420345 - "Rekonštrukcia strechy a zlepšenie energetickej hospodárnosti budovy kaštieľa" - "BARACHA", ZSS Bardoňovo
Detaily
ID zákazky
420345
Názov
"Rekonštrukcia strechy a zlepšenie energetickej hospodárnosti budovy kaštieľa" - "BARACHA", ZSS Bardoňovo
Referenčné číslo
05702/2019/VO
ID obstarávateľa
3011
Hlavný kód CPV
45000000-7
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
299 375,44
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
3. 5. 2019 12:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 15:28
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Nitriansky samosprávny kraj
IČO
37861298
Mesto
Nitra
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Monika Hrachovická
Kontaktný email
 monika.hrachovickaunsk.sk
Kontaktný telefón
 +421 376925915
Rozširujúce info
Popis zákazky
Projektová dokumentácia rieši zníženie energetickej náročnosti budovy kaštieľa v areáli ZSS BARACHA Bardoňovo, zlepšenie energetickej náročnosti bude dosiahnuté pomocou nasledujúcich opatrení:Zateplenie stien a striech, Inštalácia rekuperačného vetrania. Ďalej bude zrealizovaná výmena jestvujúceho krovu a strešnej krytiny, ktorá je v zlom stavebne technickom stave. Ku kaštieľu je pripojená prepojovacia chodba, ktorá bude zrekonštruovaná, zateplená, vymenené okná a zastrešená novou pultovou strechou. Pôvodná strecha je manzardová, tepelná izolácia kamenná vlna, strešná krytina plechová. Pôvodné omietky, obklady a nátery fasády objektu sú v zlom technickom stave, ktoré sú miestami odpadnuté, obsahujú trhliny, celkovo sú opotrebované. Pôvodné drevené okná ostali na spojovacej chodbe v zadnej časti a budú vymenené za nové plastové s trojskom. Podľa požiadavky investora sú navrhnuté opravy všetkých fasád s kontaktným zateplením a úpravou fasády. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch. Bližší opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v časti B. 1 Opis predmetu obstarávania, v projektovej dokumentácií a vo výkaze výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk vykoná komisia vo vzťahu k ponukám, ktoré boli predložené v lehote na predkladanie ponúk a to na mieste a v čase oznámenom vo výzve na predkladanie ponúk. Otváranie ponúk je verejné. Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, prípadne uchádzačmi splnomocnené osoby, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Doplňujúce informácie
1. Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov a uchádzačov, že uplatňuje postup podľa § 112 ods. 6 ZVO, t. j. vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. Komisia bude pri vyhodnocovaní ponúk postupovať v súlade s § 53 a 44 ZVO, splnenie podmienok účasti vyhodnotí až po vyhodnotení ponúk. 2. Zábezpeka sa nevyžaduje. 3. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi po termíne 18.10.2018 v zmysle § 20 ods. 2 ZVO sa bude uskutočňovať elektronicky prostredníctvom Informačného systému ActiveProcurement Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja (ďalej IS AP UNSK) na portáli https://unsk.fo.e-obstaranie.sk. Registrácia do portálu https://unsk.fo.e-obstaranie.sk je základom a povinnosťou záujemcu/uchádzača pre možnosť využívania všetkých nástrojov a služieb, ktoré portál ponúka a využíva pri elektronickom predkladaní ponúk a elektronickej komunikácii medzi verejným obstarávateľom a záujemcom/uchádzačom. Registrácia do portálu vyžaduje poskytnutie základných informácií o záujemcovi/uchádzačovi, jeho obchodných údajoch a kontaktných miestach a osobách. Registrácia prebieha v dvoch fázach. - V prvej fáze je potrebné zadať základné registračné údaje - vyplnenie registračného formulára. Odporúčame typ overenia poštou, kedy bude uchádzačom/záujemcom listovou zásielkou doručený overovací kód. - V druhej fáze registrácie je potrebné zadať doručený overovací kód a doplniť potrebné informácie. Dôležitým krokom je zadanie emailu (Používateľské meno) a Heslo. Ak už záujemca/uchádzač má v systéme zriadené konto prihlási sa priamo svojimi, už poskytnutými prihlasovacími údajmi (v prípade zabudnutých prihlasovacích údajov zvolí možnosť zaslania prihlasovacích údajov elektronicky na elektronickú adresu). Používateľská príručka pre registráciu hospodárskych subjektov na portál IS AP UNSK Manuál_Registrácia hospodárskeho subjektu - bude prístupná hospodárskym subjektom na portáli IS AP UNSK v záložke Manuály na adrese: https://unsk.fo.e-obstaranie.sk Ďalšie podrobnosti ohľadne elektronickej komunikácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2019 72 Výzvy na predkladanie ponúk podlimitné zákazky bez eTrhoviska (tovary) 05702/2019/VO
2019 135 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 05702/2019/VO
Oznámenia detailne
[05702/2019/VO] podlimitné zákazky bez eTrhoviska (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
podlimitné zákazky bez eTrhoviska (tovary)
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
05702/2019/VO
Dátum zverejnenia vo vestníku
11. 4. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
WYT
ID zákazky
420345
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
72
[05702/2019/VO] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
05702/2019/VO
Dátum zverejnenia vo vestníku
9. 7. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
420345
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
135