421046 - Obnova povrchov MK Horné bašty II. v Trnave
Detaily
ID zákazky
421046
Názov
Obnova povrchov MK Horné bašty II. v Trnave
Referenčné číslo
34457/2019
ID obstarávateľa
4767
Hlavný kód CPV
45233120-6
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
115 950,28
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
20. 8. 2019 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 15:44
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Trnava
IČO
00313114
Mesto
Trnava
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
JUDr. Radoslav Bazala
Kontaktný email
 radoslav.bazalatrnava.sk
Kontaktný telefón
 +421 918800448
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác miestnej komunikácie. Riešené územie sa nachádza v mestskej časti Trnava Stred. Územie je ohraničené zo severu zástavbou bývalých želiarskych domov a mestským opevnením, zo západu Jerichovou ulicou, z východu Jeruzalemskou ulicou a z juhu zástavbou meštianskych domov a ich záhrad ulíc Jerichova a Jeruzalemská. Rozsah zákazky je riešený v projektovej dokumentácii pre realizáciu stavby Obnova miestnej komunikácie Horné bašty II. v Trnave spracovanej spoločnosťou CS, s.r.o., Strojárenská 5487, 917 02 Trnava. Filozofia obnovy predmetného priestoru spočíva v jeho vzájomnom prepojení na okolité priestory a to na Jerichovu a Jeruzalemskú ulicu. Verejný priestor ulice Horné bašty je v zmysle platného Územného plánu centrálnej mestskej zóny Trnava zaradený z hľadiska obnovy medzi mestské priestory, ktoré boli zaradené do najprísnejšieho stupňa obnovy A. Je to priestor s vysokou mierou zachovanej historickej štruktúry nachádzajúci sa v bezprostrednom dotyku na mestské opevnenie.
Informácie o otváraní ponúk
Otvárania ponúk sa môže zúčastniť len uchádzač (štatutárny zástupca uchádzača alebo ním splnomocnená osoba), ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Fyzická osoba zastupujúca uchádzača sa preukáže identifikačným dokladom a listinným oprávnením konať za uchádzača. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo posunúť termín otvárania ponúk.
Doplňujúce informácie
Verejný obstarávateľ môže zrušiť verejné obstarávanie v zmysle § 57 zákona č. 343/2015 o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "zákon") a aj vtedy, ak sa zmenili okolnosti, za ktorých sa vyhlásilo verejné obstarávanie, ak sa v priebehu postupu verejného obstarávania vyskytli dôvody hodné osobitného zreteľa, pre ktoré nemožno od verejného obstarávateľa požadovať, aby vo verejnom obstarávaní pokračoval, najmä ak sa zistilo porušenie tohto zákona, ktoré má alebo by mohlo mať zásadný vplyv na výsledok verejného obstarávania, ak nebolo predložených viac ako dve ponuky alebo ak navrhované ceny v predložených ponukách sú vyššie ako predpokladaná hodnota. Verejný obstarávateľ uplatňuje dôvod na vylúčenie podľa § 40 ods. 6 písm. g) zákona - ak na základe dôveryhodných informácií má/bude mať dôvodné podozrenie, že uchádzač alebo záujemca uzavrel v danom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narúšajúcu hospodársku súťaž pristúpi k vylúčeniu takéhoto záujemcu/uchádzača, resp. záujemcov/uchádzačov. Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom systému EVO. Všetky informácie sú uvedené v súťažných podkladoch, vložených do elektronického systému EVO. Zábezpeka sa v tomto postupe verejného obstarávania nevyžaduje. Záujemcovia môžu vykonať ohliadku miesta realizácie, aby získali všetky informácie, ktoré budú potrebovať na prípravu a spracovanie ponuky. Výdavky spojené s ohliadkou miesta dodania predmetu zákazky idú na ťarchu uchádzača. Nevykonanie obhliadky nebude brané ako dôvod nepochopenia predmetu zákazky. Obhliadku miesta realizácie si záujemca v prípade záujmu uskutoční v ľubovoľnom čase, nakoľko sa jedná o verejný priestor. Proces verejného obstarávania je v podmienkach Slovenskej republiky regulovaný zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý je verejne dostupný na internetovej stránke Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy. Tu sa záujemca a uchádzač dozvie o všetkých možnostiach ako je možné preukázať splnenie podmienok účasti. Tento právny predpis takisto upravuje procesný postup verejného obstarávateľa vo verejnom obstarávaní. V prípade otázok na výklad právneho predpisu je možné obrátiť sa na Úrad pre verejné obstarávanie so žiadosťou o metodické usmernenie. Verejný obstarávateľ postupuje vo verejnom obstarávaní podľa postupov, ktoré vyplývajú zo znenia zákona a snaží sa zohľadňovať metodické pokyny Úradu pre verejné obstarávanie, ktoré sú mu známe v čase realizácie postupu verejného obstarávania.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2019 151 Výzvy na predkladanie ponúk podlimitné zákazky bez eTrhoviska (tovary) 34457/2019
2019 205 Výzvy na predkladanie ponúk Informácie o výsledku verejného obstarávania 34457/2019
Oznámenia detailne
[34457/2019] podlimitné zákazky bez eTrhoviska (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
podlimitné zákazky bez eTrhoviska (tovary)
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
34457/2019
Dátum zverejnenia vo vestníku
30. 7. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
WYT
ID zákazky
421046
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
151
[34457/2019] Informácie o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Názov 2. podtypu oznámenia
Informácie o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
34457/2019
Dátum zverejnenia vo vestníku
10. 10. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
Kód podtypu oznámenia
IP
ID zákazky
421046
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
205