419772 - Výstavba bytového domu 16.b.j. v obci Čierne Kľačany
Detaily
ID zákazky
419772
Názov
Výstavba bytového domu 16.b.j. v obci Čierne Kľačany
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4373
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
798 466,67
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
25. 3. 2019 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 15:23
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Obec Čierne Kľačany
IČO
00307858
Mesto
Čierne Kľačany
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Katarína Petrovská
Kontaktný email
 petrovskatorvo.sk
Kontaktný telefón
 +421 905595424
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je komplexné zhotovenie diela, bytového domu so šestnástimi bytovými jednotkami bežného štandardu, ktoré pozostáva z vypracovania dokumentácie pre územné rozhodnutie, projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie, projektovej dokumentácie pre realizáciu stavby vrátane položkového rozpočtu, t. j. výkazu výmer a uskutočnenie stavebných prác vrátane nevyhnutnej inžinierskej činnosti súvisiacej s vydaním stavebného povolenia a kolaudačného rozhodnutia k dielu podľa požiadaviek uvedených v týchto súťažných podkladoch vrátane ich príloh. Súčasťou realizácie diela musí byť i návrh a realizácia potrebnej technickej vybavenosti prislúchajúcej bytovému domu Celkové množstvo alebo rozsah: - vypracovanie dokumentácie pre potreby územného konania v súlade s oddielom 8 Stavebného zákona a v súlade s Územným plánom obce Čierne Kľačany verejne dostupnom na internetovom sídle verejného obstarávateľa na elektronickej adrese https://www.cierneklacany.sk/uzemny-plan-obce.html, ktorého výsledkom musí byť právoplatné rozhodnutie o umiestnení stavby, - vypracovanie dokumentácie pre povolenie stavby v súlade s oddielom 4 Stavebného zákona a v súlade s právoplatným rozhodnutím o umiestnení stavby, ktorého výsledkom musí byť právoplatné stavebné povolenie, zohľadňujúce postup uvedený v § 81a písm. c) a v § 81b Stavebného zákona - inžinierska činnosť, ktorej výsledkom musí byť právoplatné stavebné povolenie a právoplatné kolaudačné rozhodnutie o užívaní stavby, - realizácia stavebných prác, ktorých výsledkom je stavba bytového domu v súlade s právnym poriadkom platným Slovenskej republike podľa požiadaviek verejného obstarávateľa uvedených v týchto súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Komisia pri otváraní ponúk bude postupovať podľa § 52 ods. 2 a 3 zákona o verejnom obstarávaní.
Doplňujúce informácie
Skutočnosti, týkajúce sa postupu zadávania zákazky, neupravené vo výzve na predkladanie ponúk, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení (ďalej len zákon o VO).Verejný obstarávateľ vykonáva uvedené verejné obstarávanie elektronicky v systéme elektronického verejného obstarávania obstarávateľskej organizácie VO-TOR, s.r.o., Ing. Richard Tomík, Pri Trati 15/A, 821 06 Bratislava - EVOSERVIS na adrese www.evoservis.sk/torvo/. Každý záujemca/uchádzač sa zaregistruje do systému elektronického verejného obstarávania EVOSERVIS na adrese www.evoservis.sk/torvo/. Po korektnom zaregistrovaní mu bude na jeho zadaný e-mail zaslaný prístupový kód (meno a heslo) pre ďalšiu komunikáciu so systémom EVOSERVIS. Po zaregistrovaní má záujemca/uchádzač prístup ku všetkým údajom a pokynom, vrátane súťažných podkladov a príslušných príloh v sekcii prebiehajúce akcie. V prípade otázok, resp. žiadostí o vysvetlenie môže záujemca komunikovať s obstarávateľskou organizáciou priamo v systéme EVOSERVIS cez komunikačné rozhranie. Ponuky uchádzačov sa zasielajú elektronicky. Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzačov v zmysle § 46 zákona o verejnom obstarávaní pre zabezpečenie viazanosti ich ponuky zábezpeku vo výške 23 000,00 EUR. Od úspešného uchádzača sa bude požadovať poistná zmluva na poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú na živote,zdraví a majetku Objednávateľa a tretích osôb, ktorá by mohla byť, resp. bude spôsobená prevádzkovou činnosťou Zhotoviteľa, minimálne vo výške Ceny za Dielo. Verejný obstarávateľ uzavrie zmluvu len so subjektom, ktorý je zapísaný v registri partnerov verejného sektora. Verejný obstarávateľ bude akceptovať ekvivalent dokumentov požadovaných podľa § 32,33 a 34 zákona tejto časti súťažných podkladov A.2 PODMIENKY ÚČASTI UCHÁDZAČOV. Uchádzač je povinný uviesť podiel zákazky ktorý má v úmysle zadať subdodávateľovi/subdodávateľom, navrhovaných subdodávateľov a predmety subdodávok. Verejný obstarávateľ požaduje, aby navrhovaný subdodávateľ/subdodávatelia spĺňal/spĺňali podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 zákona a tiež uvedie, že u navrhovaných subdodávateľa/subdodávateľov neexistujú dôvody na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. a) až h) a osd. 7 zákona o verejnom obstarávaní. Ak uchádzač predkladá JED uvedené vyznačí v JED.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 798 466,67 EUR Stavebné práce na stavbe viacbytových budov a rodinných domov
Položky detailne
[1]
  798 466,67 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Slovensko, Nitriansky kraj, okres Zlaté Moravce, obec Čierne Kľačany
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
798 466,67
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
419772
Názov položky
--
Kód CPV
45211000-9
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
24
Názov kritéria
--
CPV kód
Stavebné práce na stavbe viacbytových budov a rodinných domov
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2019 45 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Bytový dom Čierne Kľačany
Oznámenia detailne
[Bytový dom Čierne Kľačany] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
Bytový dom Čierne Kľačany
Dátum zverejnenia vo vestníku
5. 3. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
419772
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
45