebné objekty: Každé stojisko je samostatný stavebný objekt. Podrobnejšie viď samostatné projekty/výkazy výmer. Súčasťou zákazky bude: - presné vytýčenie všetkých inžinierskych sietí ich správcami, a to i sietí nezakreslených vo výkresovej časti dokumentácie pred začatím stavebných prác - PD skutočného vyhotovenia stavby v 3 vyhotoveniach - vypracovanie plánu užívania verejnej práce - všetky ostatné súvisiace práce a dodávky - porealizačné zameranie a geometrický plán v 3 vyhotoveniach + CD
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk bude verejné. Otvárania ponúk sa môže zúčastniť len uchádzač (štatutárny zástupca uchádzača alebo ním splnomocnená osoba), ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Fyzická osoba zastupujúca uchádzača sa preukáže identifikačným dokladom a listinným oprávnením konať za uchádzača. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zmeniť termín otvárania ponúk.
Doplňujúce informácie
1. Verejný obstarávateľ záujemcom odporúča vykonať obhliadku miesta realizácie (verejne prístupný priestor), aby získali všetky informácie, ktoré budú potrebovať na prípravu a spracovanie ponuky. Výdavky spojené s obhliadkou miesta dodania predmetu zákazky idú na ťarchu uchádzača. Nevykonanie obhliadky nebude brané ako dôvod nepochopenia predmetu zákazky. 2. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému JOSEPHINE (webová adresa systému je http://josephine.proebiz.com, kde autentifikovaný uchádzač vkladá ponuku k danej zákazke. 3. Vzhľadom na použitie reverznej verejnej súťaže podľa § 66 ods. 7 a predkladania ponúk podľa § 49 ods. 6 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní, pristúpi komisia vymenovaná verejným obstarávateľom najskôr k vyhodnoteniu predložených ponúk - splnenie požiadaviek na predmet zákazky podľa § 53 zákona o verejnom obstarávaní. Komisia overí prítomnosť mimoriadne nízkej ponuky a zostaví predbežné poradie. Následne v súlade s § 55 vyhodnotí splnenie podmienok účasti podľa § 40 zákona o verejnom obstarávaní u uchádzača, ktorý sa predbežne umiestnil na prvom mieste. Verejný obstarávateľ bude postupovať v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Všetky informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, vložených do elektronického systému JOSEPHINE. 4. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania. 5. V prípade dokladov, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako Euro, je potrebné na prepočítanie tejto meny na Euro použiť kurz Európskej centrálnej banky (ECB), aktuálny v posledný deň v príslušného kalendárneho roku, v ktorom došlo ku skutočnosti, rozhodujúcej pre preukázanie splnenia predmetnej podmienky účasti, t. j. v ktorom sa dodanie tovaru realizovalo. Doklady, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako Euro, uchádzač predloží v pôvodnej mene a v mene Euro. 6. Predmetné verejné obstarávanie je zeleným verejným obstarávaním z dôvodu, že kontajner na odpad v prípade požiaru nesmie uvoľňovať toxické plyny.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 348 580,77 EUR Stavebné práce na stavbách skládok odpadu
Položky detailne
[1]
  348 580,77 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Trnava, sídlisko Družba
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
348 580,77
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
416885
Názov položky
--
Kód CPV
45222110-3
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
3
Názov kritéria
--
CPV kód
Stavebné práce na stavbách skládok odpadu
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 183 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania vyhlásenia verejných súťaží 35470/2018
Oznámenia detailne
[35470/2018] vyhlásenia verejných súťaží
Názov typu oznámenia
Koncesné obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Typ dokumentu
CONTRACT
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
35470/2018
Dátum zverejnenia vo vestníku
14. 9. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
K
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
ID zákazky
416885
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
183