424483 - Sprostredkovanie stravovania zamestnancov prostredníctvom elektronických stravovacích kariet
Detaily
ID zákazky
424483
Názov
Sprostredkovanie stravovania zamestnancov prostredníctvom elektronických stravovacích kariet
Referenčné číslo
333
ID obstarávateľa
8415
Hlavný kód CPV
55900000-9
URL linka
Druh zákazky
Služby
Celková hodnota bez DPH
1 535 000,00
Mena
EUR
Lehota na predkladanie ponúk
20. 2. 2020 10:00
Dátum vytvorenia záznamu
13. 11. 2023 16:09
Zrýchlený postup
--
Stav zákazky
Ukončená
Obstarávateľ
Názov
Bratislavská vodárenská spoločnosť, a.s.
IČO
35850370
Mesto
Bratislava-Ružinov
Krajina
Slovensko
ID obstarávateľa
URL
Kontakty
Kontaktná osoba
Ing. Lenka Drgoňová, PROCESS MANAGEMENT, s.r.o.
Kontaktný email
 bvsasp-m.sk
Kontaktný telefón
 +421 902901680
Rozširujúce info
Popis zákazky
Predmetom zákazky je sprostredkovanie stravovania zamestnancov obstarávateľa prostredníctvom elektronických stravovacích kariet u zmluvných partnerov úspešného uchádzača, t.j. vo vybraných stravovacích zariadeniach, reštauráciách, zariadeniach rýchleho občerstvenia, potravinových reťazcoch, obchodoch s potravinami, akceptujúcich elektronické stravovacie karty na úhradu ceny stravovania (ďalej aj ako akceptačné miesta). Súčasťou predmetu zákazky je okrem dodania elektronických stravovacích kariet zároveň aj správa elektronických stravovacích kariet a pripisovanie (dobíjanie) stravných jednotiek jednotlivým stravovacím kartám podľa aktuálnych potrieb obstarávateľa. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je uvedená vo Zväzku IV. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Informácie o otváraní ponúk
Účasť na otváraní ponúk bude umožnená všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Na otváraní môže byť uchádzač zastúpený štatutárnym orgánom alebo členom štatutárneho orgánu uchádzača alebo osobou splnomocnenou uchádzačom na jeho zastupovanie. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Doplňujúce informácie
V súvislosti so zmenou ust. § 32 ods. 1 písm. b) a c) a § 32 ods. 2 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní, ktorá je účinná od 1.12.2019 vo vzťahu k podmienke osobného postavenia uchádzača a jeho preukazovaní, obstarávateľ dáva do pozornosti Všeobecné metodické usmernenie Úradu pre verejné obstarávanie č. 11/2019 z 22.11.2019, ktoré je dostupné na https://www.uvo.gov.sk/legislativametodika-dohlad/metodicke-usmernenia/vseobecne-metodicke-usmernenia-zakon-c3432015-z-z--51e.html?id=2522. Zákazka je zadávaná postupom verejnej súťaže podľa § 91 zákona o verejnom obstarávaní v súlade s ust. § 66 ods. 7 zákona o verejnom obstarávaní s vyhodnotením splnenia podmienok účasti podľa § 40 zákona o verejnom obstarávaní a vyhodnotením ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky podľa § 53 zákona o verejnom obstarávaní po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk. Elektronická aukcia sa nepoužije. Komunikácia a výmena informácií vo verejnej súťaži sa bude v súlade s § 20 zákona o verejnom obstarávaní uskutočňovať v písomnej forme výhradne prostredníctvom elektronických prostriedkov, spôsobom určeným funkcionalitou informačného systému elektronického verejného obstarávania IS EVO ver. 18.0 (ďalej ako IS EVO) (https://www.uvo.gov.sk/portal-systemu-evo-5f5.html). Moment doručenia informácií odosielaných prostredníctvom funkcionality IS EVO je totožný s momentom odoslania týchto informácií do elektronického konta adresáta vytvoreného v IS EVO, t.j. momentom, kedy sa adresát objektívne mohol oboznámiť s obsahom doručovanej informácie. Podrobnejšie informácie o komunikácii a výmene informácií v písomnej forme výhradne prostredníctvom elektronických prostriedkov sú uvedené v súťažných podkladoch. Súťažné podklady sú dostupné priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov v profile obstarávateľa na webovej stránke Úradu pre verejné obstarávania (http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-zakaziek/detail/424483). Obstarávateľ neposkytne záujemcom súťažné podklady v listinnej podobe. Všetky náklady a výdavky, ktoré vznikajú záujemcovi alebo uchádzačovi v súvislosti s jeho účasťou v tejto verejnej súťaži, znáša záujemca alebo uchádzač v celom rozsahu, bez akýchkoľvek nárokov peňažnej a/ alebo nepeňažnej povahy voči obstarávateľovi, bez ohľadu na výsledok verejnej súťaže. Obstarávateľ je oprávnený doplniť informácie potrebné na vypracovanie ponuky a na preukázanie splnenia podmienok účasti, pričom takéto doplnenie preukázateľne oznámi súčasne všetkým známym záujemcom najneskôr šesť (6) dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. Kritérium na vyhodnotenie ponúk je najnižšia celková cena za poskytovanie predmetu zákazky podľa predpokladaných množstiev stravných jednotiek po zohľadnení zľavy, vypočítaná a vyjadrená v EUR bez DPH. Toto verejné obstarávanie nie je zelené verejné obstarávanie, ani obstarávanie inovácií, ani obstarávanie zamerané na sociálne aspekty. Ďalšie podmienky obstarávateľa sú uvedené v súťažných podkladoch.
Položky
P.č. Názov položky Predpokladana hodnota bez DPH Mena CPV kód
1 -- 1 535 000,00 EUR Finančné služby
Položky detailne
[1]
  1 535 000,00 EUR
P.č.
1
Hlavné miesto dodania/plnenia
Bratislavský, Trnavský a Trenčiansky kraj. Akceptačné miesta musia byť v okolí pracovísk obstarávateľa (s výnimkou pracovísk mimo intravilánu obce). Bližšie uvedené v súťažných podkladoch.
Kritéria kvality
Nie
Predpokladana hodnota bez DPH
1 535 000,00
Fondy EU
Nie
URL na predkladanie ponúk
--
Opis kritéria
--
ID zákazky
424483
Názov položky
--
Kód CPV
79220000-2
Náklady/cena
Cena
Mena
EUR
Doba trvania
24
Názov kritéria
--
CPV kód
Finančné služby
Oznámenia
Rok oznámenia Číslo vestníka Názov 1. podtypu oznámenia Názov 2. podtypu oznámenia Evidenčné číslo (značka oznámenia)
2019 261 Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania vyhlásenia verejných súťaží 333
2020 69 Oznámenia o výsledku verejného obstarávania výsledky verejných súťaží 333
Oznámenia detailne
[333] vyhlásenia verejných súťaží
Názov typu oznámenia
Predbežné a pravidelné oznámenia, profily kupujúceho
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
vyhlásenia verejných súťaží
Typ dokumentu
CONTRACT_UTILITIES
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
333
Dátum zverejnenia vo vestníku
27. 12. 2019
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
P
Kód podtypu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
MS
ID zákazky
424483
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VYHLÁSENÍ VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA – VYBRANÉ ODVETVIA
Rok oznámenia
2019
Číslo vestníka
261
[333] výsledky verejných súťaží
Názov typu oznámenia
Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania
Názov 1. podtypu oznámenia
Oznámenia o výsledku verejného obstarávania
Názov 2. podtypu oznámenia
výsledky verejných súťaží
Typ dokumentu
CONTRACT_AWARD_UTILITIES
Evidenčné číslo (značka oznámenia)
333
Dátum zverejnenia vo vestníku
27. 3. 2020
ID obstarávateľa
Kód typu oznámenia
M
Kód podtypu oznámenia
V
Kód podtypu oznámenia
VS
ID zákazky
424483
Názov dokumentu
OZNÁMENIE O VÝSLEDKU VEREJNÉHO OBSTARÁVANIA – VYBRANÉ ODVETVIA
Rok oznámenia
2020
Číslo vestníka
69