422536 - Uniformy ZZS BA a výstrojné súčasti
Detaily
ID zákazky
422536
Názov
Uniformy ZZS BA a výstrojné súčasti
Referenčné číslo
VO/2020/uniformy
ID obstarávateľa
2190
Hlavný kód CPV
18110000-3
URL linka
Druh zákazky
Tovary
Celková hodnota bez DPH
677 475,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
28. 2. 2020 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
14. 11. 2023 09:24
Zrýchlený postup
Nie
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Záchranná zdravotná služba Bratislava
IČO
17336210
Mesto
Bratislava - mestská časť Petržalka
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
JUDr. Tamara Bečárová
Kontaktný email
 zachranaemergency-ba.sk
Kontaktný telefón
 +421 268206111
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je obstaranie súčastí uniforiem Záchrannej zdravotnej služby odevy a výstrojné súčasti v rozsahu: Bunda s odopínateľnou kapucňou predpokladaný počet - 1 000 ks Mikina s odopínateľnými rukávmi - predpokladaný počet - 1 000 ks Vesta - predpokladaný počet - 1 000 ks Nohavice - predpokladaný počet - 2 000 ks Polokošela s krátkym rukávom predpokladaný počet 1 000 ks Tričko biele - predpokladaný počet - 2 000 ks Špeciálna obuv nízka predpokladaný počet 1 000 ks Špeciálna obuv vysoká - predpokladaný počet 1 000 ks Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1 Opis predmetu zákazky a B.2 Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky, týchto súťažných podkladov. Uvedené množstvá sú predpokladané množstvá, ktoré plánuje verejný obstarávateľ objednať počas 24 mesiacov. Skutočné množstvá budú dodané na základe písomných objednávok podľa aktuálnych potrieb.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk je v zmysle ustanovenia § 54 ods. 3 z dôvodu použitia elektronickej aukcie neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.
Doplňujúce informácie
Ponuky sa predkladajú elektronicky prostredníctvom modernizovaného systému EVO, ktorý spravuje Úrad pre verejné obstarávanie: https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html Postup pre záujemcu/uchádzača: 1. V prípade, ak je uchádzač používateľ, ktorý nemá konto v IS ÚVO je potrebné vytvoriť si účet. 2. V prípade, ak uchádzač, za ktorého predkladáte dokumenty/ponuky ešte nie je registrovaný v IS ÚVO, je potrebné ho zaregistrovať. https://www.uvo.gov.sk/private/hospodarske-subjekty/add 3. V prípade, ak je to potrebné uchádzač môže zaevidovať ďalších používateľov, ktorí budú za registrovaný hospodársky subjekt komunikovať s verejným obstarávateľom elektronicky. Príručky pre používateľov modernizovaného systému EVO je možné nájsť tu v časti záujemca/uchádzač: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/prirucky-5f7.html Video návody pre používateľov modernizovaného systému EVO je možné nájsť tu v časti záujemca/uchádzač: https://www.uvo.gov.sk/viac-o-is-evo/videonavody-5f9.html - Predmet zákazky nie je rozdelený na časti. Uchádzači sú povinní predložiť ponuku na celý predmet zákazky. Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti z dôvodu, že predmetom zákazky sú tovary, ktoré spolu bezprostredne súvisia. Dôvodom pre nerozdelenie zákazky je vzájomná časová, miestna a funkčná súvislosť medzi dodaním tovaru a to z dôvodu prideľovania uniforiem zamestnancom. Oddelenie zákazky by spôsobilo verejnému obstarávateľovi ťažkosti pri koordinácii plnenia zákazky (rozdielne veľkostné tabuľky, farebnosti a iné) spojené aj s predpokladaným rizikom dodatočných nákladov. - Ak uchádzač nemá v úmysle zadať podiel zákazky tretím osobám, je túto skutočnosť povinný výslovne uviesť vo svojej ponuke. -Predmet zákazky bude financovaný z finančných prostriedkov verejného obstarávateľa, viazaných na tento účel. Preddavky ani zálohové platby verejný obstarávatelia nebudú poskytovať. -Otváranie ponúk je v zmysle ustanovenia § 54 ods. 3 z dôvodu použitia elektronickej aukcie neverejné, údaje z otvárania ponúk komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu z otvárania ponúk.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2020 18 vyhlásenia verejných súťaží vyhlásenie verejnej súťaže (tovary) VO/2020/uniformy
Oznámenia detailne
[VO/2020/uniformy] vyhlásenie verejnej súťaže (tovary)
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenie verejnej súťaže (tovary)
Typ dokumentu
CONTRACT
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
VO/2020/uniformy
Dátum zverejnenia vo vestníku
27. 1. 2020
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
Kód podtypu oznámenia
MST
ID zákazky
422536
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2020
Číslo vestníka
18