421778 - Demolácia výškovej budovy na Námestí SNP v Partizánskom
Detaily
ID zákazky
421778
Názov
Demolácia výškovej budovy na Námestí SNP v Partizánskom
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
4603
Hlavný kód CPV
45110000-1
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
577 048,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
27. 9. 2019 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 15:51
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Partizánske
IČO
00310905
Mesto
Partizánske
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Monika Kočanová
Kontaktný email
 monika.kocanovapartizanske.sk
Kontaktný telefón
 +421 385363042
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je demolácia výškovej budovy vrátane prípravných projektových prác /zabezpečenie projektovej dokumentácie pre búracie povolenie/, vybavenia potrebných povolení /búracie povolenie, povolenia dopravných obmedzení počas demolácie/, vypratania budovy od nábytku a ďalších zariaďovacích predmetov, odpojenia a odstránenia všetkých prípojok inžinierskych sietí, recyklácie odpadov v zmysle platnej legislatívy, výroby recyklátu drvením, odvezenia a uloženia nerecyklovateľného odpadu na skládku, konečnej úpravy terénu vrátane sadových úprav. Podrobnejší opis je uvedený v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Na otváraní ponúk sa môže zúčastniť každý uchádzač, ktorý predložil ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou na zastupovanie (v takom prípade záujemca predloží kópiu splnomocnenia na zastupovanie).
Doplňujúce informácie
1.Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi resp. záujemcami postupovať v zmysle § 20 zákona o verejnom obstarávaní prostredníctvom komunikačného rozhrania systému ELENA, tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi počas celého procesu verejného obstarávania. 2. Verejný obstarávateľ v súlade so zákonom č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní zverejňuje súťažné podklady a doplňujúce dokumenty vo svojom profile a na stránke portál www.e-lena.sk. 3. Záujemcovia si môžu súťažné podklady vyžiadať kliknutím na odkaz "mám záujem" pri tejto zákazke zverejnenej na portáli www.e-lena.sk. 4. Systém Elena automaticky umožňuje sledovanie otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku. Systém zároveň zaznamenáva prihlásených užívateľov týchto uchádzačov a vedie o tejto skutočnosti záznam. Uchádzač teda nemusí využiť možnosť osobnej účasti na otváraní ponúk na mieste a čase určenom verejným obstarávateľom pričom prostredníctvom systému Elena má možnosť otvárania sa priamo zúčastniť dištančným spôsobom. 5. Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu (ZRPVS), ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 6. Verejný obstarávateľ bude považovať ponuku uchádzača, ktorej celková cena za poskytnutie predmetu zákazky prevýši finančný limit určený predpokladanou hodnotou zákazky, za ponuku, ktorá obsahuje zjavne nevýhodné podmienky pre verejného obstarávateľa a teda za ponuku neprijateľnú. 7. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy, nie je predmetné VO zelené, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty. 8. Za účelom prípravy verejného obstarávania a stanovenia predpokladanej hodnoty zákazky uskutočnil verejný obstarávateľ podľa § 25 zákona o verejnom obstarávaní prípravné trhové konzultácie /PTK/. Z celého priebehu PTK bola vyhotovená zápisnica, ktorá je zverejnená na webovom sídle verejného obstarávateľa a súčasne tvorí prílohu súťažných podkladov. 9. Verejný obstarávateľ bude od úspešného uchádzača pred uzatvorením zmluvy požadovať na plnenie tejto verejnej zákazky poistné krytie zodpovednosti za škodu spôsobenú dodávateľom tretej osobe min. vo výške 1.000.000 EUR.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2019 181 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 16795/2019
2020 14 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 21242-6
Oznámenia detailne
[16795/2019] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Koncesné obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
16795/2019
Dátum zverejnenia vo vestníku
9. 9. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
K
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
421778
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
181
[21242-6] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
21242-6
Dátum zverejnenia vo vestníku
22. 1. 2020
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
421778
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2020
Číslo vestníka
14