418051 - Pracovná zdravotná služba
Detaily
ID zákazky
418051
Názov
Pracovná zdravotná služba
Referenčné číslo
33/18
ID obstarávateľa
2157
Hlavný kód CPV
85100000-0
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
170 790,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
6. 12. 2018 15:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:46
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina
IČO
17335825
Mesto
Žilina
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
PhDr. Silvia Taligová
Kontaktný email
 uvofnspza.sk
Kontaktný telefón
 +421 415110193
Rozširujúce info
Popis zákazky
Pracovná zdravotná služba vykonáva všetky činnosti definované zákonom Národnej rady SR č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a vyhlášky Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky č. 208/2014 Z.z. o podrobnostiach o rozsahu a náplni výkonu pracovnej zdravotnej služby, o zložení tímu odborníkov, ktorí ju vykonávajú, a o požiadavkách na ich odbornú spôsobilosť. Hlavným cieľom pracovnej zdravotnej služby je udržanie zdravotnej spôsobilosti zamestnancov na prácu, prevencia pracovných úrazov, chorôb z povolania a zabezpečenie komplexného zdravotného dohľadu nad pracovnými podmienkami všetkých zamestnancov pre všetky rizikové kategórie.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk je vzhľadom na použitie § 54 ZVO (elektronická aukcia) neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.Do procesu vyhodnocovania ponúk budú zaradené tie ponuky, ktoré boli predložené v lehote na predkladanie ponúk.
Doplňujúce informácie
Zákazka je vyhlasovaná ako podlimitná zákazka bez využitia elektronického trhoviska v zmysle §113 - 115 ZVO. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému EVO, kde uchádzač vkladá celú ponuku k danej zákazke. Uchádzač nerozdeľuje dokumenty do samostatných častí OSTATNÉ a KRITÉRIÁ, ale predkladá všetky dokumenty spoločne v jednom súbore. ( jednoobálková súťaž) V modernizovanom systéme EVO sa pod predkladaním ponuky rozumie elektronické posielanie jednotlivých dokumentov tvoriacich ponuku vrátane sprievodného listu ,ktorý bude automatický vygenerovaný systémom EVO. Uchádzač sa pri predkladaní ponuky prostredníctvom modernizovaného systému EVO riadi používateľskými príručkami, ktoré zverejnil ÚVO na svojom webovom sídle. Príručky pre používateľov modernizovaného systému EVO je možné nájsť tu v časti záujemca/uchádzač: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html - Každý uchádzač môže predložiť len jednu ponuku. Uchádzač nemôže byt zároveň členom skupiny dodávateľov, ktorá predkladá inú ponuku. - Komunikácia na účely vysvetľovania sa realizuje výlučne v slovenskom jazyku. - Súťaž sa realizuje ako elektronická cez portál EVO na www.evo.gov.sk a až do identifikácie potenciálneho úspešného uchádzača alebo uchádzačov sa všetky doklady a dokumenty predkladajú výlučne v elektronickej forme cez systém EVO. Na účasť v súťaži je potrebné sa na tomto portáli zaregistrovať do súťaže a pokračovať ďalej v zmysle usmernení na portáli EVO, vo Všeobecných pokynoch a v Súťažných podkladoch, ktoré budú dostupné cez portál EVO na web adrese: www.evo.uvo.gov.sk a v Profile verejného obstarávateľa. Akékoľvek vysvetľovanie v súťaži sa realizuje výlučne písomne prostredníctvom portálu EVO. - Súťažné podklady sa nezasielajú, sú k dispozícii v priestore zákazky cez systém EVO a na Profile verejného obstarávateľa.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 170 790,00 EUR Zdravotnícke služby verejnej správy
Položky detailne
[1]
  170 790,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina, Vojtecha Spanyola 43, 012 07 Žilina CPLDZ , Považský Chlmec ( protidrogové centrum)
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
170 790,00
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
418051
Názov položky
--
Kód CPV
75122000-7
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
36
Názov kritéria
--
CPV kód
Zdravotnícke služby verejnej správy