422972 - KRAJSKÁ KNIŽNICA V ŽILINE - STAVEBNÉ ÚPRAVY - stavebné úpravy objektu, riešenie nevyhovujúceho stavu elektroinštalácie a zvýšenie EHB - I.etapa - 2.časť
Detaily
ID zákazky
422972
Názov
KRAJSKÁ KNIŽNICA V ŽILINE - STAVEBNÉ ÚPRAVY - stavebné úpravy objektu, riešenie nevyhovujúceho stavu elektroinštalácie a zvýšenie EHB - I.etapa - 2.časť
Referenčné číslo
428
ID obstarávateľa
8276
Hlavný kód CPV
45212330-8
URL linka
Druh zákazky
Práce
Celková hodnota bez DPH
416 600,41
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
18. 10. 2019 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 15:55
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Žilinský samosprávny kraj
IČO
37808427
Mesto
Žilina
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Štefan Buzek
Kontaktný email
 obstaravaniezask.sk
Kontaktný telefón
 +421 415032252
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je komplexná rekonštrukcia I.NP objektu knižnice, riešenie nedostatkov v teplotechnickej, energetickej, vizuálnej a hygienickej oblasti. Realizáciou navrhovaných úprav sa prispeje k zlepšeniu tepelnej pohody a celkovej mikroklímy v interiéri, k zlepšeniu vybavenia objektu novými hygienickými zariadeniami aj bezbariérovými, vyriešenie havarijného, nevyhovujúceho stavu elektroinštalácie a prepojeniu objektu knižnice s Letnou čitárňou. Stavebné úpravy budú predstavovať: zmenu dispozície s vytvorením nového hlavného vstupu do budovy knižnice, vytvorením WC pre imobilných, novou elektroinštaláciou vrátane nových svietidiel, nové okenné a dverné výplne, presklená stena okolo schodiska, výmena starých obkladov a dlažieb, nový bezbariérový vstup do Letnej čitárne so spevnenou plochou v exteriéry, nová EPS, doplnenie EZS, vzduchotechnika. Podrobnosti v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
Otváranie ponúk je verejné. Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku. Štatutárny zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a dokladom preukazujúcim, že je štatutárnym zástupcom uchádzača. Iný zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením potvrdeným štatutárnym zástupcom uchádzača, že je oprávnený zúčastniť sa na otváraní ponúk.
Doplňujúce informácie
1. Postup zadávania zákazky podlimitným postupom sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom IS EVO na www.uvo.gov.sk. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v IS EVO a pre úspešné predkladanie ponúk je, aby uchádzač dodržal podmienky na softvér a hardvér výpočtovej techniky z ktorej bude odosielať súťažné podklady, aby mal uchádzač príslušné technické a odborné predpoklady, technické vybavenie a odborné ovládanie IS EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie IS EVO sú zadefinované a zverejnené na portáli EVO (http://www.uvo.gov.sk). Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady v listinnej podobe na základe písomnej alebo e-mailovej žiadosti záujemcu. Súťažné podklady budú sprístupnené záujemcom v IS EVO. 2. Plynutie zákonných lehôt v prípade elektronickej komunikácie je odo dňa odoslania/doručenia správy. Pod pojmom doručenie sa myslí, kedy bola správa doručená uchádzačovi do IS EVO a nie kedy si ju uchádzač prečítal. 3. ZÁBEZPEKA: Verejný obstarávateľ vyžaduje od uchádzačov zábezpeku. Zábezpeka je stanovená vo výške 3000,- EUR. Podrobnosti o podmienkach zábezpeky sú v súťažných podkladoch. 4. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené týmto oznámením a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami ZVO. Vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy,nie je predmetné VO zelené, obstarávanie inovácií ani zamerané na sociálne aspekty. 5.V elektronicky podanej ponuke sa predkladajú naskenované kópie originálnych dokladov. Úspešný uchádzač pred podpisom zmluvy predloží originály požadovaných dokladov alebo úradne overené kópie originálnych dokladov. 6.V listinnej podobe sa predkladá originál bankovej záruky alebo poistenia bankovej záruky v prípade, ak je nimi zabezpečená viazanosť ponuky. 7.Odôvodnenie nerozdelenia zákazky: Verejný obstarávateľ nerozdelil predmet zákazky na časti z dôvodu zabezpečenia kontinuity výstavby. 8.Uchádzač predloží doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti elektronickým spôsobom prostredníctvom systému IS EVO ako naskenované doklady, alebo môže predbežne nahradiť vyššie uvedené doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom Jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ZVO alebo čestným vyhlásením. 9. Verejný obstarávateľ povoľuje, že uchádzač môže vyplniť len oddiel GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI časti IV JED bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2019 197 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania Výzvy na predkladanie ponúk 428
2019 258 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE 428
Oznámenia detailne
[428] Výzvy na predkladanie ponúk
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Výzvy na predkladanie ponúk
Typ dokumentu
VYZVA
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
428
Dátum zverejnenia vo vestníku
1. 10. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
WY
ID zákazky
422972
Názov dokumentu
VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
197
[428] Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
Oznámenia o dobrovoľnej transparentnosti EX-ANTE
Typ dokumentu
VYSLEDOK_VO
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
428
Dátum zverejnenia vo vestníku
19. 12. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
DE
ID zákazky
422972
Názov dokumentu
INFORMÁCIA O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
258