422499 - Nákup hardware pre potreby SŠHR SR
Detaily
ID zákazky
422499
Názov
Nákup hardware pre potreby SŠHR SR
Referenčné číslo
--
ID obstarávateľa
2392
Hlavný kód CPV
30210000-4
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
200 596,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
23. 8. 2021 09:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 11:05
Kontaktný telefón
--
Zrýchlený postup
Nie
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Správa štátnych hmotných rezerv Slovenskej republiky
IČO
30844363
Mesto
Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Mgr. Radka Poláková
Kontaktný email
 radka.polakovareserves.gov.sk
Rozširujúce info
Popis zákazky
Verejný obstarávateľ má zámer dobudovať svoju súčasnú technologickú a komunikačnú infraštruktúru pre aktuálne potreby, ktoré vyplývajú z implementácie nových SW programov do užívateľského prostredia Správy štátnych hmotných rezerv Slovenskej republiky (ďalej len SŠHR SR), a reflektujú na potrebu zvýšenia výkonnosti a bezpečnosti komunikačných modulov a sietí. Predmetom zákazky je dodanie, inštalácia HW a jeho uvedenie do prevádzky, ako aj súvisiace technické zabezpečenie. Zákazka sa realizuje pre potreby vybudovania nového komplexného informačného systému pre riadenie a hodnotenie mimoriadnych udalostí v kompetencii SŠHR SR. Predmet zákazky bude financovaný z Operačného programu Kvalita životného prostredia. Technologické zariadenia, ktoré sú predmetom tejto zákazky, budú inštalované a uvedené do prevádzky v priestoroch budovy nachádzajúcej sa v závode Kopaničiar na ulici Železničná 2, Čachtice, patriaceho do užívania Správy štátnych hmotných rezerv SR. V priestoroch budovy v Čachticiach je vyhradená samostatná miestnosť na účely zriadenia serverovne pre technologickú a komunikačnú infraštruktúru. V priestoroch budovy je zavedená už existujúca LAN sieť prepojená s centrálou SŠHR SR na Pražskej ulici 29 v Bratislave samostatnou MPLS VPN linkou. Cieľom tohto verejného obstarávania je uzatvoriť Zmluvu o dielo (ďalej len Zmluva) s úspešným uchádzačom, ktorý sa zmluvne zaviaže dodať a nainštalovať špecifikovanú technologickú a komunikačnú infraštruktúru v Čachticiach a zabezpečiť jej napojenie na existujúcu technologickú a komunikačnú infraštruktúru v Bratislave a jej následné servisné a licenčné zabezpečenie po dobu 36 mesiacov. Podrobný opis predmetu zákazky je špecifikovaný v časti B súťažných podkladov.
Informácie o otváraní ponúk
Verejný obstarávateľ umožní účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní ponúk môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. V prípade zastupovania sa poverený zástupca uchádzača preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením.
Doplňujúce informácie
1. Verejné obstarávanie bude realizované verejnou súťažou v súlade s § 66 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní. 2. Verený obstarávateľ zadáva zákazku prostredníctvom systému elektronického verejného obstarávania (IS EVO) https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html pod názvom Nákup hardware pre potreby SŠHR SR. Postup záujemcu/ uchádzača je upravený v príručkách určených pre záujemcov/ uchádzačov: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html. 3. Podmienkou pre účasť v zákazke Nákup hardware pre potreby SŠHR SR je registrácia do systému EVO. Prístup k súťažným podkladom nie je verejným obstarávateľom obmedzená. 4. V prípade potreby môžu záujemcovia/ uchádzači elektronicky požiadať o pomoc s prácou v systéme EVO na e- mailovej adrese helpdesku: helpdesk_evo@uvo.gov.sk. 5. V prípade, ak v mene podnikateľa sú oprávnené na konanie viaceré osoby súčasne (vyžadujú sa podpisy viac ako jednej osoby štatutárneho orgánu) alebo ponuku predkladá skupina dodávateľov v zmysle § 37 zákona o verejnom obstarávaní, vyžaduje sa v tejto nadlimitnej zákazke aj predloženie splnomocnenia na konanie v mene uchádzača/ skupiny dodávateľov vystavené v prospech osoby, ktorá v tejto súťaži koná. 6. Zábezpeka sa vyžaduje vo výške 5 000 EUR. Podrobnosti o zložení a vrátení zábezpeky sú uvedené v časti A. súťažných podkladov. 7. Odôvodnenie nerozdelenia zákazky na časti je uvedené v súťažných podkladoch v časti A. Pokyny pre uchádzačov. 8. Podľa § 39 zákona o verejnom obstarávaní uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti podľa § 33; § 34 zákona o verejnom obstarávaní Jednotným európskym dokumentom (JED). Verejný obstarávateľ povoľuje, že uchádzač môže vyplniť len oddiel GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI časti IV JED bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED. Doklady, preukazujúce splnenie podmienok účasti podľa § 33; § 34 zákona o verejnom obstarávaní nahradené JED-om úspešný uchádzač alebo vyzvaný uchádzač predkladá verejnému obstarávateľovi podľa § 39 ods. 6 zákona o verejnom obstarávaní. 9.Predmetné verejné obstarávanie nie je: a) zelené verejné obstarávanie, b) obstarávanie inovácie, c) obstarávanie zamerané na sociálne aspekty.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 200 596,00 EUR Servery
Položky detailne
[1]
  200 596,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Správa štátnych hmotných rezerv SR, Závod Kopaničiar, Železničná 2, 916 21 Čachtice
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
200 596,00
Fondy EU
Áno
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
422499
Názov položky
--
Kód CPV
48820000-2
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
3
Názov kritéria
--
CPV kód
Servery
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2021 173 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania vyhlásenia verejných súťaží 7-0VO/2021
2022 21 Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE Oznámenia o výsledku verejného obstarávania 1-OVO/2022
Oznámenia detailne
[7-0VO/2021] vyhlásenia verejných súťaží
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Typ dokumentu
CONTRACT
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
7-0VO/2021
Dátum zverejnenia vo vestníku
28. 7. 2021
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
ID zákazky
422499
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2021
Číslo vestníka
173
[1-OVO/2022] Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Typ dokumentu
CONTRACT_AWARD
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
1-OVO/2022
Dátum zverejnenia vo vestníku
26. 1. 2022
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
Kód podtypu oznámenia
V
ID zákazky
422499
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2022
Číslo vestníka
21