423754 - Poskytovanie služieb mestskej autobusovej dopravy pre mesto Ružomberok.
Detaily
ID zákazky
423754
Názov
Poskytovanie služieb mestskej autobusovej dopravy pre mesto Ružomberok.
Referenčné číslo
RK/NLZ/001
ID obstarávateľa
4991
Hlavný kód CPV
60112000-6
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
10 587 500,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
16. 12. 2019 13:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 16:03
Kontaktná osoba
--
Kontaktný telefón
--
Zrýchlený postup
Nie
Stav zákazky
Vytvorená
Obstarávateľ
Názov
Mesto Ružomberok
IČO
00315737
Mesto
Ružomberok
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktný email
 misovictomgmail.com
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb pravidelnej mestskej autobusovej dopravy, vykonávanej v súlade s potrebami dopravnej obslužnosti územia. Účelom zákazky je zabezpečenie dopravnej obslužnosti mesta Ružomberok počas celého trvania kontraktu, na základe stanovenej dopravnej obsluhy. Poskytovanie služieb vo verejnom záujme v osobnej cestnej doprave v meste Ružomberok spočíva v zabezpečení dopravnej obslužnosti mesta pravidelnou mestskou autobusovou dopravou podľa určeného linkového vedenia, po trasách určených východiskovou, nácestnými a cieľovou zastávkou, v súlade s tarifnými a dopravnými podmienkami, najmä s dôrazom na kvalitu poskytovanej služby pri vykonávaní dopravnej obsluhy (napr. parametre vozidlového parku), spôsoboch predaja cestovných lístkov, tarifného vybavenia cestujúcich, zabezpečenia nadväznosti spojov jednotlivých liniek, spolupráci pri integrácii dopravy a inými parametrami podľa požiadaviek verejného obstarávateľa (Objednávateľa). Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch.
Informácie o otváraní ponúk
tvárania ponúk sa môže zúčastniť len uchádzač (štatutárny zástupca uchádzača alebo ním splnomocnená osoba), ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Bližšie v časti A. v ods. 17. súťažných podkladov.
Doplňujúce informácie
1. Všetky náklady a výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša uchádzač bez finančného nároku voči verejnému obstarávateľovi, bez ohľadu na výsledok verejného obstarávania. 2. Predkladanie ponúk je umožnené iba autentifikovaným uchádzačom. Autentifikáciu je možné previesť nasledovnými spôsobmi: a) v systéme JOSEPHINE registráciou a prihlásením pomocou občianskeho preukazu s elektronickým čipom a bezpečnostným osobnostným kódom (eID). V systéme je autentifikovaná spoločnosť, ktorú pomocou eID registruje štatutár danej spoločnosti. Autentifikáciu vykoná poskytovateľ systému JOSEPHINE a to v pracovných dňoch v čase 8.00 16.00 hod. b) nahraním kvalifikovaného elektronického podpisu (napríklad podpisu eID) štatutára danej spoločnosti na kartu užívateľa po registrácii a prihlásení do systému JOSEPHINE. Autentifikáciu vykoná poskytovateľ systému JOSEPHINE a to v pracovných dňoch v čase 8.00 16.00 hod. c) vložením plnej moci na kartu užívateľa po registrácii, ktorá je podpísaná elektronickým podpisom štatutára aj splnomocnenou osobou, alebo prešla zaručenou konverziou. Autentifikáciu vykoná poskytovateľ systému JOSEPHINE a to v pracovné dni v čase 8.00 16.00 hod. d) počkaním na autentifikačný kód, ktorý bude poslaný na adresu sídla firmy do rúk štatutára uchádzača v listovej podobe formou doporučenej pošty. Lehota na tento úkon sú obvykle 3 pracovné dni a je potrebné s touto lehotou počítať pri vkladaní ponuky. 3. Upozorňujeme uchádzačov, že ponuka predložená po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk sa elektronicky neotvorí, čo znamená, že takáto ponuka nebude zaradená do vyhodnocovania. Z uvedeného dôvodu verejný obstarávateľ odporúča, aby záujemcovia nečakali s predložením ponuky na posledné okamihy pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk a aby svoju ponuku predložili s dostatočným časovým predstihom. Verejný obstarávateľ nechce prísť o potenciálne najlepšiu ponuku iba z toho dôvodu, že nebola doručená včas. 4. Miesta realizácie predmetu zákazky sú jednoznačne identifikované v SP, sú voľne prístupné, z uvedeného dôvodu verejný obstarávateľ neorganizuje obhliadky a vykonanie obhliadky je na individuálnej vôli záujemcu/uchádzača. 5. Súťažné podklady a ostatná dokumentácia k predmetnému obstarávaniu bude uverejnená v príslušnej zákazke v systéme Josephine umiestnenom na webovej adrese https://josephine.proebiz.com/, čím verejný obstarávateľ umožňuje neobmedzený a priamy prístup k podkladom. 6. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, obstarávanie inovácií ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. 7. Zábezpeka ponúk je stanovená vo výške 100 000,- EUR. Podrobnosti sú uvedené v časti A. ods. 7. súťažných podkladov 8. Všetky ďalšie relevantné informácie sú uvedené v SP a v príslušných právnych predpisoch.
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2019 236 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania vyhlásenia verejných súťaží RK/NLZ/001/oznamenie
Oznámenia detailne
[RK/NLZ/001/oznamenie] vyhlásenia verejných súťaží
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Typ dokumentu
CONTRACT
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
RK/NLZ/001/oznamenie
Dátum zverejnenia vo vestníku
19. 11. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
ID zákazky
423754
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
236