418731 - VYBUDOVANIE LABORATÓRIA INVÁZNYCH DRUHOV VO VÄZBE NA REKONŠTRUKCIU PODKROVIA BUDOVY LOS A PRIPOJENIE OBJEKTU NA NET OPTICKÝM KÁBLOM (II)
Detaily
ID zákazky
418731
Názov
VYBUDOVANIE LABORATÓRIA INVÁZNYCH DRUHOV VO VÄZBE NA REKONŠTRUKCIU PODKROVIA BUDOVY LOS A PRIPOJENIE OBJEKTU NA NET OPTICKÝM KÁBLOM (II)
Referenčné číslo
1/2019
ID obstarávateľa
9427
Hlavný kód CPV
45210000-2
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
329 492,48
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
9. 1. 2019 15:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 12:49
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Národné lesnícke centrum (NLC)
IČO
42001315
Mesto
Zvolen
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mária Ivaničová
Kontaktný email
 obstaravamgmail.com
Kontaktný telefón
 +421 904576327
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je stavebná obnova historického objektu administratívnej budovy z prelomu 19. a 20. storočia, neskoršie používaná ako laboratóriá Národného lesníckeho centra a jeho adaptácia podkrovia pre potreby chovných staníc invázneho hmyzu. Predmetom PD je návrh pracoviska laboratórií, kde bude laboratórny chov invázneho hmyzu, jedná sa o invázne organizmy pre ekosystém, nie pre ľudí. Súčasťou návrhu je aj pripojenie areálu objektu NLC BS na optický kábel. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť oprávnený (splnomocnený) zástupca uchádzača, ktorý predložil ponuku v tejto podlimitnej zákazke.
Doplňujúce informácie
1. Komunikácia na účely vysvetľovania sa realizuje výlučne v slovenskom jazyku. 2.Súťaž sa realizuje ako elektronická cez modernizovanú verziu systému EVO na https://www.uvo.gov.sk/ a až do identifikácie potenciálneho úspešného uchádzača alebo uchádzačov sa všetky doklady a dokumenty predkladajú výlučne v elektronickej forme cez modernizovanú verziu systému EVO. Na účasť v súťaži je potrebné si preštudovať potrebné príručky k systému EVO v zmysle usmernení na portáli: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html a v Súťažných podkladoch, ktoré sú dostupné cez Profil verejného obstarávateľa. Akékoľvek vysvetľovanie v súťaži sa realizuje výlučne písomne elektronicky prostredníctvom modernizovanú verziu systému EVO. Telefonický kontakt slúži len na potvrdenie doručenia písomností alebo na informácie o funkčnosti zariadení písomnej komunikácie, nie na poskytovanie vysvetlení. 3. Súťažné podklady sú k dispozícii (v pdf) v priestore zákazky cez systém EVO a na Profile verejného obstarávateľa. O editovateľnú podobu súťažných podkladov záujemca požiada cez modernizovanú verziu systému EVO. 4.Výsledkom verejného obstarávania bude Zmluva o dielo. 5. Uchádzač alebo osoba, ktorej zdroje majú byť použité na preukázanie splnenia podmienok účasti, môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti (Odd III.1 tejto výzvy) Jednotným európskym dokumentom (JED) podľa §39. Z uchádzačom predloženého predmetného dokumentu musí byť jednoznačne zrejmé, že rozsahom, obsahom aj spôsobom spĺňa podmienky účasti preukazované JED-om. Na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania, je kedykoľvek v jeho priebehu možné uchádzača písomne požiadať podľa § 39 ods. 6 zákona o predloženie dokladov nahradených JED-om.Ak uchádzač použije jednotný európsky dokument, verejný obstarávateľ môže na zabezpečenie riadneho priebehu verejného obstarávania kedykoľvek v jeho priebehu uchádzača požiadať o predloženie dokladu alebo dokladov nahradených týmto jednotným európskym dokumentom. 6. Zábezpeka ponuky sa vyžaduje v sume 9 000,- EUR. Bližšie informácie k zábezpeke sú uvedené v súťažných podkladoch. 7.Doklady a dokumenty požadované na preukázanie splnenia požiadaviek verejného obstarávateľa na predmet zákazky sa nachádzajú špecifikované v súťažných podkladoch v kap. B. OPIS PREDMETU ZÁKAZKY v bode 3. 8. Predmetné verejné obstarávanie je zelené verejné obstarávanie,nie je obstarávanie inovácií, ani nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 9. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 10. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch..
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2018 245 výzva na predkladanie ponúk (tovary) výzva na predkladanie ponúk (služby) 1/2019
2019 143 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 1/2019
Oznámenia detailne
[1/2019] výzva na predkladanie ponúk (služby)
Názov typu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 1. podtypu oznámenia
výzva na predkladanie ponúk (tovary)
Názov 2. podtypu oznámenia
výzva na predkladanie ponúk (služby)
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2019
Dátum zverejnenia vo vestníku
13. 12. 2018
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
WYT
Kód podtypu oznámenia
WYS
ID zákazky
418731
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2018
Číslo vestníka
245
[1/2019] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2019
Dátum zverejnenia vo vestníku
18. 7. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
418731
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
143