422255 - Informatizácia MHD v Žiline
Detaily
ID zákazky
422255
Názov
Informatizácia MHD v Žiline
Referenčné číslo
1/2020
ID obstarávateľa
7482
Hlavný kód CPV
30200000-1
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
1 375 800,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
23. 10. 2020 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 10:01
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Dopravný podnik mesta Žiliny s.r.o.
IČO
36007099
Mesto
Žilina
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Peter Ďurkovský
Kontaktný email
 peter.durkovskydpmz.sk
Kontaktný telefón
 +421 415660168
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je dodanie tovaru pre účely zabezpečenia informatizácie MHD (mestskej hromadnej dopravy) v Žiline na základe uzavretej zmluvy v súlade s ustanovením § 56 zákona o verejnom obstarávaní a za stanovených podmienok uvedených v súťažných podkladoch. Dodaním tovaru, jeho inštaláciou a uvedením do prevádzky bude realizovaná modernizácia vozidlového komunikačného systému, modernizácia dispečerského riadenia, elektronických zastávkových informačných panelov a kamerového systému. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky (opis a technická špecifikácia) sú uvedené v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk podľa ustanovení § 52 zákona o verejnom obstarávaní vykoná komisia, ktorú zriadil obstarávateľ podľa § 51 zákona o verejnom obstarávaní. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Doplňujúce informácie
Obstarávateľ zverejňuje dokumenty k predmetnej zákazke vo svojom profile, ktorý je dostupný na webovej adrese: https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/7482. Zároveň zverejňuje tieto dokumenty aj na portáli www.ezakazky.sk pod predmetnou zákazkou a to aj súbory v editovateľnom formáte (súťažné podklady, prílohy a pod.). Jazykom písomného dorozumievania a komunikácie je slovenský jazyk, akceptovaný je aj český jazyk. V súlade s ustanovením § 20 zákona o verejnom obstarávaní (ZVO) sa komunikácia bude uskutočňovať elektronicky spôsobom určeným funkcionalitou elektronického komunikačného nástroja eZakazky na portáli www.ezakazky.sk, ak nie je v súťažných podkladoch výslovne uvedené inak. Uchádzač pri registrácii a komunikácii (vrátane vyžiadania si súťažných podkladov, predkladania ponuky a pod.) s obstarávateľom postupuje podľa súťažných podkladov a pokynov uvedených v aktuálne platnom manuáli pre uchádzača, ktorý je uverejnený na webovej adrese www.ezakazky.sk v časti Pomoc (odkaz na siahnutie): https://www.ezakazky.sk/uploads/document/Manual_eZakazky_Uchadzac_10.0.0_r01_SK.pdf V tomto manuáli sú uvedené aj minimálne požiadavky na technické vybavenie, ktoré je možné použiť na elektronickú komunikáciu v procese tohto verejného obstarávania. Predmetná zákazka má v systéme elektronického nástroja eZakazky na portáli www.ezakazky.sk nastavenú povinnosť overenia identity uchádzača pomocou eID. Problematika a postupy overenia identity uchádzača pomocou eID sú pre uchádzača k dispozícii v manuáli pre uchádzača, ktorý je dostupný na vyššie uvedenom webovom odkaze. V prípade akýchkoľvek problémov s funkcionalitou systému pre elektronickú komunikáciu eZakazky na portáli www.ezakazky.sk sa môže záujemca/uchádzač obrátiť na centrum podpory, ktorá je dostupná na webovej adrese: https://www.ezakazky.sk/index.cfm?module=system&page=Contact Pre prístup k zákazke môže hospodársky subjekt (záujemca/uchádzač) využiť nasledovný webový odkaz: https://www.ezakazky.sk/dpmz/index.cfm?module=Item&page=Item&ItemID=29156067& Pracovný čas podateľne obstarávateľa je: v pracovné dni (pondelok až piatok) od 08,00 do 14,00 hod. SEČ. Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti je uvedené v súlade s § 28 ods. 2 ZVO v súťažných podkladoch. Obstarávateľ sa v rámci vyhodnotenia podmienok účasti (ponúk) bude zaoberať podmienkou podľa § 40 ods. 6 písm. g) ZVO. Lehota podľa § 56 ods. 15 ZVO je 30 pracovných dní. Prípravné trhové konzultácie (predbežné zapojenie záujemcov alebo uchádzačov) podľa § 25 ZVO neboli na účely tejto verejnej súťaže realizované.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2020 199 vyhlásenia verejných súťaží vyhlásenie verejnej súťaže (tovary) 1/2020
2022 79 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky 1/2020
Oznámenia detailne
[1/2020] vyhlásenie verejnej súťaže (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenie verejnej súťaže (tovary)
Typ dokumentu
CONTRACT_UTILITIES
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2020
Dátum zverejnenia vo vestníku
23. 9. 2020
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
Kód podtypu oznámenia
MST
ID zákazky
422255
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA – VYBRANÉ ODVETVIA
Rok oznámenia
2020
Číslo vestníka
199
[1/2020] Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Informácie o začatí priameho rokovacieho konania pre nadlimitné zákazky
Typ dokumentu
CONTRACT_AWARD_UTILITIES
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1/2020
Dátum zverejnenia vo vestníku
29. 3. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
IC
ID zákazky
422255
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA – VYBRANÉ ODVETVIA
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
79