416889 - Stavebné práce-INFRAŠTRUKTÚRA ZÓNA TRIBLAVINA
Detaily
ID zákazky
416889
Názov
Stavebné práce-INFRAŠTRUKTÚRA ZÓNA TRIBLAVINA
Referenčné číslo
1/2018
ID obstarávateľa
9429
Hlavný kód CPV
45233120-6
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
4 211 301,27
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
11. 10. 2018 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:36
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Regionálne cesty Bratislava a.s.
IČO
35947161
Mesto
Bratislava-Vrakuňa
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
JUDr. Jozef Hentek
Kontaktný email
 jozef.hentekrcba.sk
Kontaktný telefón
 +421 243415936
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky sú stavebné práce na výstavbe budúcej regionálnej cestnej komunikácie v plánovanej správe a údržbe Regionálnych ciest Bratislava a.s. v Bratislavskom samosprávnom kraji v okrese Senec, katastrálne územie obcí Chorvátsky Grob a Bernolákovo. V súčasnosti je územie napojené na sieť regionálnych ciest vedených po okraji riešeného a záujmového územia. Vo vzťahu k diaľničnému systému je územie v súčasnosti inkontaktné. Obec Chorvátsky Grob je napojená na nadradený komunikačný systém nepriamo z cesty I. triedy I/61. Priama dopravná obsluha územia je zabezpečená cestami nižšej dopravnej úrovne. Cesta III/1083 plní funkciu priameho komunikačného prepojenia zo smeru Bernolákovo. Časť Čierna Voda je zo strany Bratislavy, resp. jej mestskej časti Vajnory prepojená cestou III/1082. Táto je vedená diagonálne časťou Čierna Voda a vytvára jej základnú dopravno-prevádzkovú os. Z dôvodu zabezpečenia cestnej dopravy v danej lokalite z cesty III/1082 s plánovaným napojením na okružnú križovatku budovanú v rámci stavby Diaľnicu D1 Bratislava Trnava, križovatka Triblavina, je potrebné zrealizovať stavebné práce líniovej stavby so všetkými na seba nadväzujúcimi uvedenými stavebnými objektmi, pozostávajúcich z vybudovania nových cestných komunikácií, mostného objektu, dažďovej kanalizácie a verejného osvetlenia, pričom tieto objekty majú technickú a ekonomickú nadväznosť. Vybudovanie mimoúrovňovej križovatky Triblavina vytvára predpoklady pre posun regionálnych dopravných vzťahov do inej územnej úrovne, segregáciu tranzitnej dopravy a optimálne rozloženie vstupov do sídla Chorvátsky Grob a časti Čierna Voda.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk je verejné. Otvárania ponúk sa môže zúčastniť uchádzač, alebo ním splnomocnený zástupca. Uchádzač alebo splnomocnený zástupca sa na otváraní ponúk preukáže dokladom totožnosti a plnou mocou.
Doplňujúce informácie
4. Doplňujúce informácie k podmienkam účasti 4.1 Predpokladom splnenia podmienok účasti je predloženie všetkých dokladov a dokumentov tak, ako je uvedené vo výzve na predkladanie ponúk a v týchto SP. 4.2 Členovia komisie budú vyhodnocovať splnenie podmienok účasti aplikovaním postupov uvedených v § 40 zákona a § 152 ods. 4 zákona o verejnom obstarávaní. 4.3 Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa osobného postavenia za každého člena skupiny osobitne a splnenie podmienok účasti vo verejnom obstarávaní týkajúcich sa finančného a ekonomického postavenia a technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti preukazuje spoločne. Oprávnenie dodávať tovar, uskutočňovať stavebné práce alebo poskytovať službu preukazuje člen skupiny len vo vzťahu k tej časti predmetu zákazky, ktorú má zabezpečiť. 4.4 Podľa § 39 ods. 1 zákona, hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom predložením jednotného európskeho dokumentu. Náležitosti týkajúce sa jednotného európskeho dokumentu upravujú ust. § 39 zákona, vyhlášky Úradu pre verejné obstarávanie č. 155/2016 Z.z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti o jednotnom európskom dokumente a jeho obsahu a Vykonávacieho nariadenia Komisie (EÚ) 2016/7 z 5. januára 2016, ktorým sa ustanovuje štandardný formulár pre jednotný európsky dokument pre obstarávanie. Manuál k vypĺňaniu jednotného európskeho dokumentu je možné stiahnuť na linku http://www.uvo.gov.sk/legislativametodikadohlad/jednotny-europsky-dokument-pre-verejneobstaravanie-553.html 4.5 V prípade, ak uchádzač uplatní postup uvedený v bode 4.4, predloží vyplnený formulár podľa tohto bodu v papierovej forme ako súčasť ponuky podpísaný štatutárnym zástupcom uchádzača. Uchádzač v ponuke predloží vyplnený formulár v jednom vyhotovení. Jednotný európsky dokument pre obstarávanie je k dispozícii aj na adrese: https://webgate.acceptance.ec.europa.eu/espd/filter?lang=SK